Sheva Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Je tu mnoho klanů v CoD4, CoD5...ale už je to nějaké ohrané... Tak mě napadlo jestli by jsme nezaložily Gears of War 2 klan...co vy nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Je tu mnoho klanů v CoD4, CoD5...ale už je to nějaké ohrané...Tak mě napadlo jestli by jsme nezaložily Gears of War 2 klan...co vy nato? já bych to zkusil ........ dáme nějákou testovací hru ? můj nick je CZeRaven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Gears of War 2 mě zrovna v multáku moc nechytl ale kdyby si skládal na Halo 3 tak bych šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Gears of War 2 mě zrovna v multáku moc nechytl ale kdyby si skládal na Halo 3 tak bych šel Halo 3 mam taky, ale ještě jsem ho moc v MP nehrál . Ale klidně bych nějáký klan založil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Gears of War 2 mě zrovna v multáku moc nechytl ale kdyby si skládal na Halo 3 tak bych šel GoW2 multák je boží:love::love:, Halo3 mám taky, MP sem vyzkoušel a mám smíšené dojmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UltraKiller Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 a máte někdo lost planet colonies? že bysme dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Já osobně ne a pls držte se tématu GoW2...,Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Mozna bych se pridal ale v MP me chytla jen Horda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Faram skoro jen hordu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Jdu hrát, kdyby se někdo chtěl přidat, Gamertag: podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Na Condole-Forum nejsou urcite tak dobri hraci GOW aby se zalozil klan... Jediny kdo je tu dobry (z tohodle fora) a hraje dobre je s prezdivkou na Xbox Live Nobody CZ (nevim jak se presne jmenuje tady na CF) a nechci byt nejaky egoistycky bo tak ale GOW/GOW2 multiplayer hraju asi 3roky skoro denne takze jsem uz taky celkem zabehnuty :) Ale klan na Hordu si muzete zalozit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 A nato že zde nejsou dobří hráči jsi přišel jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 sheva....srry ale má pravdu...kdybyste proti nim hráli tak nemáte ani minimální šanci..v tomhle mi věř....nehledě na to, že drag to hrává s lidma převážně ze zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Netvrdím že sem extra dobrej, nehraju to dlouho, trénuji, ale vím že by ste to neměly semnou jednoduché....jestli nevěříš dnes ve 22:00 si můžem změřit síly, GT v podpise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Hele ja to usuzuju podle toho ze vetsinou vidim ze tu maji lidi na foru ajchy prevazne ze Singlplayeru a ze jsem treba u nich ani nevidel zapnuty multiplayer... Uz jsem tu i zakladal topic kdo by si pomeril sily v GOW nebo kdo tu aspon trosku hraje Multiplayer ale proste nikdo se neozval... Ale muzem si klidne zahrat Sheva i kdyz dvojku uz moc nehraju...Jednicka vede... ;) Klidne ted, vidim ze jsi online na foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Ok, jeden zápas můžem dát...(GoW2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Na Condole-Forum nejsou urcite tak dobri hraci GOW aby se zalozil klan...Jediny kdo je tu dobry (z tohodle fora) a hraje dobre je s prezdivkou na Xbox Live Nobody CZ (nevim jak se presne jmenuje tady na CF) a nechci byt nejaky egoistycky bo tak ale GOW/GOW2 multiplayer hraju asi 3roky skoro denne takze jsem uz taky celkem zabehnuty :) Ale klan na Hordu si muzete zalozit :D Jsi si tímhle jistý? Hm...jak můžeš tohle tvrdit,když neznáš spoustu českých hráčů včetně mě.V Hordě si dovolím tvrdit,že jsem profi hráč srovnatelný s týmy AOE,RK apod.PS:Ajchy mě vcelku nezajímají.Zajímá mě jen postavení na světovém žebříčku.(a tam jsem s těmi hráči co jsou právě k dispozici na solidních číslech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Pánové vidím to dát spolubojovníka a uvidíme.... To Placek: seš slušnej nervák... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Pánové vidím to dát spolubojovníka a uvidíme....To Placek: seš slušnej nervák... :D Spolubojovník? Hm...ten moc zábavný dle mého úsudku není.Spíše okupace a ochrana velitele.Nervák? Jak jsi na to přišel?( jen nemám rád zbytečné prohry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Spolubojovník protože se tu prostě dohadujem kdo je lepší :D:D, ty spoluhráče máš, Drag určitě někoho najde a já mám taky spoluhráče.... Jinak okupaci a ochránce taky hraju.....pořádně si řval po malým v tý hordě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 On už zase tak malý není.Ale v 50 vlně už není místo na chyby.Nechal jsem se unést uznávám.Jinak jsem ale flegmatik a kliďas.Ale spíše mě mrzelo,že jsme to museli dost krát opakovat.(zbytečně)Jinak to Jacinto není úplně vhodná vlna na 50 kolo z voleje.PS:a ani spoluhráč Ti neukáže kdo je lepší.Možná v dané chvíli kdo má štěstí.Ale v dalších jiných modech je to vcelku nevypovídající hodnota.(v Hordě absolutně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Je to pravda zbytečně jsme to opakovaly.....jak ste stáhly ty nové mapy, známemu to nešlo že prej to nepotporovalo náš region nebo co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 No mořil jsem se s tím asi týden.A nakonec jsem zjistil,že to potřebuje 2 sítové karty.Nejlépe kabel a Wi-fi přijímač v Xboxu.Taky jsem si ho jen kvůli tomu musel koupit.Jestli chceš poradit jak nato ,tak se ozvi třeba na SKYPE(roman2277).Řeknu Ti podrobný postup.Není to složité,ale ani jednoduché.Musíš si nainstalovat do PC 2 nové programy a pak už jen to nastavit.PS:ty nové mapy jsou perfektní-rozhodně stojí zato je mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Hm, tak to asi nic, to se to pěkně prodraží :D...skype nemám, ale dyžtak to můžem probrat na Xku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Skype si zdarma nainstaluj.A to Wi-fi Ti klidně můžu půjčit.(záleží na tom kde bydlíš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.