xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Pujde to dal s mim profilem? Mam na nem ucet jeste na rok, tak aby mi to nejak nepropadlo a aby mi nedali dalsiho bana... samozrejme bych chtel konzolu s fleshem.. Pokud budeš mít zas konzoli s flashem, tak dostaneš brzo banán znovu. Som tak rozmýšľal , keď je teraz tá ban wave .. Nikdy som nemal založený účet na xlive , ale chcel by som sťahovať nejaký obsah z live .. Takže by som si založil účet , hneď sa odpojil .. a sťahoval by som z http://marketplace.xbox.com/en-US/ .. Mohol by som nejak dostať ban ? Hral by som hry iba offline , ale na xboxe by som sa nikdy nepripojil .. čo vy na to ? :D Když budeš chtít třeba stáhnout DLC do Fable 2, tak to budeš muset stáhnout přímo do Xka z Xlive a jetsli máš flash, tak dost pravděpodobně dostaneš banán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Když budeš chtít třeba stáhnout DLC do Fable 2, tak to budeš muset stáhnout přímo do Xka z Xlive a jetsli máš flash, tak dost pravděpodobně dostaneš banán. Čo ? aj keď budem sťahovať z PC ? a na xku sa nebudem pripojovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 To nejde stáhnout do PC, musíš přímo z Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vanek.cz Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj dneska jsem si založil účet na Xbox live , normalka se připojim a když jdu do Gamemarketu a chci si stáhnout demo tak dám download a vyskočí mi chybová hláška : it says cant retrieve information from xbox live.please try again later...status code:8015400c nevíte co s tim ? na Xlive se připojim v pohodě jen mi nejde z něj nic stahovat mám Gold účet na měsíc zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj dneska jsem si založil účet na Xbox live , normalka se připojim a když jdu do Gamemarketu a chci si stáhnout demo tak dám download a vyskočí mi chybová hláška : it says cant retrieve information from xbox live.please try again later...status code:8015400c nevíte co s tim ? na Xlive se připojim v pohodě jen mi nejde z něj nic stahovat mám Gold účet na měsíc zdarma turn your xbox off unplug your modem and router from the wall plugs wait 20 sec. plug everything back in turn your xbox on and try and sign in a pokud to nepomůže, zkus tohle: "Sign into LIVE (from within the game) > select the gamercard button > select Microsoft Points > select a points bundle > if user has no in contact information, they will be asked to provide it before being asked to enter credit card info. They should submit this information and then they can back out of the process. " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 intenze1 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 :cry:Zdravim všechny,potřebuju poradi,mam net 10 mb,pres router napojenej do x boxu,nejsem chopnej se zaregistrovat přímo z x boxu,chyba NAT,registrace přes pc proběhla ůspěšně,ale ouha,novej profil a všechny archievmenty ty tam,slyšel sem že pokud si nechám dát veřejnou IP adresu a předělaj se porty,což by měl poskytovatel internetu zařídit,měla by se chyba odstranit.moc dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Garance Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Zdravim,koupil jsem roční gold , vyplnil redeem kod a vyskocilo mi vyplnění maila a hesla k live účtu. Vyplnil jsem a účet je porad silver a když zadám kod znovu tak pise ze už je pouzitej. Nevíte někdo co je špatně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 mám dotaz...když mám profil a mail...a kdyz pozdeji budu vlastne mit new mail pude se na nej prihlásit ze stejného profilu a s bodama nebo budu muset zalozit i new profil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KuKu Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Už jsem to urobil..ale mám debilní přezdívku..musím si koupit pointy a změnit si jí. Díky všem... Muzes prosimte napsat jak jsi to provedl a kde si dat pozor na tu prezdivku ktera pak nejde zmenit? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 mám dotaz...když mám profil a mail...a kdyz pozdeji budu vlastne mit new mail pude se na nej prihlásit ze stejného profilu a s bodama nebo budu muset zalozit i new profil?? odpoví někdo prosím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dreizig5 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 zdravim.mam problem,nemuzu ani zaboha nastavit pc a xbox abych se mohl pripojit na internet.v pc mam vifinu,z pc me ze sitovky vede lan do xka a nedari se a nedari.v xku sem nastavoval ip a vse rucne nic,automaticky nic.mam xp prof. sp2.porad me xko pise nejaky nesmysly o ip.ale ve win mam 10.1.1.1. a v xku 10.1.1.2. to si myslim ze je dobre.ne?a ve win kdyz dam cmd a zkousim pingnout na ip xboxu tak to ani pingne.tak nevim...dekuju za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dreizig5 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdravim.potrebuju radu.nemuzu pripojit xko k internetu.do pc me vede wifi a z pc me vede ze sitovky lan do xka.v xku dam automatic ip a nic.nastavim rucne ip pc 10.1.1.1. xko 10.1.1.2. a nic.porad to pise nejakou chybu s ip.je problem mezi xkem a network.uz vazne nevim.kdyz dam cmd a zkusim pingnout na ip xka tak nic.prosim o radu.thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dreizig5 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 omlouvam se ze to tu mam dvakrat.im sorry!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 neví někdo proč mě to když stahuju každých 5 minut vyhodí z xlive?? pomalý internet?? nebo čím to může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H.G.Man Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Koničica lidi mám problém s registrací.Problém je takoví že kdýž se chi zaregistrovat na live tak vyplím adresu ale pak mo mě chce heslo a to nevím jaky,tak vás prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj lidi. Chci se zeptat proč mi nejde žádná hra překopírovat na HDD? Může to být tím že mám BAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Sem to nepatŘÍ tohle je o xboxlive a ano je to protoŽe mÁŠ ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wlkoso Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Muj kod: W- 0000-000bX- 0000-F001 Y- 20A8-48E0 Z- 0000-0000 PROSIM POMOC!!!!! Jendá se o chubné nastavení routru. Je potřeba zapnout NAT a UPnP. Pokud máš vlastní routr, tak pro nastavení použij manuál popř. si ho vygoogli . pokud máš routr od svého poskatovatele připojení, tak se obrať na něj. Měl jsem stejný prolém a tohle pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 čus chystam se ke koupi xka a rozhoduju se mezi flashnutym od kámoše a nebo novym...vzhledem k tomu že sem se zatim o xbox moc nezajímal měl bych pár dotazů co se týče připojení na net: 1.Mám internet od soukromníka bez veřejný ajpiny a potřebovl bych vědět jestli mi na tu sdílenou poběží livko... 2.Nemam žádnej wifi-klíč ani wifi router/modem....mam prostě jen staženej kabel do PC a do zásuvky(sorry za lamáckej popis ale v tomhle se moc nevyznam :D )....pude to napíchnout normálně ze switche přes kabel? 3.Dál bych se ještě rád zeptal jestli se s flashnutym xkem dají pařit po netu origo hry nebo se s flashnutym xkem na netu nesmim ani ukázat? 4.No a nakonec by mě zajímalo jestli existuje něco jako unflash(dotaz trochu offtopic ale snad nevadí...) Předem díky za odpovědi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 čus chystam se ke koupi xka a rozhoduju se mezi flashnutym od kámoše a nebo novym...vzhledem k tomu že sem se zatim o xbox moc nezajímal měl bych pár dotazů co se týče připojení na net:1.Mám internet od soukromníka bez veřejný ajpiny a potřebovl bych vědět jestli mi na tu sdílenou poběží livko... 2.Nemam žádnej wifi-klíč ani wifi router/modem....mam prostě jen staženej kabel do PC a do zásuvky(sorry za lamáckej popis ale v tomhle se moc nevyznam :D )....pude to napíchnout normálně ze switche přes kabel? 3.Dál bych se ještě rád zeptal jestli se s flashnutym xkem dají pařit po netu origo hry nebo se s flashnutym xkem na netu nesmim ani ukázat? 4.No a nakonec by mě zajímalo jestli existuje něco jako unflash(dotaz trochu offtopic ale snad nevadí...) Předem díky za odpovědi.... 1.) Počítám, že jo, ale nemam s tim zkušenost 2.) Pokud ten kabel vypadá takhle, tak jo 3.) Tedka vyšel nový firmware LT, s tim na Live můžeš. S jinym firmwarem ne. Na tom jestli hraješ origo/pálenky nezáleží, jde o to jestli máš/nemáš flash. Takže když budeš mít firmware 1.6 a origo hru a vlezeš na live, tak banána s největší pravděpodobností dostaneš 4.) Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N@rcot!c Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak tomu řikam rychlost :D....Jo kabel je klasickej takže tenhleten....Takže by pro mě asi mohlo být to xko od kámoše přijatelnější chce za něj 3k(Arcade) a je v perfektnim stavu...Jestli sem to pochopil dobře když budu chtít přejít na online hraní existuje tu možnost unflashe po kterym můžu hrát bez obav z banána...Ještě se zeptam na ten LT firmware,je tu o tom někde podrobnější topic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak tomu řikam rychlost :D....Jo kabel je klasickej takže tenhleten....Takže by pro mě asi mohlo být to xko od kámoše přijatelnější chce za něj 3k(Arcade) a je v perfektnim stavu...Jestli sem to pochopil dobře když budu chtít přejít na online hraní existuje tu možnost unflashe po kterym můžu hrát bez obav z banána...Ještě se zeptam na ten LT firmware,je tu o tom někde podrobnější topic? http://console-forum.net/showthread.php?t=79099 //EDIT: 3k je parádní cena, určitě bych do něj šel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 cus kdyz se chci regnout na xbox live tak zadam mail atd jsem reglej na hotmailu tak mi xko napise Xbox live isnt curently avaible in the locale associated with this windows live ID please use a different Windows live ID uz neim co stim dyztak odepiste do PM pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Live oficialně neni pro ČR, musíš se regnout pod USA/ENG ... ;) //EDIT: http://forums.tidemedia.co.za/nag/showthread.php?t=5575 Jestli se reguješ pod USA a pořád ti to nejde, tak si přečti tohle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 divny ja nevim kdyz na xku nastavim US to nejde a england v nabide neni ani na windows live ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.