Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 - problémy s připojením a vše o službě xlive

Otázka

• Odpovědi 400
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

takže, jen jsem usuzoval že pokud se modem updatuje new FW je třeba ho resetovat - já tak udělal ale možná není potřeba.

1. WAN Interface - The Automatic Detection

2. UPnP - Enable

3. v konzole v Configure Network - IP Settings vybrat Automatic

4. spustit test v konzole

5. pokud bude Failed tak zpět do IP Settings konzole a zadat IP manualně - poslední číslo o jedno vyšší a opakujte test.

pozor at při manuálním zadávání nezvolite již používanou IP

připojení O.K. ale jen MODERATE

zajímavé je, že pro IP, které jsem povolil DMZ se připojí pouze u volby The Automatic Detection

pokud zvolíte VDSL line tato IP už nebude fungovat, ale naopak zase fungují jiné IP, které se nepřipojí u volby The Automatic Detection

ještě chci otevřít porty jestli vyskočí NAT OPEN

Upraveno uživatelem Pietro Fofista
edit
  • 0
Odesláno
moc nerozumím poslednímu bodu: zvolit IP manuálně, při tomto nastavení na mě vyskočí tři položky: IP adress, Subnet Mask a Gateway. Do té první dám tedy číslo o jedno vyšší, ale co ty ostatní dvě?

zadaš stejné jako u automatic - měníš pouze IP

automatic máš např: 10.0.0.33 tak dej jinou - třeba 10.0.0.55

subnet mask zůstává

gateway zůstává

• 0
Odesláno (upraveno)

ty jo, dal jsem o jedno vyšší a jde to, je tam tedy vykřičník při testu konektivity, ale zatím to jede :-)

edit: aha, tak to je jen nějaké provizorní připojení, není možné nic dělat online... :-(

edit2: když jsem to nové ruční číslo zadal a uložil do toho DMZ, tak už pak zmizel i vykřičník a test konektivity proběhl uplně na jedničku, ale pokud se snažím udělat něco na XLIVE, tak mi to vyhodí chybu 8007274c

edit3: tak nevím, dal jsem zpět vše do automatu, do DMZ jsem dal IP co je v automatu a už mi vše jede, je tam tedy zase ten vykřičník u testu, ale tentokrát jsem se k LIVE připojil plnohodnotně a dokonce i stahuju hru co dávají ke Goldu zdarma... (?)

edit4: tak zase tak plnohodnotné to není, v dashboardu můžu dělat co chci (stahovat dema, cokoliv prohlížet), ale jakmile spustím hru a chci ji hrát online, tak se mi odpojí profil od XLIVE a vyhodí opět známou chybu 8015190b! Takže zase všechno od začátku...

Upraveno uživatelem Nunina
  • 0
Odesláno (upraveno)

no jo, ale zahrát online si stejně nemůžu a já hraju jen online :-(

edit: tak teď jsem si dokonce i chvilku zahrál online, dal jsem tam opět manuálně jiné IP, to samé jsem dal do DMZ a zůstal jsem připojen i ve hře. V okamžiku jak jsem ze hry vyjel, hned naskočila chyba připojení k XLIVE a už jsem se opět připojit nemohl...už ničemu nerozumím...

jinak služba LIVE hlásí na stránkách tento problém, nevím jestli to na to nemůže mít taky vliv:

XBOX LIVE Service

Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami:

• Accessing saved games and data in cloud storage

Má vliv na následující platformy Live:

• Xbox 360 Console

Víme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost.

Upraveno uživatelem Nunina

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu