Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 připojení a výběr TV či monitorů

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Tak na tvojej 40" ked pozeras z 3 m na SD CT1, tak si sadni na nejakych 2,5 m ci budes to mat nepozeratelne (mozes aj z 2 metrov). Na hry (a hlavne tipu FIFA, NBA atd.) a kinofilmy (21:9) je aj tych 46" z 3 metrov malo! A ani nehovorim, ze uz pomaly vsetko ide v HD...filmy v HD .mkv nie je problem si v tejto dobe zadovazit.

Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž

" 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Vim o čem mluvíš.. MKVéček mam plno, showtime v ps3 je zvládá skvěle :) obraz je špičkovej ale rozhodne bych u něj nechtěl sedět blíž

" 46" z 3 metrov malo " si asi krátkozraký :cheesygrin:

To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit...

Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"?

Odkaz ke komentáři

• 0
To je o zazitku a nie o kratkozrakosti. Mam uz vyse 3 roky fullHD LCD 42" pozerane z 3 m, ale ak by som kupoval teraz novu TV, tak pod 46" v ziadnom pripade, pricom ceny sa uz nedaju porovnat spred 4 rokov. Teraz je to omnoho lacnejsie, k tomu vacsie uhlopriecky s lepsimi parametrami, pridanymi funkciami. Nie je co riesit...

Romix: ake "rychlejsie prehravanie"? Myslis x2 rychlejsi posun obrazu pri filmoch, alebo co? Co to ma presne za ulohu ta funkcia "Motion 2"?

No a hlavně kždej podle svého gusta.. Táta si udělal zašívací místnost a kouká tam na 50" plazmu z 2,5m takže možná ta 46" z 3m by se ještě dala :)

S tima cenama máš pravdu no..co jsem dával před dvěma rokama za tu mojí 40" sonku tak bych dneska měl super led 3D 46" :roll:

to Romix: to by měla bejt funkce z přehrávače ne? A nebo to umí nějaký AV receivery ale u tv jsem o tom ještě neslyšel..bůh z čeho to tam v tom krámě pouštěli..

Odkaz ke komentáři

• 0
Ty mas na mysli prehravanie 24Hz pri filmoch? Tak toto hadam vsetky nove TV podporuju...treba to v menu televizora vybrat. Ja osobne mam radsej pekny plynuly obraz aj pri filmoch, cize obrazove pohybove vylepsenia v TV...ini maju radsej ten efekt filmovy.

No asi to bude ono. Je to proste takove "rychlejsi" Jak kdyz se podivas na film a pak k nemu na making of. Ten making of je plynulejsi...

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti.

http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis

Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by byla dobra k xboxu tahle TV, popripade jestli s ni ma nekdo zkusenosti.

http://www.alza.cz/40-samsung-ue40d5000-d231762.htm#popis

Jde mi o to aby byla minimalne 40 palcova, full hd a co jsem se tady docetl tak nekdo doporucoval aspon 100hz. Cena max tech 13k. Jinak se v tom moc nevyznam, tak kdyby mi nekdo poradil byl bych rad.

neni na ni nic spatneho

Odkaz ke komentáři

• 0
a kdyby to popřipadě nešlo poradite mě prosim jakej model televizoru si koupit? nechcu nijak velikej a cenu popřipadě přijatelnou :) děkuji jestě jednou

Tak to jsou kriteria jako stehno :ziped: Zkus to lépe, LCD/plazma?? 32"/36"/40"/42"/46"/50" ?? 10.000/15.000/20.000/25.000/30.000 Kč? značka: LG/SONY/Samsung/Philips/Panasonic ..atd.. Pak ti všichni rádi pomohou :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Starší plazmy měly nativní rozlišení 1024x768. Pokud se tedy jedná o starší kousek je pravděpodobné že vyšší rozlišení nemá. HD a Full HD plazmy se začali dělat teprve s příchodem těchto rozlišení u LCD obrazovek. Obraz na staré plazmě je takový rozporuplný, jelikož záleží o co se jedná. Například u filmu to není nic hrozného, ale u hry z xboxu výsledek nebude tak dobrý jako u televize s vyšším rozlišením. Většina her na xboxu je v rozlišení 1280x800, tedy nic závratného, ale přesto je obraz na vyšších rozlišeních lepší.

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslim ze kdyz sem kdysi prochazel TV na jedno aukcnim portalu, tak sem narazil na starsi plazmy, ktery meli rozliseni pod 720p, tzn. nebyly HD, to jen tak pro info.

Ale aj to rozlisenie je predsa HD! :D Neplet si to s "FullHD", co je 1080p (1920x1080)! Plazmy s panelom 1024x768 sa tiez oznacuju HD Ready!

Odkaz ke komentáři

• 0

Přestěhoval jsem si Xko do pokoje k 24" Samsungu T240HD a spojil Xko a monitor HDMI káblem a já nevím, ale 1080p se mi zdá být dost nekvalitní :( když hraju Forzu 4, tak obraz mi přijde jako bych hrál hru z roku 2000 ... Jak by měl správně vypadat obraz na 24" monitorech ? nebo mám zkreslené vidění ? :/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu