Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Revue magazín - poslední vydání - PSP Revue vol.28


SSuk

Recommended Posts

Poslední vydání: 28. číslo

Download: http://www.gamer-revue.cz/2011/11/psp-revue-vol-28-last/

Revue28.png

Web projektu

http://gamer-revue.cz

---------------------------------------------------------------------------------

PSP Revue povídka vol.1

01-4.jpg

Download:

http://www.edisk.cz/stahni/43102/PSP_Revue_povidka.rar_3.1MB.html

Archiv čísel

http://www.gamer-revue.cz/category/psp-revue/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nikdo neříkal, že to bude včera, záleží to na Pookym, kdy se tu objeví. také doufám, že tu dnes dorazí a dodá slíbený link na opravený časopis. Čtvrté číslo máme již v rukou, ale po korektuře jsme ho poslali zpět Pookymu k doladění nedostatků. Včera mi večer Pooky psal, že už to je vše opraveno a že to předělává již do jpg formy, takže si myslím, že pokud ho tu dnes zastihnu, tak tu číslo bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pisal si to ty ! druhy bod a este aj ten koniec

Přináším aktuální report!

Již delší dobu jste o nás neslyšeli, proto jsem se rozhodl vám sem napsat kratší vyjádření, jak se věci mají a co je v plánu.

1. V redakci došlo k řadě problémům, především těm zdravotním. Spousta lidí musela být čas mimo a nemohla se psp revue věnovat, ale to není ten problém, který by se vás měl týkat, protože články máme dopředu až do 6. čísla. Avšak vám musím oznámit dvě důležité a přelomové zprávy.

Redakci opustil její zakladatel a pilný pracovník Vojta69, tímto se s ním loučíme a děkujeme za spolupráci. Na jeho místo redaktora se posunul SSuk.

Smutnou novinou je i plánovaný odchod Pookyho, grafika PSP Revue, po dokončení 4. čísla, protože je zaneprázdněn jinými věcmi, ale nadále bude alespoň okrajově s námi spolupracovat.

Na místo korektora byl přijat Láhve, který má zkušenosti již z minulého magu.

2. Jistě vás všechny, co si čtete tyto řádky zajímá, kdy vyjde další číslo PSP Revue. Dnes jsem dostal vyjádření, že veškeré gramatické chyby, které jsme Pookymu vytkli již opravil a zítra hotové číslo dodá, tak pokud svému slovu dostojí, tak tu máte zítra 4. číslo.

3. Avšak pozor:!::!: Z důvodu odchodu Vojty69 založím nový topik o PSP Revue, protože bych nemohl upravovat první příspěvek v tomto topiku. Připravím pro vás o něco lépe stylizovanou uvodní stránku a samozřejmě přiložím link na 4. číslo.

4. Na počátku projektu jsme slibovali vytvoření online databáze vydaných čísel, které si lze bez jakéhokoliv stahování prohlédnout v psp webovém prohlížeči. Bohužel tento projekt je pozastaven z důvodu nedostatku pracovníků a my se musíme zejména zaměřit na posílení hlavních cílů a přežití projektu.

5. Z důvodu nedostatku personálu se ruší plány na otevření nové rubriky, o které jste mohli hlasovat v jiném topiku o psp revue.

6. Prozatím neplánujeme sprovoznit web psp revue, dokud nebudou všechny důležité cíle splněny.

7. Tímto bych chtěl vyzvat všechny, kteří mají rádi psp svět a nabídnout jim místo recenzenta, grafika či jinou práci na projektu. V případě zájmu se ozvěte skrze PM.

Snad již zítra se dočkáte podstatného oživení magu PSP Revue

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2. Jistě vás všechny, co si čtete tyto řádky zajímá, kdy vyjde další číslo PSP Revue. Dnes jsem dostal vyjádření, že veškeré gramatické chyby, které jsme Pookymu vytkli již opravil a zítra hotové číslo dodá, tak pokud svému slovu dostojí, tak tu máte zítra 4. číslo.

Přečetl sis tuto větu? Nebylo tam řečeno, že je to určitě jisté, zamysli se nad významem. Ale neboj, Pooky se mi před chvílí ozval aslíbil, že číslo mi pošle kolem oběda, jak se dostane domů, takže tu odpoledne bude! 8) a už nebudeš muset čekat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Proč si to nestáhneš na PC? je to zararováno a jsou tam vytvořeny další podsložky tentokrát, tak s tím budeš mít na psp víc práce a dáváme to jen na edisk, kvůli tomu, abychom měli přehled o počtu stažení.

EDIT: bych ti to uploadl ale můj upload je momentálně děsnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O pár chybách v časopise víme, protože jsme přijali nového grafika a teprve se zaučoval, příště už budou odstraněny:) , protože jsme nemohli dělat změny na časopise po finální korekci.

Jinak pokud máš stále zájem se podílet na psp revue, tak by tu místo pro tebe bylo, stačí se naučit základy s wordpressem a mohl by si se starat víceméně o nový web, který bude. Přidávání článků atd spolu se mnou a s ostatními.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NJN, ale jak už sem řikal nemám na to zas tolik času. Korekce je rychlá to každej čpánek jednou/dvakrát přečtu a je to. Nemusim tomu věnovat tolik času. Navíc když korektorů bude víc tak to na škodu nebude. Dřív to snad Vojta taky nedělal sám a stejně se sem tam chyba našla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu