xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Tak jo, zeptám se... Je tu někdo, kdo má full hd LCD a zkoušel do něj zapojit xko jak přes HDMI, tak i přes VGA kabel? A mohl by říct, jestli je to znatelný rozdíl. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Pres VGA (d-sub) nemas full HD , dokaze zobrazit max 1080i. Pres hdmi muzes az 1080p , takze to rozdil urcite je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Pres VGA (d-sub) nemas full HD , dokaze zobrazit max 1080i.Pres hdmi muzes az 1080p , takze to rozdil urcite je :) Tak jsem to zkusil. Mám Samsung T260HD, pustil jsem tam Gears of War a nejdřív jsem tam dal 1080i, pak jsem nastavil 1080p a pak zas zpět na 1080i. Nepoznal jsem tam žádnej rozdíl. Tak já nevim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 otázkou je jestli hra gears of war 2 podporuje full hd rozlišení že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 no ono by nebylo na škodu udělat nějakej výpis, která hra podporuje jaký rozlišení, aby pak někdo z toho nebyl paf, že to nemá tak vykreslený jak si představoval... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 piggy: tak co sis vybral za monitor ? Já teda asi ten LG W2261V-PF http://www.megaobchod.cz/pocitace-pda/lg-w2261v-pf.html?refId=25250 nebo Samsung 2243SW http://www.zbozi.cz/?sId=I4bthk0qo-XK&q=samsung+2243sw&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&stars=-1&createTime=&credibility=&r=hint&itemType=new&r=hint&order=cheapest&minPrice=&maxPrice=&oldRegion=®ion=&expanded=0 jenže ten není nikde skladem, ale prý bude příští měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 no ono by nebylo na škodu udělat nějakej výpis, která hra podporuje jaký rozlišení, aby pak někdo z toho nebyl paf, že to nemá tak vykreslený jak si představoval... :) Ať sem pátral jak sem pátral tak sem se dopídil na NATIVE 1080p hry : Fifa Street 3 NBA Street Home court Virtua Tennis 3 sou další hry 1080 vertikálně ale pod 1920 horizontálně ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shpoogle Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 čus, potřeboval bych poradit..mám monitor LG W2242T třeba tuhle je http://www.alza.cz/22-lcd-lg-flatron-d93256.htm ...chci se zeptat esi mi na něm xbox půjde bez problému s vga hd av kabelem..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Jasne ze pujde :) Ale doporucil bych spis propojeni hdmi to dvi , kdyz to na monitoru mas :) Prece jenom pres dvi je kvalitnejsi obraz . Zvuk pak muzes vyvest z AV vystupu boxu pres klasicky kabl v baleni s tim ze pouzijes jen cerveny a bili cinch pro stereo signal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 DVI od klasiky VGA skoro nerozpoznáš. Jde jen o malinkaté vlnění, na které když se díváš z více jak 15 cm, už ho nezpozoruješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shpoogle Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 díky díky, já jenom že mi bylo řečeno že by mi u tohohle monitoru neseděl přesně pixel na pixel či co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Zdravím, chystám se koupit Xbox 360 a premejslim jestli k tomu rovnou nemam objednat za 300 HDMI kabel. Full HD TV mam a rozdíl v tom teda není jenom v nějakých hrách jak jsem tak pochopil? Bude tedy normálně stačit kabel kterou k tomu dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arnny27121989 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Stacit bude normal cabel,ale jestli chces vetsi kvalitu tak si kup HDMI cabel ten je lepsi ja ho taky mam a nemuzu si ho vynachvalit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ok ok tak ty 3kila už mě nazabijou :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Ok ok tak ty 3kila už mě nazabijou :) Díky Kup radši nějaký kvalitnější nebo co je to za značku ?? Doporučuju tenhle - http://www.videoexpert.cz/video-kabely/profigold-prov100x-hdmi-hdmi EDIT: Zeptám se: kolik je dobrej kontrast ?? Reálný kontrast !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Dobrý dobrý todle je stará informace když jsem ještě nevěděl co je zač prodejher.cz kde ho maj za 300. Radši koupim nějakej pořádnej určitě :) Jinak na tvojí otázku sem se pokoušel najít odpověd a co jsem se tak dočetl tak i zde platí čím více tím lépe :) Na hry je samozřejmě důležitá odezva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Bitchy jestli ti muzu poradit tak zadnej kabel za 300 nekupuj ja sem ho taky koupil za 300 a normalně mi blikal obraz ted mam draží kabel HDMI a zatím bez problemu a ten kabel co blbnul sem neměl ani tři tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Díky moc. Když už ušetřím takový prachy za to, že nebudu kupovat novej herní komp (zase na rok dokud nevyjde nejaka superultranarocnahra ktera na Xku normalne beha) tak to par stovek do kabelu investuju holt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Čau chci se zeptat jakym kabelem propojit LCD monitor s Xboxem 360.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Čau chci se zeptat jakym kabelem propojit LCD monitor s Xboxem 360.diky s VGA kabelem a nebo jestli ma tvuj monitor DVI tak HDMI to DVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Sice xbox nemam, ale chci si koupit nejakou tu televizi a kdyz je tu o tom topic tak to dam sem.. Docela me zaujala tahle televize (cena/vykon) : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62964 Chtel jsem se zeptat jestli se tam na tom co umi neco nezda nebo ji dokonce nekdo doma nema!. Dekuju za odpovedi :) nic ? :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Zdá se mi dost v pohodě i jako monitor k xku. Ale není ten kontrast moc malej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ja mam samsung t240HD proste to samy co piggy jen trochu menci a mam to prez vga kabel na 1080p a z bliska to vypada uplne nechutne jak kdyby to bylo pres av kabel proste takovy kostickovany i v dashboardu ale z dalky je to krasna grafika cim to je ? je to noralni ze pri tomhle rozliseni je to takovej humus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 To připoj přes HDMI. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigruka Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 koupil jsme xbox a nejde me tam normlani hdmi kabel,zdirka je mala,musim koupit original xbox hdmi kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
úno 28
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
úno 28 2010
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.