mootoo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 EASY RECOVERY. Takze mame tu program ktory podstatne zjednoduchsi opravu semibrickou,reinstall FW a preinstalovavanie CFW na FW1.50. Staci pripojit PSP s spustenym RECOVERY MENU a zapnutym USB k PC a za moment je vsetko OK. Takze ako na to ? 1.) Rozpakujte balik ktory je naspodu tohoto prispevku a spustite exe subor. 2.) Zobrazi sa uvitacie okno, stlacime NEXT. 3.) V druhom okne sa docitame ako sa dostaneme do RECOVERY MENU a co spravit po nahrati potrebnych suborov na MS stlacime NEXT. 4.) Zvolime FW , DG na 1.5 alebo 3.03oe-c alebo 3.10oe-a a stlacime NEXT 5.) Stlacime tlacidlo s [...] (tromi puntikmi) a nasmerujeme to na PSP a stlacime NEXT 6.) V dalsom okne nam napise ze ide kopirovat potrebne subory a mi? no stlacime START (urcite ste si mysleli ze NEXT :D) 7.) Po dokonceni instalacie stlacime EXIT. No a teraz staci spustit "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" a nechat PSP pracovat.(sem tam stlacit X ak to flasher vyziada) Snad to odlahci mnohym ludom ICQ :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 ulehci :) Super vecicka, hned to flaknu do turtorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Hele a zachovato secky data??nebo je to jen obnova systemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 je to recovery tj preinstaluje to komplet flash neviem co tym myslis ci to zachova secky data kartu to neformatuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakis Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Ahoj cela instalace probehla vporadku, ale nevim jak na ten posledni krok tu instalaci v PSP. Poradte pls, dekuji A jeste nevim co to znamena RECOVERY MENU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 No ked mas CFW tak obsahuje tzv. RecoveryMenu je to posledna zachrana PSP pri SemiBricku, ale sluzi na radu inych uzitocnych veci . Originalny FW od Sony tento kod neobsahuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakis Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 diky, ale moc mi to nepomohlo mam totiz FW 3.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 diky, ale moc mi to nepomohlo mam totiz FW 3.11 tak si ho downgradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 tak si ho downgradni ale to nejde...trochu vedle ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 tak si ho downgradni prosim ta napis tutorial ako sa da 3.11 downgradnut a bude ti cela komunita zaviazana :) EDIT: co takto premenovat ta z downloader na downgrader :roll: :ontopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Vsetko chapem.A uz sa chcem aj do toho pustit ale neviem aky fimware mam zvolit.Teraz mam 3.40 OE-A no a ten dost u mna blbne.Takze som ochotny ist nizsie ale na ktory pls poradte ktory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Uz sem to psal do tveho topiku v otazkach , ja ti radim 3.30 oe-a , mam ho a nemam jedinej problem , jak s ikonama pozadima , tak ani z iso ani psx hrama :-)) EDIT : nebo bez na 1.5 a s toho uz si pohodlne vyber kam chces jit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 a vies mi aj s tym pomoct lebo tu je moznost len DG na 1.5 alebo 3.03oe-c alebo 3.10oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 31, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Bez na 1.5 a potom na 3.03 oe-c nebo 3.30 oe-a , jak chces ty , tady je navod :http://console-forum.cz/showthread.php?t=6376 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Tak som presiel na 3.30 OE - A "zatial" Ale asi sa vratim k mojej oblubenej 3.40 OE-A pretoze hned som skusil si dat pozadie vypol a zapol PSP a som tam kde som bol predtym.Recovery zblbnute a hry vyhadzuju chybu 80010002 takze wrrrrr hnevam sa. To akoze na customoch nemozem mat pozadie kurnajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driveX Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 mám jen jednu dementní otázku... Nedalo by se semibricknout PSP s FW3.11 a potom tam takhle natlačit FW1.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 To je opravdu dementni otazka. Takhle to bohuzel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 mám jen jednu dementní otázku... Nedalo by se semibricknout PSP s FW3.11 a potom tam takhle natlačit FW1.50? heh..tak to fakt nejde..sem zvedavej jak by ses na 3.11 dostal do recovery menu když tam není...to by dark alex nemusel dělat dg:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 pomoc urobil sa mi semibrick.A kied dam spustit Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP tak po chvilke sa mi vypne cela konzola a nic.Kto mi pomoze???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 pomoc urobil sa mi semibrick.A kied dam spustit Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP tak po chvilke sa mi vypne cela konzola a nic.Kto mi pomoze???? Musíš si stáhnout ten program, co tu je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 stiahol som ho ale proste PSP mi neurobi nic ako nahle spustim eboot tak mi hasne oobrazovka a po minute sa vypne PLS pomoooooooc No nieco ma napadlo ked mi tak vsetci pomahate ze som dal kopirovat veci z toho programu na pametovku a potom skusim ten eboot spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 lolo nabi si bateriu !!!!(nehaj to na nabijacke kym nezhasne oranzova ledka a potom spusti RUN PROGRAM AT.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Mootoo: to jako nejde pustit kdyz nemam plnou baterku? EDIT: a muzu to pouzit kdyz mam 3,40 oe-a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 no ono to je vlastne fw flasher a ten potrebuje min 75% batérie ked máš menej tak sa nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 co to je semibrick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.