Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mozilla zapomíná cookies

heindlik

Otázka

Nedávno (nevim ani přesně proč) mě začala blbnout Mozilla Firefox... Jakmile zapnu Seznam.cz, nejsem přihlášenej (předtím jsem býval běžně po startu...) a ani jméno není vyplněný (i když vždy zatrhávám automaticky přihlásit), až když ho začnu psát tak se mi zobrazí "nápověda" a heslo už si to pamatuje...

Jenže on to nedělá jen Seznam ale všechna fóra atd kde je potřeba se přihlásit, s jinými prohlížeči problém není ale Mozilla mi vždy vyhovovala...

Mám nejnovější verzi která má problémy s cookies opravit ale furt....

Prosim poraďte jak si má Mozilla zapamatovat ty hesla :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nn, pořád to dělá to, že když vypnu mozillu a zapnu ji, tak ¨mě to nepřihlásí, zná to moje heslo, ale nepřihlásí mě to automaticky, všechna nastavení dobře, stejně blbne...

to snad neni pravda, ani kdyz sem smazal vsechna cookies, hesla historii, napovedu atd, a zadal vse znova a vsehcno znova mozillu naucil, tak si to nedokaze zapamatovat 5 sekund po vypnuti prohlozece, no nic to je ztrata cau, du zase na Google Chrome....:(

ale diky vsem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu