xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 D-SUB a DVI má ten monitor. Jde mi ale o to. Jak se to pak bude přepínat. Mezi xboxem a počítačem ? Jaký kabel (DVI) na propojení xbox>>monitor byste doporučily. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 D-SUB a DVI má ten monitor. Jde mi ale o to. Jak se to pak bude přepínat. Mezi xboxem a počítačem ? Jaký kabel (DVI) na propojení xbox>>monitor byste doporučily. Díky za odpověď. Prepinanie medzi vstupmi by mal mat monitor. Kabel HDMI-DVI je ich vela....alebo na kabel HDMI-HDMI kupit redukciu na DVI....a zvuk riesit aj rozlusknutim AV kablu od konzoly (+ mozno redukciu - zalezi od vstupov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Mrknu na to dyštak se ozvu. Dyštak se ozvu. Jinam nemáš s ňákym kabelem zkušenost nebo jak stim zvukem ?. Máš tam thaNKS :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Mrknu na to dyštak se ozvu. Dyštak se ozvu. Jinam nemáš s ňákym kabelem zkušenost nebo jak stim zvukem ?. Máš tam thaNKS :-) HDMI prenasa aj digitalny zvuk, ale na DVI v monitore uz nie. Takze je este nutne pouzit zvukovy adapter od MS http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=2321&xbox-360-hd-audio-cable-optical-rca-stereo http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=1886&xbox-360-hdmi-hdtv-cable-optical-rca-adapter alebo ak mas AV kabel pribaleny ku konzole, tak ten este musis rozlusknut, aby sa zmestil vedla HDMI kabla a z neho potom pouzijes 2xcinch audio + potrebnu redukciu. Tu je HDMI-DVI kabel http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=1989&hq-silver-hdmi-dvi-cable-1-5m Tu je o tom blizsie http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 zdar ... nemohol by tu niekto dat aj taky navod ktoremu by pochopil kazdy napr. ja :roll: ... pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 zdar ... nemohol by tu niekto dat aj taky navod ktoremu by pochopil kazdy napr. ja :roll: ... pls K comu navod? Ked vies ake vstupy maju tvoje zariadenia, tak je to vyriesene. http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj, můžete prosím někdo říct jaká televize za jakou cenu je nejlepší, třeba jestli LCD bo plazma ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=20066 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Blíží se jaru tudíž budu častěji jezdit na chalupu , tak se chci zeptat jakej by byl nejvhodnější monitor pro občasné hrání , popřípadě jak by to bylo se zvukem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Neviem, ci si sa spravne spytal: "nejvhodnejsi" by bol s tymi naj parametrami...a co sa tyka zvuku, tak asi zostava pocuvat zvuk z monitora, ale nie je to slava. Nizka odozva, vysoky kontrast, 16:9 FullHD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 tim "nejvhodnějším" jsme myslel " za málo peněz , hodně muziky " :cheesygrin: na normální hraní ma TV ale tohle by byla taková nouzovka víkendech na chatě , protože tam jsou jenom starý CRT televize . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 To mas skoro jedno...urci si kolko palcov to ma mat a popozeraj si u vas napr.: alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 co řikáš na tohle : http://www.alza.cz/asus-vh222h-d112562.htm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzikkk Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Ahoj koupil jsem si 100 hz televizi a xko mam přez HDMI, když kouknu na info o singlau tak to pise že jsem přez HDMI 60hz jak docílit 100 hz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farky Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Mám tenhle monitor : Acer LCD monitor AL 1951 A chtěl bych se zeptat jak a co mám v xku nastavit pro nejlepší obraz ? Díky za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Mám tenhle monitor : Acer LCD monitor AL 1951 [ATTACH=CONFIG]7916[/ATTACH] A chtěl bych se zeptat jak a co mám v xku nastavit pro nejlepší obraz ? Díky za odpovědi :-) Ako myslis co najlepsi obraz? Pripojene to mas na VGA, alebo DVI? Kedze je to format 4:3, tak to nie je vyhra. Budes mat na obraze cierne pruhy, pretoze hry su vo formate 16:9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farky Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Přes DVI . Jenom u některých her má černý pruhy, ale moc mi to nevadí. Já mysel jak dělám initial setup, tak jaký čísla tam mám dát ? (myslim jak je tam to číslo krát číslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 vsak to je individualne....farby, jas, kontrast si nevies nastavit tak, ze ti to bude pre tvoje oci vyhovovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 major1 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím. Uvažuji o koupi nějaké takové mašinky místo modernizace PC a rád bych se zeptal jakým způsobem se dá připojit k monitoru. A co všechno budu ještě potřebovat když mám LCD monitor 24 palců (typ Samsung syncMaster 245 B) Za odpověď Předem Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím. Uvažuji o koupi nějaké takové mašinky místo modernizace PC a rád bych se zeptal jakým způsobem se dá připojit k monitoru. A co všechno budu ještě potřebovat když mám LCD monitor 24 palců (typ Samsung syncMaster 245 B)Za odpověď Předem Děkuji Mas tam vstup VGA (analog) a DVI (digital). Tu na fore je o tom veeeelmi vela popisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Mám monitor http://www.alza.cz/samsung-sm2350-1920x1080-d132768.htm a chtěl bych se zeptat jestli to pude připojit k xboxu arcade s tema jejich zakladnima kabelama nebo jestli budu muset nejake dokoupit. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Budeš muset dokoupit http://www.gamestation.cz/xbox-360-kabely/vga-hd-av-kabel-s-optickym-vystupem.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 A ješte otázečka když mam tv a sou tam ty ctyri dirky bila cervena a zluta daval sem do toho ps1 a 2 pude mi do toho i xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Čtyři? Bílá, červená, žlutá? ... Tři? :lol: V balení Arcade je AV kabel se třena cinchema, takže nebudeš muset nic dokupovat ... // Nic se neděje ... taky se někdy přepíšu a pak to vypadá "divně" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvhrabos Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Jo ještě je tam černá ale tu nepoužívám sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.