xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deli Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Když mi u registrace mi to taky píše tu hlášku že dočasně nedostupný nebo co může to bejt pořád tim emailem že musí bejt anglicky ikdyž už lo lakalizace česká?Email mam na hotmail.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Kluci, mam další dotaz. Jak funguje MyGamerCard.net? Když nemám Gold účet, tak bude se mi to tam psát, jako co hraju a tak :) ? A stačí když nebudu mít kabel od internetu pořád zapojenej v xku, ale zapojim ho do xka cca jednou za týden, z aktualizuje se to na mygamecard? Děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravicko chtel bych se zeptat Arcade hry se daji stahovat za G body a nebo se musi kupovat ten kredit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravicko chtel bych se zeptat Arcade hry se daji stahovat za G body a nebo se musi kupovat ten kredit? Za G body nic nedostaneš . Arcade hry musíš koupit za MS points . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HanyZ1468625623 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ahoj, stala se mi zajímavá věc - po připojení xboxu na live je vše v pořádku, občas se však stane, že se najednou celý router "zblázní" - svítí, zhasne, svítí, zhasne v intervalech 1s a hra v xboxu se začne sekat (nehraju ji live).. po odpojení LAN kabelu od xboxu z routeru je vše ok, router funguje v pořádku dále a hra se neseká... ne že by mě to trápilo, live nehraju, ale docela by mě zajímalo, čím to je ... P.S: při nastavování live mi to psalo něco o NAT, ale jinak live funguje bez problémů - výše uvedená situace nastane jen občas a z ničeho nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pete1790 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak jsem si dnes koupil Live gold, dokud jsem měl silver tak se to připojovalo dobře, ale jakmile jsem zadal gold, tak mi to píše něco ISP a port 3074 nebo tak nějak! Co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Pete1790: Je možný, že tvůj poskytovatel internetu blokuje port, který Xbox požívá na nějakou službu, dostupnou jenom pro GOLD... ale střílím od vody, kdyžtak můžeš zkusit poskytovateli zavolat a zeptat se jich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pooky1468624528 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 nazdárek,xbox mám asi dva měsíce a chci se zeptat jestli mi hrozí ban když mám flash 1.2.LT+ chtěl bych si stáhnout nějaké kodeky tak nevím jestli je to dobrej nápad??? ještě jedna otázka....registraci na xbox live musím provést přes xbox nebo stačí se registrovat přes pc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jestli máš LT + , tak ti ban na live nehrozí . Registraci musíš udělat s konzolí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pooky1468624528 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 OK...zatím díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jestli mas LT+ a fles tak hlavne nedelej ted upade novej co vysel v cera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brucounito Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím lidi potřeboval bych poradit . tady u nás je prodejna kde mají nové i bazarové xka. chtel sem tam jeden koupit ale nejdriv zjistit jestli nema ban. a problem je tu kdyz sem to zkousel poprve psalo to neco s portem na foru sem nasel ze se muze jednat o ban at to projedu podle kodu 000 bla bla , podle toho je cisty a podle xvalu taky. ale nejde pripojit na live ani nenabizi update dashe ale internet do nej de jen na live nejde podle test conection. zkusili jsme jine hdd jestli to neni tim jine profily a nic proste na live nejde. a kdyz na ten net zapojil jiny xko hned byl na live. netem to neni a podle infa co tu byl ban nematak cim to muze byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zdar, asi blby dotaz, ale: mam xbox, hravam vyhradne offline, ale napr by som si chcel stiahut updaty do hier, co mam urobit? musim zalozit xbox live ucet? musim si kupit tie body ci co, ci zlate konto? alebo ako to funguje? (to aj za to,ze chcem stahovat updaty musim platit mesacne??? - to snad nie, to by ma celkom hnevalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Účet samozřejmě musíš vytvořit na Live, tj. se tam registrovat, ale GOLD potřebuješ k hraní online a hlasové komunikaci... Ke stahování demoverzí, updatů, arcade her apod. stačí SILVER účet, který je zdarma... Některé demoverze může akorát stáhnout GOLD dříve, než SILVER. Ještě upozorním, že po registraci máš zdarma jeden měsíc členství GOLD, můžeš tedy vše vyzkoušet v plné parádě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santaloza Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravim - mam dotaz : Chcem zacat hravat Xlive po nete. Kupil som si dake originalky. Takze to mi pofici. Xbox mam flashnuty [momentalne na 1.6]. A obavam sa ze mozem lahko osat ban. Je velke riziko, ked hram originalky na fleshnutom xboxe? Ak ano, je daka moznost ako si odflashnut xboxa? pomoze to ? - P.s. uz sim hral aj dake gamesky pred realese dejtom. Zastihne ma ban dakedy ? zavisi na tom ked hram na jednom ucte vyhradne offline a druhy ucet mam cisto pre life, kde budem hrat len originalky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 no s tim odflashnutim xka ti pomůže update dashboardu který má údajně odflashnout xko (akorát hitachi zustane stejné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santaloza Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 update dashboardu som uz spravil, posledne. A stale to nie je ohrozenie aj ked tam mam starsi flash ? Nie je lepsie aby som tam mal uplne cistu mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ale novej dashboard kterej výjde na konci května ti přehraje mechaniku na úplně neflashnutou, ale stejně prej xbox si nechává záznamy jak jsi hrál atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santaloza Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tie data o si xbox ukada dokazem dako resetnut? proste ze by som rebootol xboxa. Aj za cenu toho ze stratim vsetky data co tam mam. Da sa to dako ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prosím o odpověd, jen jestli jsem to dobře pochopil: Ban nemužu dostat když mám LT+. Silver je navždy a zadarmo a při registraci dostanu měsíc GOLD.A hrát s tím LT+ bych mohl i pálené hry vše? :bash: dík za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prosím o odpověd, jen jestli jsem to dobře pochopil: Ban nemužu dostat když mám LT+. Silver je navždy a zadarmo a při registraci dostanu měsíc GOLD.A hrát s tím LT+ bych mohl i pálené hry vše? :bash: dík za pomoc :) Aby jsi se mohl vůbec připojit na live , tak by jsi si musel dát nejnovější DB a tím se ti zruší flash : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Potom už je zbytečné dávat LT + , ale rovnou nejnovější 1.9 - s tím už to při dodržení dalších pravidel bezpečné je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daleo18931893 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 nudíš se?? Jsi doma sám a nevíš co by??? Tak zkus tohle super akční RPG .Za zkoušku nic nedáte a určitě nebudee litovat: http://apps.facebook.com/farmwow/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox3601468626644 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Mám problém s xboxem.Mám ho flashnutý a nédávno sem si chtěl nastavit internet, při instalaci to chtělo i aktualizovat.A teďka když chcu spustit nějákou hru tak mi to napíše:To play this disc, put in an Xbox 360 console. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Pročpak píšeš o radu dvakrát ?????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak jsem si vytvořil nový účet na XBOX Live UK oproti svému prvnímu CZ (nastavil jsem při jeho vytváření locale UK). Říkal jsem si, že díky tomu budu mít větší výběr obsahu ke stažení a hlavně za nižší ceny, ale koukám, že ty hry stojí výrazně více, než normální krabicové verze (myšleno v GBP oproti cenám například na thehut)... Je to normální? A dá se na Live už platit kreditkou nebo stále jsou nutné MS points? Díky za opověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.