Dede1468623622 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Chci se zeptat, jak si dam 2 obrázky do podpisu? Mam tam ten zelenej ring, podpis a chci tam dat jeste jeden .GIF ale nejde mi to, poradte PLS ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 prosim te udelej my Avatar Neji Hyugga a tam moje jmeno ale ad je to pekne!! Odmena nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Sim3 to nema cenu resit 8) at se chlapec snazi kdyz ho to bavi a nekdo to chce :) :bash: hlavne ze neripuje(nefakuje) jak nekteri jedinci tady :-) PS: 4crash : sim3to nemel spatny prace ... kdyz by nebyl nejakej mod aktivni a nesmazal ten topic mohl sis je prohlidnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 vystudovanej grafik muze bejt,ale urcite ne na sigy.... sigy sou o trénování,vkusu a nejakym designovym umu....na to neni škola,to se musí vypilovat.....ale Cr4sh a ostatní:trochu sebereflexe...to o co se tu snažíte neni grafika :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ahoj udelas mi prosim nejakej peknej avatar s mym nickem?pokud bude fakt peknej a bude se libit dostanes credits a thx a pokud se moc libit nebude dostanes jen thx palti?a jinak to necham na tobe co tam bude sme zvedavej jak si povedes a prosim pak mi to posli soukromou zpravou jinak si toho asi nevsimnu diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.