Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Kontrost 50000:1 je dynamicky kontr. ja osobne to mam na monitoru kdy se obraz trochu ztmaví při tmavsím pozadí naopak pri svetlejsim ja osobne to moc nevyuzivam a u Samsungu tady pisou 100000:1 http://www.agen.cz/DetailPage.asp?DPG=114624 tak nvm myslim ze mi da vetsina za pravdu kdyz napisu ze Full HD bude lepsi jak HD ready:)

EDIT: nebo v nekterych e-shopech maji diskuzi a hodnoceni vyroku pod ním kde pisou uzivatele jak jsou spokojeni tak to taky pomuze ;-)

• 0
Odesláno

Ja ti rozumim, B550 mi take ihned padla do ok. Ale bez kompromisu jsem volil model vyssi rady, sic to stalo o trochu vic. Je tu pak jeste LE40B750, coz je jeste o krapet lepsi, nicmene to vyjde tak na dvojnasobnou cenu minimalne.

Ale kdyz uz si budes kupovat TV, tak si radeji pockeji, vydelej a jdi do B650. Nekupujes si ji preci na rok, je to stroj na plno pristich let.

• 0
Odesláno

Takovým přístupem by člověk musel kupovat jen nejvyšší řady;) Co jsem je viděl, tak mezi nima zase takový rozdil není, abych doplácel 3,5k to ani náhodou. To už bych raději koupil 5 řadu 37" ke které je voucher za 3000Kč a vyšlo by to naprosto luxusně. Uhlopříčka udělá mnohem více, než o něco lepší obraz, který zdálky stejně nejde až tak rozeznat... Ale zase jsou lidi co si za pocit vyšší třídy rádí příplatí i velké peníze...

• 0
Odesláno

Ano, uhlopricka dela hodne. Ale srovnavame v rovine 32" a pokud si proctes zahranicni recenze, komentare uzivatelu a odborna srovnani, v teto cenove kategorii vychazi jako jednoznacny vitez - B650. To, co pred rokem zastupoval model tez znacky (A656), dnes zprostredkovava B650.

A pockat si, event. privydelat ty tri tisice myslim stoji minimalne za zvazeni.

• 0
  • Moderators
Odesláno
Takovým přístupem by člověk musel kupovat jen nejvyšší řady;) Co jsem je viděl, tak mezi nima zase takový rozdil není, abych doplácel 3,5k to ani náhodou. To už bych raději koupil 5 řadu 37" ke které je voucher za 3000Kč a vyšlo by to naprosto luxusně. Uhlopříčka udělá mnohem více, než o něco lepší obraz, který zdálky stejně nejde až tak rozeznat... Ale zase jsou lidi co si za pocit vyšší třídy rádí příplatí i velké peníze...

Jednoznacne souhlasim , z dalky stejne vydis prd .

Ja teda od TV nesedim metr abych videl kazdej pixel .

Sedim cca 3 metry a pohoda .

TV samsung 32" hdready , obraz perfekt . Ale nevim presne model :D

• 0
Odesláno

Takze lidi chtel bych nejdriv napsat ze nechci neakou extra grafiku a tak,alspon zatim ne protoze nemam penize,koukal jsem na monitory a cenove se mi zalibil tenhle http://www.i4next.cz/lcd-monitor-19-palcu-belinea-101920-p-1577.html?zenid=6ef7bcdb5fc41f630cb51c134ed438e8 a tak se chci zeptat jestly se to vyplati uhlopricka mi vyhovuje budu to mit na stene u postele a jeste jestly k tomuhle monitoru jde ten kabel HDMI to DVI nebo jak se to jmenuje,popripade kdyz vite o neakem lepsim monitoru do 2500 S DPH tak mi sem hodte odkaz,dekuji:cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu