Jump to content

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Condole-Forum nejsou urcite tak dobri hraci GOW aby se zalozil klan...

Jediny kdo je tu dobry (z tohodle fora) a hraje dobre je s prezdivkou na Xbox Live Nobody CZ (nevim jak se presne jmenuje tady na CF) a nechci byt nejaky egoistycky bo tak ale GOW/GOW2 multiplayer hraju asi 3roky skoro denne takze jsem uz taky celkem zabehnuty :)

Ale klan na Hordu si muzete zalozit :D

Posted

Hele ja to usuzuju podle toho ze vetsinou vidim ze tu maji lidi na foru ajchy prevazne ze Singlplayeru a ze jsem treba u nich ani nevidel zapnuty multiplayer...

Uz jsem tu i zakladal topic kdo by si pomeril sily v GOW nebo kdo tu aspon trosku hraje Multiplayer ale proste nikdo se neozval...

Ale muzem si klidne zahrat Sheva i kdyz dvojku uz moc nehraju...Jednicka vede... ;)

Klidne ted, vidim ze jsi online na foru :)

Posted
Na Condole-Forum nejsou urcite tak dobri hraci GOW aby se zalozil klan...

Jediny kdo je tu dobry (z tohodle fora) a hraje dobre je s prezdivkou na Xbox Live Nobody CZ (nevim jak se presne jmenuje tady na CF) a nechci byt nejaky egoistycky bo tak ale GOW/GOW2 multiplayer hraju asi 3roky skoro denne takze jsem uz taky celkem zabehnuty :)

Ale klan na Hordu si muzete zalozit :D

Jsi si tímhle jistý? Hm...jak můžeš tohle tvrdit,když neznáš spoustu českých hráčů včetně mě.V Hordě si dovolím tvrdit,že jsem profi hráč srovnatelný s týmy AOE,RK apod.

PS:Ajchy mě vcelku nezajímají.Zajímá mě jen postavení na světovém žebříčku.(a tam jsem s těmi hráči co jsou právě k dispozici na solidních číslech)

Posted

On už zase tak malý není.Ale v 50 vlně už není místo na chyby.Nechal jsem se unést uznávám.Jinak jsem ale flegmatik a kliďas.Ale spíše mě mrzelo,že jsme to museli dost krát opakovat.(zbytečně)Jinak to Jacinto není úplně vhodná vlna na 50 kolo z voleje.PS:a ani spoluhráč Ti neukáže kdo je lepší.Možná v dané chvíli kdo má štěstí.Ale v dalších jiných modech je to vcelku nevypovídající hodnota.(v Hordě absolutně)

Posted

No mořil jsem se s tím asi týden.A nakonec jsem zjistil,že to potřebuje 2 sítové karty.Nejlépe kabel a Wi-fi přijímač v Xboxu.Taky jsem si ho jen kvůli tomu musel koupit.Jestli chceš poradit jak nato ,tak se ozvi třeba na SKYPE(roman2277).Řeknu Ti podrobný postup.Není to složité,ale ani jednoduché.Musíš si nainstalovat do PC 2 nové programy a pak už jen to nastavit.PS:ty nové mapy jsou perfektní-rozhodně stojí zato je mít.