By Dawe Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Nejde mi hrát nhl: někdo založí hru ja se připojim a jak to nabíhá tak mi to napíše že se nemužu připojit a občas si i vyberu team a když je vidět arena tak mi to zase napise že se nemužu připojit nevíte co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 přesný popis chyby by to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 opqr235 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Do not be so Lazy! Just add as much as you can at here!http://www.nikeshoxr4.netPuma shoesNike Air Max TNNike Shox R3Nike Air Rift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
By Dawe
Nejde mi hrát nhl: někdo založí hru ja se připojim a jak to nabíhá tak mi to napíše že se nemužu připojit a občas si i vyberu team a když je vidět arena tak mi to zase napise že se nemužu připojit nevíte co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts