ojtisek Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 čus, chtěl bych nějaký info o kytarách na Guitar hero. Jaká je nejkvalitnější a nejvýhodnější do budoucna, poruchovost, cena, atd. Chtěl bych nějakou z těch levnějších(do 700Kč) a může být i drátová. Posílejte pls odkazy na nějaký obchody, kde se dá koupit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poon Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 samotna pokud vim v ofic shopu nikde jen od nekóho a za 700 koupis leda jeste z gh II max III a ta nema ten tap snimac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 samotna pokud vim v ofic shopu nikde jen od nekóho a za 700 koupis leda jeste z gh II max III a ta nema ten tap snimac a co je ten tap snímač? Jinak viděl jsem LES PAUL bezdrát za 650Kč samotnou. Ta by nemusela bejt špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Čau taky řeším tenhle problém,hele podle mně je uplně jedno jestli bude drátová nebo bezdrátová(Hlavně bezdrátovou tady v Čr těžko seženeš.....jasně maj jí v celkem dosti krámech(jak kdo chcete-E-shopy) ALE všude ji nemaj na skladě....a podle mně nikdy mít nebudou nebo až za dost dlouho)a jěště k tomu drátová mně přijde víc stylovější:D....reálnější(asi si někdo klepe na čelo ale mně to tak prostě přijde) ten drát tam...A nejlepší je asi si ji koupit z Alzy teda aspoň v mém případě,Jo a jěště stou poruchavostí to bych asi moc nějak nehrotil mně to přijde uplně stejný u těch kytar(les paul a x-plorer) já teda nemůžu řikat protože nemám ani jednu ale kámoš má 2 na PS2 sice na tom už nehraje ale hrál na nich cca 2 roky což je docela dobrý..doufám že jsem ti pomohl......thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 čus, chtěl bych nějaký info o kytarách na Guitar hero. Jaká je nejkvalitnější a nejvýhodnější do budoucna, poruchovost, cena, atd.Chtěl bych nějakou z těch levnějších(do 700Kč) a může být i drátová. Posílejte pls odkazy na nějaký obchody, kde se dá koupit. Díky Kytaru za 700?Jsi trochu zaspal dobu né :blink:? vždyt tedkom měli na Alze kytaru na xbox 360 ke guitar hero za 350 kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Tak mi pls pošlete nějaký odkaz kde to je levný a je skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Tak mi pls pošlete nějaký odkaz kde to je levný a je skladem No tak to sem se taky trochu našravl....normálně o víkendu jsem se na tu kytaru koukal jěště tak v neděli večer a v pondělí jako že si ji objednám za 350,- no koukám na uložený odkaz a nechápu kouknul jsem se jěště asi 3x ale prostě mne to vždy přesměrovalo na homepage takže asi ta akce zkončila fakt jsem se naštval...ale tak co koupim si kytaru se hrou odkaz:http://www.alza.cz/xbox-360-guitar-hero-d118876.htm , http://www.alza.cz/hra-pro-xbox-360-d79332.htm (rozbalená) .......je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Takže je přeci nejlevněji za 700Kč? A ještě jednou: Co je tap snímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 koupil sem tu na alze za tech 350 kc a maximalni spokojenost jedna se o x-plorer takze je kompatibilni s naprosto vsemi hrami s kytarou vcetne noveho GH metallica :) koupil sem tam posledni kousek co tam meli :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Ano asi nejspíše levněji neseženeš ale co je to tap senzor.....bohužel sám nevím ale taky by mne to zajímalo. Edit: Jinak tady je ta kytara co k tomu dostanes.....X-plorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ahok nechtěl jsem zbytečně zkládat nový topic tak to píšu sem. Chtěl sem se zeptat jestli bílá kytara co se prodává ke Guitar Hero II funguje i na všechny ostatní díli GH a k Rock bandu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 mna to zaujima tiez: CO JE TO TEN TAP SNIMAC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Tady je seznam kompatibility všech kytar a bubnů, na všechny díly Guitar Hero a Rock Band http://blog.wired.com/photos/uncategorized/2008/11/14/ghchart1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Tady je seznam kompatibility všech kytar a bubnů, na všechny díly Guitar Hero a Rock Band http://blog.wired.com/photos/uncategorized/2008/11/14/ghchart1.jpg Ta X-Plorer je ta od GH II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Ta X-Plorer je ta od GH II ? JJ přesně tak x-plorer=GHII někdy i GHIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 mel bych dotaz,sice to tu mozna nekde je ale nevim kde a chci se ujistit,kdyz si koupit tuhle kytaru,zahraju si s ni vsechny dily hlavne GH 3(ted stahuju)? http://www.funstore.cz/prislusenstvi-pro-xbox-360-guitar-hero-kytara-dratova-p-8638.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 jj, s touhle si zahraješ všechny díly Guitar Hero i Rock Bandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ojtisek
čus, chtěl bych nějaký info o kytarách na Guitar hero. Jaká je nejkvalitnější a nejvýhodnější do budoucna, poruchovost, cena, atd.
Chtěl bych nějakou z těch levnějších(do 700Kč) a může být i drátová. Posílejte pls odkazy na nějaký obchody, kde se dá koupit. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.