xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Tak na tvojej 40" ked pozeras z 3 m na SD CT1, tak si sadni na nejakych 2,5 m ci budes to mat nepozeratelne (mozes aj z 2 metrov). Na hry (a hlavne tipu FIFA, NBA atd.) a kinofilmy (21:9) je aj tych 46" z 3 metrov malo! A ani nehovorim, ze uz pomaly vsetko ide v HD...filmy v HD .mkv nie je problem si v tejto dobe zadovazit. Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž " 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž" 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin: To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit... Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit...Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"? No a hlavně kždej podle svého gusta.. Táta si udělal zašívací místnost a kouká tam na 50" plazmu z 2,5m takže možná ta 46" z 3m by se ještě dala :) S tima cenama máš pravdu no..co jsem dával před dvěma rokama za tu mojí 40" sonku tak bych dneska měl super led 3D 46" :roll: to Romix: to by měla bejt funkce z přehrávače ne? A nebo to umí nějaký AV receivery ale u tv jsem o tom ještě neslyšel..bůh z čeho to tam v tom krámě pouštěli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ne..nevim jak to vysvetlit...Je to jako kdyz srovnate divani na Terminator 2 a Ordinace v ruzove zahrade...Ty hollywoodsky trhaky, jsou jakoby takovy zpomaleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ty mas na mysli prehravanie 24Hz pri filmoch? Tak toto hadam vsetky nove TV podporuju...treba to v menu televizora vybrat. Ja osobne mam radsej pekny plynuly obraz aj pri filmoch, cize obrazove pohybove vylepsenia v TV...ini maju radsej ten efekt filmovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ty mas na mysli prehravanie 24Hz pri filmoch? Tak toto hadam vsetky nove TV podporuju...treba to v menu televizora vybrat. Ja osobne mam radsej pekny plynuly obraz aj pri filmoch, cize obrazove pohybove vylepsenia v TV...ini maju radsej ten efekt filmovy. No asi to bude ono. Je to proste takove "rychlejsi" Jak kdyz se podivas na film a pak k nemu na making of. Ten making of je plynulejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Tak uz jsem to nasel na netu...mam tady 2 odkazy, je tam o tom vse napsane...: http://magazin.stahuj.centrum.cz/splash-lite-rychlost-a-stylovy-vzhled/ http://mirillis.com/en/products/picture2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wor3ch Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti. http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti. http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad. neni na ni nic spatneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thalman Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 chcu si koupit xbox 360 a chctěl bych se zeptat jestli se to da připojit i na notas? jelikož su v zahraniči a mame tu sice telku ale krapet starši :D děkuji za odpověd :):bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thalman Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 a kdyby to popřipadě nešlo poradite mě prosim jakej model televizoru si koupit? nechcu nijak velikej a cenu popřipadě přijatelnou :) děkuji jestě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 a kdyby to popřipadě nešlo poradite mě prosim jakej model televizoru si koupit? nechcu nijak velikej a cenu popřipadě přijatelnou :) děkuji jestě jednou Tak to jsou kriteria jako stehno :ziped: Zkus to lépe, LCD/plazma?? 32"/36"/40"/42"/46"/50" ?? 10.000/15.000/20.000/25.000/30.000 Kč? značka: LG/SONY/Samsung/Philips/Panasonic ..atd.. Pak ti všichni rádi pomohou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thalman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 xD jaj sory :D třeba plazma :) a co se tyče cenytak ta pro mě neni omezeni a značka taky ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 nechcu nijak velikej a cenu popřipadě přijatelnou :) třeba plazma :) a co se tyče cenytak ta pro mě neni omezeni a značka taky ne ;) celkom fajn :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Čau, potřebuji poradit monitor nebo TV na xko? a kdyžtak kolik palců na slušný hraní? cena do 5K...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ved velkost zalezi od vzdialenosti sledovania. Ak budes pri tom blizko, tak ti staci monitor, ked iba na X360. A vlastne za 5.000Czk ani TV nekupis. EDIT: sice aj ano :) http://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-37-59-cm/samsung-ue22d5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mám to od sebe tak půl metru.. :D http://lcd-monitory.heureka.cz/philips-224el2sb/ tahle vypadá hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mám to od sebe tak půl metru.. :D http://lcd-monitory.heureka.cz/philips-224el2sb/ tahle vypadá hezky... Samozrejme, ze moze byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrick4 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zdravím.Chci se zeptat jaký bude obraz xbox her na na plasmové televizi od panasonic,nemá HD.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zdravím.Chci se zeptat jaký bude obraz xbox her na na plasmové televizi od panasonic,nemá HD.Díky Ako nema HD? Minimalne su HD Ready, nie? Z X360 to bude v norme, ved uz aj X360 nie je nove herne PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 top40 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Myslim ze kdyz sem kdysi prochazel TV na jedno aukcnim portalu, tak sem narazil na starsi plazmy, ktery meli rozliseni pod 720p, tzn. nebyly HD, to jen tak pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Starší plazmy měly nativní rozlišení 1024x768. Pokud se tedy jedná o starší kousek je pravděpodobné že vyšší rozlišení nemá. HD a Full HD plazmy se začali dělat teprve s příchodem těchto rozlišení u LCD obrazovek. Obraz na staré plazmě je takový rozporuplný, jelikož záleží o co se jedná. Například u filmu to není nic hrozného, ale u hry z xboxu výsledek nebude tak dobrý jako u televize s vyšším rozlišením. Většina her na xboxu je v rozlišení 1280x800, tedy nic závratného, ale přesto je obraz na vyšších rozlišeních lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Myslim ze kdyz sem kdysi prochazel TV na jedno aukcnim portalu, tak sem narazil na starsi plazmy, ktery meli rozliseni pod 720p, tzn. nebyly HD, to jen tak pro info. Ale aj to rozlisenie je predsa HD! :D Neplet si to s "FullHD", co je 1080p (1920x1080)! Plazmy s panelom 1024x768 sa tiez oznacuju HD Ready! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HĘŁŁĘR Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Přestěhoval jsem si Xko do pokoje k 24" Samsungu T240HD a spojil Xko a monitor HDMI káblem a já nevím, ale 1080p se mi zdá být dost nekvalitní :( když hraju Forzu 4, tak obraz mi přijde jako bych hrál hru z roku 2000 ... Jak by měl správně vypadat obraz na 24" monitorech ? nebo mám zkreslené vidění ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 nemas, forza jakkoliv je to skvela hra opravdu nevypada nijak extra, holt kdyz chces 60 FPS na 6 let starem hardwaru nemuzes mit crysis-like grafiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.