Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tak na tvojej 40" ked pozeras z 3 m na SD CT1, tak si sadni na nejakych 2,5 m ci budes to mat nepozeratelne (mozes aj z 2 metrov). Na hry (a hlavne tipu FIFA, NBA atd.) a kinofilmy (21:9) je aj tych 46" z 3 metrov malo! A ani nehovorim, ze uz pomaly vsetko ide v HD...filmy v HD .mkv nie je problem si v tejto dobe zadovazit.

Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž

" 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin:

• 0
Odesláno
Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž

" 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin:

To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit...

Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"?

• 0
Odesláno
To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit...

Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"?

No a hlavně kždej podle svého gusta.. Táta si udělal zašívací místnost a kouká tam na 50" plazmu z 2,5m takže možná ta 46" z 3m by se ještě dala :)

S tima cenama máš pravdu no..co jsem dával před dvěma rokama za tu mojí 40" sonku tak bych dneska měl super led 3D 46" :roll:

to Romix: to by měla bejt funkce z přehrávače ne? A nebo to umí nějaký AV receivery ale u tv jsem o tom ještě neslyšel..bůh z čeho to tam v tom krámě pouštěli..

• 0
Odesláno
Ty mas na mysli prehravanie 24Hz pri filmoch? Tak toto hadam vsetky nove TV podporuju...treba to v menu televizora vybrat. Ja osobne mam radsej pekny plynuly obraz aj pri filmoch, cize obrazove pohybove vylepsenia v TV...ini maju radsej ten efekt filmovy.

No asi to bude ono. Je to proste takove "rychlejsi" Jak kdyz se podivas na film a pak k nemu na making of. Ten making of je plynulejsi...

• 0
Odesláno

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti.

http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis

Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad.

• 0
Odesláno
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti.

http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis

Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad.

neni na ni nic spatneho

• 0
Odesláno
a kdyby to popřipadě nešlo poradite mě prosim jakej model televizoru si koupit? nechcu nijak velikej a cenu popřipadě přijatelnou :) děkuji jestě jednou

Tak to jsou kriteria jako stehno :ziped: Zkus to lépe, LCD/plazma?? 32"/36"/40"/42"/46"/50" ?? 10.000/15.000/20.000/25.000/30.000 Kč? značka: LG/SONY/Samsung/Philips/Panasonic ..atd.. Pak ti všichni rádi pomohou :roll:

• 0
Odesláno

Starší plazmy měly nativní rozlišení 1024x768. Pokud se tedy jedná o starší kousek je pravděpodobné že vyšší rozlišení nemá. HD a Full HD plazmy se začali dělat teprve s příchodem těchto rozlišení u LCD obrazovek. Obraz na staré plazmě je takový rozporuplný, jelikož záleží o co se jedná. Například u filmu to není nic hrozného, ale u hry z xboxu výsledek nebude tak dobrý jako u televize s vyšším rozlišením. Většina her na xboxu je v rozlišení 1280x800, tedy nic závratného, ale přesto je obraz na vyšších rozlišeních lepší.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu