xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lupajs Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 hm tam je jen tak male rozliseni ja mam 1680x1050 ... bude to neak vadit ... ?? nebo budou tam neake rozdily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 čau chtěl bych si koupit novou TV k xboxu (taky budu terpve kupovat) a rozhoduju se mezi těmito dvouma http://led-televize.heureka.cz/samsung-ue32b6000/ http://led-televize.heureka.cz/sharp-lc-32le700e/ nebo máte nějake jiné nápady ? chtěl bych se cenou vlízt tak do 17K FULL HD,100HZ,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Vzdialenost sledovania bude aka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 záleži kde budu sedět/ležet sedět tak 1m a ležet tak 2,5M mozna min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Preto som sa na to pytal, lebo je rozdiel pozerat na 32" TV z 1m a potom 2,5m.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 jn budu se na to dívat tak jak mi to bude vyhovovat protože vetsi si nemuzu dovilt nevim kam bych to narval ... jaka je ptimalni vzdalenost?.... a jakou TV by si mi teda doporučil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ten LED Samsung moze byt...ak mas financny limit. Inak, uz vychadzaju nove modely TV. Napr. 32" uz z 3 metrov je malo, tu je min. 42" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 njn ja mam financni limit i prostorovy...rozhoduju se mezi tim sharpem a tim samsungem...a ty osobne mas jeste nejaky navrh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 v pondělí nebo v uterý m dorazí xbox360 arcade (jasper) doma mám lcd monitor Acer P223W (tento moniter nemá zabudované reproduktory). moje otázka: jaký kabel si mám koupit pro propojení mého xboxu360 a mého aceru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Dolezite je si vzdy uvedomit, ze ake su vystupy a vstupy na zariadeniach. Tvoj monitor ma vstup VGA a DVI. Pre teba bude vhodnejsi kabel VGA, ktory ma zvukove vystupy, ako ti vysvetlovat pripojenie na DVI + poriesit zvuk - to som usudil podla otazky. http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360vgahdcable/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Dolezite je si vzdy uvedomit, ze ake su vystupy a vstupy na zariadeniach. Tvoj monitor ma vstup VGA a DVI. Pre teba bude vhodnejsi kabel VGA, ktory ma zvukove vystupy, ako ti vysvetlovat pripojenie na DVI + poriesit zvuk - to som usudil podla otazky.http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360vgahdcable/ a odkaz na neaký český shop by byl :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tady je to na v CZ shopu http://originalky.cz/store/goods-28764---.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tady je to na v CZ shopu http://originalky.cz/store/goods-28764---.html dík :) a jeste dotaz mohl bych použít i tenhle kabel ? : http://www.playcentrum.cz/5-multi-output-cable-xbox-360-321101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jo, můžeš, ale jak bude kvalitní nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Zdar. Mám doma TV plasmu s uhlopříčkou 107cm a full HD. Chtěl bych tam zapojit XBOX s hrou GTA IV nebude to kostičkované na tak velké TV?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Záleží na tom, přes jakej kabel to budeš propojovat ... jestli přes HDMI, tak se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Chci přes "komponent" (doufám že to říkám dobře) takový ten barevný. Měl bych ho dostat k systému ELITE. Bude to dobré? Záleží mi hlavně na texturách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jo' date=' můžeš, ale jak bude kvalitní nevim ...[/quote']dik ale jak to potom viresim se zvukem? protoze do xka nedam jac o repraku.. a monitor mam bez repráků... muže mi někdo poradit.. nejlepe někdo kdo má také xko na monitoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Chci přes "komponent" (doufám že to říkám dobře) takový ten barevný. Měl bych ho dostat k systému ELITE. Bude to dobré? Záleží mi hlavně na texturách. Tak to bude v pohodě ... Tenhle kabel zvládá 1080i, což neni vůbec špatný :). Nemáš se čeho bát, kostičkovaný to nebude, kvalita obrazu bude povedená - rozhodně nic, na co by se nedalo dívat :). Líp to popsat nedokážu :D prostě normální kvalita, na kterou jsi zvyklej :). dik ale jak to potom viresim se zvukem?protoze do xka nedam jac o repraku.. a monitor mam bez repráků... muže mi někdo poradit.. nejlepe někdo kdo má také xko na monitoru :) Vidíš ty 3 cinche? Červenej, bílej a žlutej ... Takže si koupíš tohle, píchneš do toho červenej a bílej (žlutej vede obraz - nestarej se o něj) a pak to spojíš s jackem od repráku se spojkou F-F. A máš hotovo, zvuk ti vede přes redukci z cinchu rovnou do repráku a obraz přes VGA do monitoru :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak to bude v pohodě ... Tenhle kabel zvládá 1080i' date=' což neni vůbec špatný :). Nemáš se čeho bát, kostičkovaný to nebude, kvalita obrazu bude povedená - rozhodně nic, na co by se nedalo dívat :). Líp to popsat nedokážu :D prostě normální kvalita, na kterou jsi zvyklej :).[/quote']Ale já chci 1080p full HD :( :D ten komponent zvládne taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ale já chci 1080p full HD :( :D ten komponent zvládne taky? Ne, nezvládne, ale rozdíl mezi 1080i a 1080p pomalu nepostřehneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ne' date=' nezvládne, ale rozdíl mezi 1080i a 1080p pomalu nepostřehneš.[/quote'] Ale pro klid duše který kabel potřebuju na full HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 HDMI-HDMI, HDMI-DVI, HDMI-VGA (poslední dva vedou jenom obraz). Ale jak už jsem řikal, ten rozdíl ani nepostřehneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ale pro klid duše který kabel potřebuju na full HD? Co tu riesis? Vela ti je dat za HDMI-HDMI kabel takych 7 eur? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psych.o.o Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Zdravím.. mám nový xbox 360... podle návodu jsem vše zapojil.. zapnu xko, tv a vložím originální dvd film, ale nic se neděje..obrazovka je černá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.