xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Neposere maximálě dostaneš BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ahoj. Mám takovej dotaz. Účet jsem si založil na internetu normálka přes počítač, jelikož jsem neměl ještě XBOX. A ted, když se pod tím jménem chci přihlásit, napíše mi to tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Stačí si v routeru nastavit "enable NAT" a mělo by to jet. Když nemám router tak jak si mám NAT nastavit na enable ??? mám jen připojení od místního providera, a nevim zdali bude natolik ochoten aby mi s tím to pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Tak se s ním nějak domluv, nebo si asi nezahraješ. Co máš za typ připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 no mame neco na strese co prijima signal :D , ale co to nevim. Jde o to ze to nejde kamosovy. ale mame oba stejny pripojeni (jen on je o panelak zamnou). A ja jsem si nechal zarizovat verejnou IP a me to jde a jemu ne. Tak treba jestli to neni tim taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Tak ať si taky nechá zařídit veřejnou ipinu, anebo ať se prostě domluví s providerem, že má takovýhle problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dominikkoval Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Dobrý den, mám problém, když dám v Settings otestovat připojení k xbox live tak se mi ukáže že je připojeno a že je vše v pořádku ale když si chci potom vytvořit profil tak mi to napíše že momentálně není možné se k live připojit, má s tím někdo zkušenost, nebo ví někdo jak na to? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Jestli Ti to píše přímo tohle, tak to zkus později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pagoc Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Ahoj, chtel jsem kamaradovi rozjet live na novem xboxu a jeste nez se zaregistruju tak to napise ze sluzba momentalne (mysleno registrace) neni dostupna nebo neco podobneho. uz to pise treti den, nevite nekdo co s tim? dela to take nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 JJ mě to dělá taky..registrovat se nemohu a přihlásit taky ne..když se chci přihlásit na vytvořenej učet přes počítač, tak mi to napíše, že v mojí Zemi není služba Xlive dostupná..tak jsem si změnil zemi na Německo, které je podporováno a píše to stejně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Poznalo to, že máš českej mail. Já mám účet na hotmail.com a ještě jsem si ho musel nastavit v agnličtině, aby mi vůbec šel vytvořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Chtěl bych se zeptat. Uspěšně jsem se zaregistroval na live..ale mám ted dva profily..šlo by to nějak spojit s tím na HDD? Mám tam veškerý gamerscore a achievementy... Pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dominikkoval Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jestli Ti to píše přímo tohle, tak to zkus později. no jo ale ja to delam pozdeji porad :D nekdy to pujde jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Musíš změnit locale v nastavení XBOXU na jinou zemi než Českou..potom musíš mít zahraniční mail..nesmíš mít český. Pak to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Přesně, dřív to šlo zaregistrovat i na českej mejl, takže kdo si dřív založil live ID na českej mejl a teď by ho chtěl recovernout, tak to ani nepude. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dominikkoval Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 je to takove salamounske reseni ale vazne mi to jde takze dekuji a kdyby se neco zmenilo nebo tak tak bych byl vdecny za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pagoc Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ahoj, pres net jsem si zadal kod gold karty, vse probehlo v pohode. Od MS prisel potvrzovaci email o clenstvi apod. ale kdyz si zapnu xbox a chci hrat pres sit, tak mi to pise ze musim byt gold clenem. Ale kdyz se prihlasim na svuj ucet na netu tak jsem gold clenem. nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Nemáš v xku vybranej omylem špatnej profil?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pagoc Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 nemam, mam spravnej, vyreseno, dal jsem recovery gamertag a pak si konecne konzole uvedomila ze jsem gold member Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Všiml jsem si, že dominikkoval má tu gamecard...to jsi nahrál za tu chvilku tolik bodíku? A nebo si to nahrál offline a jak ses připojil, tak ti to tam naskočilo? Protože já se registroval přes muj učet a mám ted dva..jeden prázdný online a jeden s G pointama...kwua neví někdo jak to spojit? :'( Mám stejnou přezdívku atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ahoj, mám problém, chci si vytvořit Live účet, ale nemůžu, v Xboxu mám nastaven anglický jazyk a locale je také United Kingdom, takže v tom by to být nemělo. Jde o to, že když si ho nastavuji, zadám svůj email (mám hotmail), zadám heslo na ten email a vypíše se mi toto:( "Xbox LIVE isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." Tak co dělám špatně?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Zdravim,chci si založit účet na xbox live ale když ho zakládam chce to po mě hned info mojí platební karty,to si nemůžu založit účet aniž bych něco platil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ahoj, mám problém, chci si vytvořit Live účet, ale nemůžu, v Xboxu mám nastaven anglický jazyk a locale je také United Kingdom, takže v tom by to být nemělo. Jde o to, že když si ho nastavuji, zadám svůj email (mám hotmail), zadám heslo na ten email a vypíše se mi toto:("Xbox LIVE isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." Tak co dělám špatně?!!! Taky mám hotmail, stačí, když si nastavíš na svým mejlu anglickej jazyk. :) Zdravim,chci si založit účet na xbox live ale když ho zakládam chce to po mě hned info mojí platební karty,to si nemůžu založit účet aniž bych něco platil? Nemusíš mít vyplněnou kreditku a nic platit nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Taky mám hotmail, stačí, když si nastavíš na svým mejlu anglickej jazyk. :)Ojééj, to by mě nenapadlo, to sou blbové, takové kraviny si vymýšlí:cheesygrin:...každopádně DÍKY MOC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pagoc Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 to PJanis: daval si na hotmailu UK adresu? vcera jsem tohle resil u kamose, delal to same co ty, vytvoril jsem mu email na yahoo.com, zadal jsem tam londynskou adresu vcetne postal code (ve schrance) a vse funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.