xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rasputincz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zdravím herní komunitu Xbox360 :), Předem bych se chtěl omluvit za to, že Vás ruším asi s banalitou, ale potřeboval bych se s vámi poradit ohledně postupu jak připojit Xbox360 ke službě LIVE.. Xbox360 – Premium už pár dní používám a asi jako pro většinu hráčů i pro mne je největší výzva hrát s jinými lidmi v multiplayerové řežbě apod.. Celý můj obytný "karavan" :roll: mám pokrytý bezdrátovou WiFi-nou a rád bych se poradil jak tedy lze manuálně připojit xbox do síte pomocí ethernetového kabelu.. CO jsem si pročítal jednotlivé topicy, narazil jsem na jistý web kde si musím zaregistrovat, abych se mohl připojit potom do té služby Xbox Live, ale nikde jsem nenarazil na přímý odkaz, neví ho náhodou někdo?:) Předem děkuji za odpovědi a přeji Hodně štěstí v hrách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Asi nemáš povolenej NAT, tak proto se k nim nepřipojíš. i kdyz mi da invite nebo mu ho poslu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zdravím herní komunitu Xbox360 :),Předem bych se chtěl omluvit za to, že Vás ruším asi s banalitou, ale potřeboval bych se s vámi poradit.... Předem děkuji za odpovědi a přeji Hodně štěstí v hrách :) Nejjednodušší způsob je se registrovat přímo v dashboardu v Xboxu. Strčíš kabel do routeru a do xka. A v Xku dáš Join Xlive. Nejlíp se registruj pod nějakým NEčeským e-mailem. i kdyz mi da invite nebo mu ho poslu? Pokud nemáš povolenej NAT, tak jseš dost omezen v tom, ke komu se připojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Pokud nemáš povolenej NAT, tak jseš dost omezen v tom, ke komu se připojíš. blbej dotaz jak to aktivuju?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 blbej dotaz jak to aktivuju?! :D na routeru musis nat povolit a nastavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 na routeru musis nat povolit a nastavit.. ja mam switch tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=22778 tam se to asi nenastavi ze :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 cus lidi pls jsem novej v xboxu dneska sem si ho přivezl mužu hrat vypalenou hru na xbox live nebo me to zabanuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 někdo z MS si tě najde rozbije ti xbox a pak hubu...řešilo se to tu milionkrát malinká šance tu je....a máš flash?že chceš hrát vypálený hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daftnes Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mám takový "malý" problém. Koupil jsem si Xbox Live na 12 měsícu. Bohužel jsem kód zadal do účtu, na který jsem asi před rokem dostal ban. Dělal jsem to jako vždy přes tyto stránky "https://live.xbox.com/en-GB/accounts/RedeemToken.aspx" a nevšimnul jsem si, že jsem tam byl přihlášený s původním gamertagem. Teď mám na ten gamertag(z banem) roční gold. Samozřejmě už mám xbox nový a taky nový gamertag. Nebylo by nějaké řešení, jak ten 12ti měsíční kod převést na ten nový? Na Xbox podpoře se nic vyřešit nedá, protože samozřejmě nemají podporu pro ČR. Hrozil by mi ban i na novou konzoli, kdybych na ní použil ten starý gamertag, na který byl tehdy ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 To vůbec nezkoušej na tu novou konzoli. To by byl jasnej banán. :? Myslím, že s tím už nic neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jo mam flash a mam elite jasper flash je ixtreme1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neli13 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Zdravím, mám XBOX LIVE a v pohodě funguje, rychlý stahování, vše OK. Konzole je flashnutá. Ale když s kámošem zkoušíme multiplayer GTA IV nebo FIFA 2010 (oboje pálený), snaží se multiplayer připojit, například k té party nebo se to prostě snaži připojit, ale napíše to, že se to nemůže připojit. Nevím, normálně si píšem zprávy, stahujem apod, ale multiplayer nic. Máme zkušební verzi 1 měsíc LIVE. Nevíte, co s tím, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Plánujem si kúpiť xLive Gold .. ( na Vianoce ) Ale tak do Vianoc by som chcel xLive Silver .. A moje otázky ohľadom xLive sú ˇ 1.Keď budem mať Silver konto , tak si budem môcť vytvoriť GC , sťahovať dema , videá , add-ony , atď ? 2.Keď už budem mať Gold , je treba robiť nejakú ochranu ( Stealth ) , aby som nedostal BAN ? ( Zatiaľ som nemal xLive , tak som to nesledoval .. ) Mám fw 1.6 .. pozn. Neodkazujte ma na topic pre začiatočníkov , please .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zdravím, mám XBOX LIVE a v pohodě funguje, rychlý stahování, vše OK. Konzole je flashnutá. Ale když s kámošem zkoušíme multiplayer GTA IV nebo FIFA 2010 (oboje pálený), snaží se multiplayer připojit, například k té party nebo se to prostě snaži připojit, ale napíše to, že se to nemůže připojit. Nevím, normálně si píšem zprávy, stahujem apod, ale multiplayer nic. Máme zkušební verzi 1 měsíc LIVE. Nevíte, co s tím, prosím? No... Může to být čímkoliv. Checkni Xbox internet settings a uvidíš, co Ti to napíše. Plánujem si kúpiť xLive Gold .. ( na Vianoce )Ale tak do Vianoc by som chcel xLive Silver .. A moje otázky ohľadom xLive sú ˇ 1.Keď budem mať Silver konto , tak si budem môcť vytvoriť GC , sťahovať dema , videá , add-ony , atď ? 2.Keď už budem mať Gold , je treba robiť nejakú ochranu ( Stealth ) , aby som nedostal BAN ? ( Zatiaľ som nemal xLive , tak som to nesledoval .. ) Mám fw 1.6 .. pozn. Neodkazujte ma na topic pre začiatočníkov , please .. 1. Jo, všechno tohle budeš moct dělat se silver accountem. 2. Pokud máš 1.6, tak se stealthem ani nezabývej, akorát si kontroluj hry ABGXem, aby byly celkově v pořádku, bys je ani nemusel třeba spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ani nevieš ako si ma potešil :) btw tým ABGXom som zatiaľ žiadnu hru nekontroloval .. ale začnem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SlavekCZ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dostal jsem od Microsoftu ban s kodama : W:0000-000B X:0000-000D Y:00A8-6800 Z:8015-190D. Da se jeste neco delat, nebo jsem totalne v haji?:cry: Prosim pomoct. Dkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ne, ban je definitivní. Jedině, že by sis nechal dát mod chip, tím jde ban obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SlavekCZ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ne, ban je definitivní. Jedině, že by sis nechal dát mod chip, tím jde ban obejít. A nevis jak se to da chipnout? A hlavne kdo to dela, nebo kolik to stoji?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Vůbec nevim. Ale nebude to levný, takže se vyplatí koupit novej Arcade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SlavekCZ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Vůbec nevim. Ale nebude to levný, takže se vyplatí koupit novej Arcade. To muzu prendat HDD? bude to fakat?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ahoj , k nikomu mu nejde připojit na party , a v GTAčku ani multiplayer nevíte čím to je ? možná routerem , jak ho kdyžtak nastavím ? (kdyžtak mám tento http://www.alza.cz/router-asus-rx3041-d81187.htm ) odměna 3K credits :) piště mi do Pm že ste odepsali dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 E.D.D.Y. Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zdravím..nevím kde jsem měl tuhle otázku napsat,tak mě za to nekamenujte. Potřeboval bych poradit: Jde mi o G body a vše kolo toho. Snad mě alespoň někdo pochopí. V nabídce archievemet progres mám zobrazeno cca 7 her,které jsem tam měl nainstalvaných,ale např. ve hře HALo3 jsem splnil jen jednu misi a dostal jsem 10G...ta hra mě nebaví,zbavil jsem se jí a vím,že už se k ní nikdy nebudu vracet. Nooo a problém je v tom,jestli z toho seznamu jde nějak odstanit. Všiml jsem si,,že u her,kde nenám splněn ani jeden archievement se oběví volba delette history,ale jinak ne. Je na to nějaká jina finta? Prostě mě to tam štve,když se mi tam zobrazuje 10/1000G a vím,že už to nezměním,protože tu hru hrát nebudu.:roll: A ještě jedna věc vpodstatě stejná. Hrál jsem si Fable 2...maximum co šlo dosáhnout je 1000G,ale po připojení na live mi to něco stáhlo a už můžu nasbírat až 1350G..ale to jsou pouze Online ůkoly a ty se mi plnit nechce..takže vpodstatě stejná otázka..dá se toho nějak zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 To muzu prendat HDD? bude to fakat?:? Jop, půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SlavekCZ Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jop, půjde. Pujde to dal s mim profilem? Mam na nem ucet jeste na rok, tak aby mi to nejak nepropadlo a aby mi nedali dalsiho bana... samozrejme bych chtel konzolu s fleshem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Som tak rozmýšľal , keď je teraz tá ban wave .. Nikdy som nemal založený účet na xlive , ale chcel by som sťahovať nejaký obsah z live .. Takže by som si založil účet , hneď sa odpojil .. a sťahoval by som z http://marketplace.xbox.com/en-US/ .. Mohol by som nejak dostať ban ? Hral by som hry iba offline , ale na xboxe by som sa nikdy nepripojil .. čo vy na to ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.