Nicen Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 No rád bych wěděl výhody a nevýhody ISO oproti UMD Vím že ISO načítá 3x rychleji než umd ale zabírá místo na kartě nic víc... Díkes...
0 WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 Hmmm.. úžasný topic.. Tak třeba ISO tě nestojí 1400 za new hru nebo 500 za použitou... Ale to je asi tak všechno, jinak už si to napsal (vlasntě Dutch napsal) v prvním příspěvku..
0 wotawik Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 ...no tak jak uz jsi psal s nevyhoda ISO ze zabira misto na karte...ale zase mas to zadarmo...treba si chces koupit UMD ale pak se ti nelibi.....a navic za UMD vyhodis spoustu penez.....ale pravda zase je ze UMD hry si vic uzijes...;)
0 mootoo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 to neni pravdajasomkupil UMD a keby nebolo trebanaspustanie hier tak ho zahodim do smetia (NFSUR)
0 bobo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 nahodou rivalsy jsou asi nejlepsi NFS na psp :D :D
0 wotawik Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 jo to je zase pravda....hral sem carbony a most wantety...MW ty byli totalni propadak..!
0 WItekS Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 Sice je OT ale to musim nesouhlasit... mě teda MW baví a když si vezmeš, že Carbony by měli bejt o třiu lepší... no.
0 bobo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 samozrejme je to vec nazoru ;) na carbonech se mi nelibilo to , ze se ty auta na silnici chovaly jak motorove cluny na vode... no to mozna ne ... ale jako vznasedla. A navic tam chybela ta dynamika hry... nebo proste to neco co by me nutilo to hrat - narozdil od novych burnoutu. Proste pro mne tyto tituly nebyly moc zajimave. Rivalsy se mi libily. Ale jak rikam je to vec nazoru ;)
0 THeBaNDiT Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 tak sa vratim k povodnej teme: okrem omnoho rychlejsieho nacitavania ISO z karty je nezanedbatelnou vyhodou aj omnoho mensia spotreba energie oproti UMD... predsalen to UMD sa musi tocit (elektromotorcek) a citat (laser)
0 Jajar Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 Výhody a nevýhody už byly popsaný, tak jen dodám, že třeba zrovna u Toca 3 se při loadingu mrcasí laser sem a tam snad desetkrát, takže je to docela žrout baterky. A stejně si neodpustím OT: NFSUR jsou fakt nejlepší NFS na PSP :P . Jediná škoda je absence Infrastructure.
0 Nicen Odesláno Březen 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2007 no tak jsem se dozvěděl jenom že to nebere tolik baterky... ted už stačí počkat až budu moc snížit FW z 3.11 na 1.50 :D
Otázka
Nicen
No rád bych wěděl výhody a nevýhody ISO oproti UMD
Vím že ISO načítá 3x rychleji než umd ale zabírá místo na kartě nic víc...
Díkes...
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts