Mullmuzler Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 právě jsem si stáhnul film ktrý je ve formátu avi a titulky jsou ve formátu str., jakým způsobem dát tyto soubory dohromady aby mi to jelo v DVD přehrávači, musím použít nějaký program ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 záleží na tom, jakej máš DVD přehrávač... některý podporujou avi + srt a nemusíš nic konvertovat, stačí vypálit.. u některých musíš dát titulky přímo do obrazu (např. Virtual Dub) nebo rovnou zkonvertovat do DVD formátu (spousta programů, ale doporučuju napevno dát titulky ve Virtual Dub a pak udělat DVD v Neru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 anebo to udělat dohromady v Convertxtodvd jednoduché a prosté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Nainstaluj si K-Lite codeck pack a pak si uz jen pres WMP pust ten film ,dole na liste se Ti obevi dve ikony a v jedne z nich si jiz muzes spustit titulky.Jinak pro tvorbu DVD take doporucuji XtoDVD do ktereho muzes vlozit AVI i s titulkami a preconvertovat na DVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 nainstaloval jsem XtoDVD, ale když tam chci dát ten soubor s titulky ( soubor str ), tak ho nikde nemůžu najít, to se nusí ještě nejak formátovat. Obrazovou část tam dám v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 pojmenuj to stejne jako video, (video.avi a video.srt) a program si to sam najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 nainstaloval jsem XtoDVD, ale když tam chci dát ten soubor s titulky ( soubor str ), tak ho nikde nemůžu najít, to se nusí ještě nejak formátovat. Obrazovou část tam dám v pohodě. najdi si titulky v convertu a pak vedle poklikej (jednou) a naskoči tí procházet vyber titulky .srt a dej převod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mullmuzler
právě jsem si stáhnul film ktrý je ve formátu avi a titulky jsou ve formátu str.,
jakým způsobem dát tyto soubory dohromady aby mi to jelo v DVD přehrávači, musím použít nějaký program ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts