xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 pietro: dyt nunina rika ze ho v o2 fuckli ,) Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 tak ze overeno!! chyba je mezi modemem a klavesnici , pyzyho xbox sme u me normalne rozchodili, tak ze je treba zavolat guruho a nejak prenastavit modem...) Citovat
0 pycysk Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 mam VDSL a je to [h=1]Huawei EchoLife HG622u a u wopiczaka mi to slape uplne v pohode z.....e o2[/h] Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 wopiczak: ty máš teda jakej modem? já mám Comtrend vr-3026e, takže to vypadá, že mají problémy tyto modely: Comtrend vr-3026e a Huawei EchoLife HG622u Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 ja mam zyxella a tady sem nasel dalsiho s o2 i v cizine ma huawei ,) http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/9/t/1580638.aspx Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 Press the Guide button on your controller, go to Settings, and select System Settings. Select Storage or Memory. Highlight any storage device, and then press Y on your controller. Select Clear System Cache. Clear your Xbox system cache 3 times in row. Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 to už jsem taky zkoušel...ještě zkusím zítra nahodit do modemu jiný firmware...už mě to začíná sr*t Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 firmware nepomoh.. ale bude to proste v nastaveni modemu, nic jinyho to ani bejt nemuze.. pokud mas moznost vymenit za jinej aspon na zkousku Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 no ale co v něm nastavit? novej od nich se mi nechce kupovat, mají je strašně předražený! Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 nemyslel sem kupovat novej , ale treba pucit si od kamose nebo tak jestli ti to s jinym pojede Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 nemám tu možnost...ale věřím, že problém je v tom modemu Citovat
0 pycysk Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2013 zejtra skusime zavolat na o2 jestli nejak nepomuzou zmr.. Citovat
0 pycysk Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 hele tak sem volal do o2 i do microsoftu ♥♥♥♥♥♥ mi nastavila to DMZ a prej to chvili trva nez to nabiehne prej mam pockat tak max hodku a kdyz to pude tak za to muzou ti ♥♥♥♥i z o2 Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 už jsem tady psal že DMZ nepomohlo, ale už se mi to podařilo rozjet. zatím jen moderate Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 no to by mě taky zajímalo co to je :-) Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) takže, jen jsem usuzoval že pokud se modem updatuje new FW je třeba ho resetovat - já tak udělal ale možná není potřeba. 1. WAN Interface - The Automatic Detection 2. UPnP - Enable 3. v konzole v Configure Network - IP Settings vybrat Automatic 4. spustit test v konzole 5. pokud bude Failed tak zpět do IP Settings konzole a zadat IP manualně - poslední číslo o jedno vyšší a opakujte test. pozor at při manuálním zadávání nezvolite již používanou IP připojení O.K. ale jen MODERATE zajímavé je, že pro IP, které jsem povolil DMZ se připojí pouze u volby The Automatic Detection pokud zvolíte VDSL line tato IP už nebude fungovat, ale naopak zase fungují jiné IP, které se nepřipojí u volby The Automatic Detection ještě chci otevřít porty jestli vyskočí NAT OPEN Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem Pietro Fofista edit Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) a takhle ti to maka tada uz nebo jak ??? dyt jediny co si udelal je ze si zapnul upnp, nebo co je ten bod 1 ? :) Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem wopiczak Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 ano jsem online přes O2. udělal jsem reset zvolil jsem autodetekci UPnP povolit a pak to chce najít funkční IP, s kterou se připojíš. možná stačí jen hledat IP, nevím.......... nevím co pomohlo ale jedeto, píšu co jsem dělal tak to můžeš zkusit nebo ne Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 moc nerozumím poslednímu bodu: zvolit IP manuálně, při tomto nastavení na mě vyskočí tři položky: IP adress, Subnet Mask a Gateway. Do té první dám tedy číslo o jedno vyšší, ale co ty ostatní dvě? Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 moc nerozumím poslednímu bodu: zvolit IP manuálně, při tomto nastavení na mě vyskočí tři položky: IP adress, Subnet Mask a Gateway. Do té první dám tedy číslo o jedno vyšší, ale co ty ostatní dvě? zadaš stejné jako u automatic - měníš pouze IP automatic máš např: 10.0.0.33 tak dej jinou - třeba 10.0.0.55 subnet mask zůstává gateway zůstává Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) ty jo, dal jsem o jedno vyšší a jde to, je tam tedy vykřičník při testu konektivity, ale zatím to jede :-) edit: aha, tak to je jen nějaké provizorní připojení, není možné nic dělat online... :-( edit2: když jsem to nové ruční číslo zadal a uložil do toho DMZ, tak už pak zmizel i vykřičník a test konektivity proběhl uplně na jedničku, ale pokud se snažím udělat něco na XLIVE, tak mi to vyhodí chybu 8007274c edit3: tak nevím, dal jsem zpět vše do automatu, do DMZ jsem dal IP co je v automatu a už mi vše jede, je tam tedy zase ten vykřičník u testu, ale tentokrát jsem se k LIVE připojil plnohodnotně a dokonce i stahuju hru co dávají ke Goldu zdarma... (?) edit4: tak zase tak plnohodnotné to není, v dashboardu můžu dělat co chci (stahovat dema, cokoliv prohlížet), ale jakmile spustím hru a chci ji hrát online, tak se mi odpojí profil od XLIVE a vyhodí opět známou chybu 8015190b! Takže zase všechno od začátku... Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem Nunina Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 paráda!! ale tak už umíme být Online :) Citovat
0 Nunina Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) no jo, ale zahrát online si stejně nemůžu a já hraju jen online :-( edit: tak teď jsem si dokonce i chvilku zahrál online, dal jsem tam opět manuálně jiné IP, to samé jsem dal do DMZ a zůstal jsem připojen i ve hře. V okamžiku jak jsem ze hry vyjel, hned naskočila chyba připojení k XLIVE a už jsem se opět připojit nemohl...už ničemu nerozumím... jinak služba LIVE hlásí na stránkách tento problém, nevím jestli to na to nemůže mít taky vliv: XBOX LIVE Service Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami: Accessing saved games and data in cloud storage Má vliv na následující platformy Live: Xbox 360 Console Víme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost. Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem Nunina Citovat
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.