xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 No když se to tak vezme, tak to velkej rozdíl je. 1080i je "prokládaný" rozlišení, čili 1080p má 2x tolik řádků pixelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Máte někdo zkušenosti s levnými HDMI - DVI kabely jako tenhle či tenhle? Nebo je pro Xko nutné mít nějaký kvalitnější a drahý kabel typu HAMA, které stojí skoro 800,-. Je mi jasné, že koupí dražšího člověk neprohloupí, ale já si na značky nepotrpím a nechce se mi zbytečně vyhazovat prachy navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damillo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Máte někdo zkušenosti s levnými HDMI - DVI kabely jako tenhle či tenhle? Nebo je pro Xko nutné mít nějaký kvalitnější a drahý kabel typu HAMA, které stojí skoro 800,-. Je mi jasné, že koupí dražšího člověk neprohloupí, ale já si na značky nepotrpím a nechce se mi zbytečně vyhazovat prachy navíc. Levný se nevyplatí kupovat, taky se ti může stat, že obraz nebude zrovna nej. Je lepší si připlatit. Konečně, nekupuješ tenhle kabel každý den, ta investice je dlouhodobá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Díky. Já bych ale radši nějakou odpověď bez "taky se může stát" od někoho, kdo tyhle (nebo srovnatelné) kabely přímo zkoušel / porovnával. Ať je to investice sebedlouhodobější cenový rozdíl pětistovky je pro mě docela důležitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Díky. Já bych ale radši nějakou odpověď bez "taky se může stát" od někoho, kdo tyhle (nebo srovnatelné) kabely přímo zkoušel / porovnával. Ať je to investice sebedlouhodobější cenový rozdíl pětistovky je pro mě docela důležitý. Vyhazovat za HDMI kabel na krátkou vzdálenost (zde uváděné 2m) více než 300kč je naprostá kravina. Pokud se jí někdo snaží obhajovat, tak buď nechápe jak ten kabel funguje a nebo je prodejce těch kabelů :) Více viz http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=14223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty31 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Mohl by mi někdo říct (i přesto že se o tom mluví furt) zda-li z pohledu čistě hraní xka je lepší pořídit HD ready nebo Full HD, tím chci říct jestli poznám nějakej markantní rozdíl v grafice zobrazení??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Mohl by mi někdo říct (i přesto že se o tom mluví furt) zda-li z pohledu čistě hraní xka je lepší pořídit HD ready nebo Full HD, tím chci říct jestli poznám nějakej markantní rozdíl v grafice zobrazení??? Díky Markantny nie. Staci HD Ready. Samozrejme zalezi na velkosti obrazovky. Na takej 50" uz radsej FullHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakub.kon Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 ahoj, chci se zeptat jestli by mi nekdo neporadil jakou telku si poridit hlavne na hrani xbox 360 vaham mezi LCD, plazma, nebo ted novym LED okolo 30 000 Kc :) nebo popripadne jaky parametry jsou dulezity pri vyberu televeize, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pastik68 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 dobry den chci se zeptat ma LCD televizi FullHD a xbox je starsi verze a nema to HDMI a chtel bych to propojit v dobre kvalite jaky kabel potebuji. Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 dobry den chci se zeptat ma LCD televizi FullHD a xbox je starsi verze a nema to HDMI a chtel bych to propojit v dobre kvalite jaky kabel potebuji. Dik za radu. http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=892&xbox-360-component-hdtv-cable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pastik68 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 a chtel bych se jeste zeptat kdyz pripojim VGA HD kabel k FULL HD televizi jestli dostanu s toho 1080p. Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 a chtel bych se jeste zeptat kdyz pripojim VGA HD kabel k FULL HD televizi jestli dostanu s toho 1080p. Dik za odpoved. http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=891&xbox360-vga-hd-cable-optical-output-hq http://sk.wikipedia.org/wiki/VGA HDMI je digital...ostatne analog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stmichal Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Zdravim, mam problem s pripojenim Xboxu k LCD TV pres HDMI. Mam 23" LCD ASUS s HDMI vstupem a Xbox na nem funguje bez problemu 1080p. Ted jsem si poridil 46" LCD TV Sony a na HDMI vtupu ani tuk (vstup na TV je v poradku). Ptal jsem se Microsoftu a bylo mi receno ze mam Xbox s HDMI verzi 1.2 a ta TV ma HDMI 1.3. Mel jsem dojem ze je to zpetne kompatibilni. Nicmene mi to nefungovalo ani na dvou starsich HD ready TV Sony a Samsung. Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Zdravim,mam problem s pripojenim Xboxu k LCD TV pres HDMI. Mam 23" LCD ASUS s HDMI vstupem a Xbox na nem funguje bez problemu 1080p. Ted jsem si poridil 46" LCD TV Sony a na HDMI vtupu ani tuk (vstup na TV je v poradku). Ptal jsem se Microsoftu a bylo mi receno ze mam Xbox s HDMI verzi 1.2 a ta TV ma HDMI 1.3. Mel jsem dojem ze je to zpetne kompatibilni. Nicmene mi to nefungovalo ani na dvou starsich HD ready TV Sony a Samsung. Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym ? Dik To je co za hlupost. Bud si vybral iny vstup HDMI na TV, alebo zle zapojil. Ine zariadenie, nez X360 si vyskusal? Iny HDMI kabel si vyskusal? Ked sa prehadzuje kabel HDMI medzi konektormi na TV, medzi zariadeniami, je potrebne resetnut TV, zariadenia vytiahnutim zo zasuvky (elektrickej siete), pretoze moze pripojenie blbnut. Doporucujem ti odpojit TV zo siete, tak isto na zdroji konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stmichal Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 To je co za hlupost. Bud si vybral iny vstup HDMI na TV, alebo zle zapojil. Ine zariadenie, nez X360 si vyskusal? Iny HDMI kabel si vyskusal? Ked sa prehadzuje kabel HDMI medzi konektormi na TV, medzi zariadeniami, je potrebne resetnut TV, zariadenia vytiahnutim zo zasuvky (elektrickej siete), pretoze moze pripojenie blbnut. Doporucujem ti odpojit TV zo siete, tak isto na zdroji konzoly. HDMI vstup mam nastaveny spravne a kabelu jsem testoval vic. Pripojil jsem DVB-T set top box pres HDMI a ten fungoval a PC pres DVI-HDMI kabel take. Zkousel jsem vse odpojit a znovu pripojit, ale stale nic. Uz jsem toho zkousel docela dost a uz me nenapada v cem by mohl byt problem. Zvazuju i reklamaci xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 HDMI vstup mam nastaveny spravne a kabelu jsem testoval vic. Pripojil jsem DVB-T set top box pres HDMI a ten fungoval a PC pres DVI-HDMI kabel take. Zkousel jsem vse odpojit a znovu pripojit, ale stale nic. Uz jsem toho zkousel docela dost a uz me nenapada v cem by mohl byt problem. Zvazuju i reklamaci xboxu. Takze si odpojil zo siete TV aj konzolu, pripojil HDMI kabel, zapol TV aj konzolu, na TV manualne vybral spravny vstup pomocou dialkoveho ovladaca a tam na obraze tma? Z monitora mas normal obraz, ako si pisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stmichal Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Takze si odpojil zo siete TV aj konzolu, pripojil HDMI kabel, zapol TV aj konzolu, na TV manualne vybral spravny vstup pomocou dialkoveho ovladaca a tam na obraze tma? Z monitora mas normal obraz, ako si pisal. Ano presne tak. Na TV kdyz prepinam vstup tak dokonce vidim ze je pripojene nejake zarizeni na HDMI2 vstupu, ale tma. Pripojim to k monitoru zapnu a jede to bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 A vstup HDMI1, resp.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stmichal Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 A vstup HDMI1, resp.3? JJ vsechny jsem testoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Aj napr. DVD prehravac s HDMI, alebo nieco ine, nejde? Nechce sa mi verit, ze ti to nejde na TV, ked na LCD monitore ano. Ten 46" Sony je fullHD? Zapoj ho na monitor, na konzole vyber 720p (ak mas 1080p) a potom ho vyskusaj na TV. Ja si myslim, ze konzola nebude na vine...nieco zle robis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stmichal Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Aj napr. DVD preh ravac s HDMI, alebo nieco ine, nejde? Nechce sa mi verit, ze ti to nejde na TV, ked na LCD monitore ano. Ten 46" Sony je fullHD?Zapoj ho na monitor, na konzole vyber 720p (ak mas 1080p) a potom ho vyskusaj na TV. Ja si myslim, ze konzola nebude na vine...nieco zle robis. Ano uz jsem psal ze DVB-T set top box pres HDMI fungoval a PC pres DVI-HDMI kabel take. Rozliseni xboxu jsem uz taky menil presne jak pises se zapnutou i vypnutou autodetekci LCD. Nejvic me dostala ta reakce Microsoftu kde mi behem par minut rekli ze mam Xbox s HDMI verzi 1.2 (datum vyroby pred 09/2008) a ta TV ma asi HDMI 1.3 a ze to fungovat nebude. A hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak potom nikto na novom TV to nespusti :cheesygrin: Ja som vynimka, mam na TV tiez HDMI 1.3, konzolu staru 2 roky a ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 zdravím...chtěl bych se zeptat je nějaký výrazný rozdíl u TV když má HD ready nebo HD Full?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo Xko hraje na 127cm televizi ve full HD - 1080p a popřípadě jak to na ní vypadá. Konkrétně mám na mysli model od samsungu a to 650-dinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak se chci zeptat, vybral jsem tento monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71627 .. má odezvu 5 ms, není to moc pro hraní her? A ted jeste resim jaky kabel.. hdmi to hdmi nejaky kvalitni.. bude stacit tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62201 nebo radsi kvalitnejsi jako tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61922 . A ted vubec nevim jak vyresit zvuk.. jak zapojit repraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.