xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MA3X Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ahoj chci se zeptat: poridil jsem si xko a chci hrat po LIVE, pripojil jsem sitovim kabelem xko k modemu ( zyxel od O2 ) kdyz dam test vsechno projde v pohode ale kdyz se spojuje s xbox live tak to hodi nakou hlasku o NAT nevi nekdo co s tim? dekuju nikdo prosim nema zkusenosti s tim problemem NAT? vubec nevim co bych mel prenastavit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 když si chci stáhnou nějaké demo z tadyma http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8024541085b/?p=1&of=1&sb=1#offers tak mi to tam po mě chce adresu a postal code atd.. nevím co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas88 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Ahoj kdyz se chci prihlasite na xbox live tak tam normalne zadam heslo a e-mail a pak mi to napíše tohle: Xbox live is currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID. A uz jsem i zkousel jiny ucet na Windows Live. PLS poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumxaster Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Ahoj, Dante, můžeš mi napsat na 230-447-662 ICQ? jedná se o problém, který nemůžu řešit tady, mezi lidmi, ale jen s někým, komu se dá důvěřovat. prosím Chtěl jsem ti to napsat přes PM, ale máš je asi vyplé Edit: už vyřešeno, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexej Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 mám problém když zajdu na marketplac a chci něco stáhnou napíše mi to takový dlouhý kod není to anio jeden z těch nahoře nevím jestli to má souvislost s mojí trial verzí měla by ted někdy skončit ale nwm kdy.pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Haja Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Cau chci se te zeptat mam takovy problem ohledne pripojeni k netu vsechno probiha v poradku ale jak mile tam bezi to pripojovani k xbox live tak mne tam vyskoci tabulka. Your NAT type is Moderate.poeple on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other poeple while playning online.for the best online experience,you need an open NAT configuration. Nevite jak to zprovoznim. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SWITCH Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Cau chci se te zeptat mam takovy problem ohledne pripojeni k netu vsechno probiha v poradku ale jak mile tam bezi to pripojovani k xbox live tak mne tam vyskoci tabulka.Your NAT type is Moderate.poeple on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other poeple while playning online.for the best online experience,you need an open NAT configuration. Nevite jak to zprovoznim. diky za radu VOLNĚ PŘELOŽENO: Vaše NAT je typ Moderate.Lidé se sítí NAT tohoto typu nemusí být schopni připojit některé hry nebo poslouchat jiné lidi, kteří hrají online.Pro nejlepší online zkušenost, potřebujete otevřít NAT konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Ahojte, som novy majitel xboxu a zaujimala by ma jedna lame otazka....som prihlaseny na xbox live, vsetko ide tak ako ma...ale rad by som sa z live odhlasil...kde najdem take nastavenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 My xbox , najed na tvuj profil a tam by to nekde melo byt . Ale nejspolehlivejsi je vypojit lan kabel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 no nasiel som Auto login...bol nastaveny na Disable...ale aj tak stale po zapnuti xboxu som prihlaseny...neda sa to nejak tak nastavit ze aby som videl siet, ale aby nesiel internet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 mám takovej problém, že nemůžu zadat kód na GOLDa ... na Xboxu to napíše Status Code: xxxxxxxxx a na PC to napíše, že se objevila chyba v transakci ... nevíte někdo? kód je správnej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 a nezadáváš US gold do EU profilu (nebo EU do US)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 koupil jsem ho tady z fóra od styflera, tak snad by mohl být EU a účet je EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 toto se parkrat stalo uz lidem zkus to pozdeji je mozny ze je ,,pretizenej,, xbox.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj. Mám problém. Mám Wi-fi adapter na Xku. Chci se připojit přes router Huawei co mám od O2. Všechno napíše že OK, ale když dám testovat připojení, tak to u IP napíše failed. Nevíte někdo co s tím? Všechno jsem dal nastavit automaticky a DNS servery jsem nastavil ručně. Udělal jsem to stejně jak na PS3 a furt mu to nejde. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Mohl by mi někdo pomoct?? Ví si s tím někdo rady? Moc prosím. Jestli někdo používá Wi-fi, pls poradte..kupoval jsem to za 2000 a nechci to prodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejml33 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 čau mam takovy problem jako kolega co sem uz daval tento problem Your NAT type is Moderate.poeple on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other poeple while playning online.for the best online experience,you need an open NAT configuration. problem je mezi network a xbox live nekdo to tady prelozilk jako ze se to ma nastavit v nat nastaveni ale ja takovy nenasel diky za odpovedi tak sem se tady k tomu neco docetl a tak zitra zavolam spravci site a pak dam vedet co mi rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Stačí si v routeru nastavit "enable NAT" a mělo by to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 cs nejde mi xbox360 live kdyz zadam ip atd...... a pak dam na test conect bo tak enjak my to hodi chybu- W-0000-0000 x-8000-100D y-0000-0000 z-0000-0000 id-FFFF-FFFF myslim ez je to chyba ze tan nemam pripojenej kabl ale mam v x360 ten co mam normal v komplu :-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny12 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 W:0000-0000 X:8000-001D Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:0000-0001 ja mam zase tohle co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 W:0000-0000X:8000-001D Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:0000-0001 ja mam zase tohle co to znamená? Asi máš BAN, koukni sem http://360mods.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17032&view=next Má to samí a píšou že má BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Ne! Ani jeden ban nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Netvrdil jsem že oba, jenom ten jeden. Pokud nemá, tak sorry že sem tě vystrašil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny12 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 tak ale proč mi nejde přihlásit na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubas Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Kdyz mam flashly xbox360 a updatnuty na firmare 1.51 muzu se s palenyma hrama normlane pripojit na xboxlive? nebo mi to pak posere x box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.