xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ahoj mohli by stemi poradit jel by mi XBOX 360 na normalnim TV protoze ja nemal FULL HD, jestli to ma cenu kupovat Ano, kabel AV cinch, SCART. Ale kedze je to HD konzola, tak vacsii vizualny zazitok je na HDTV, resp. LCD monitoroch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak jelo by mito na normalnim TV nebo by to nemnelo cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak jelo by mito na normalnim TV nebo by to nemnelo cenu Ved som pisal...ano, na CRT to pojde - kabel AV cinch, SCART. Jasne, ze oproti PS2 je obraz lepsi, ale ostrost/detaily si vychutnas na HDTV (ci uz HD Ready, alebo Full HD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Několik měsíců jsem hrál na CRTčku přes AV cinch, nedávno jsem si pořídil mnohem kvalitnější monitor (info v podpise) přes VGA a rodíl v detailech je ohromnej ... třeba v Dirt 2 nebylo vidět jak jsou škrábance na oknech od kamínku, to bych ještě přežil. Horší bylo, že se na tom nedal přečíst ani menší text ... Určitě musim souhlasit s trezzorem, že to hodně ovlivní zažitek ze hraní, ale dá se s tim poprat, kdyžtak si ušetříš na monitor :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a SCART by mnel byt v manualu ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 V balení? Nevim jak je to ted, já jsem dostal redukci ze 3 cinchu na SCART, každopádně dostaneš AV - 3 cinche a redukce je otázka 50 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja ti ukazu to XKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Vim co myslíš, je to Arcade balení, tam je kabel AV - 3 cinche. Podle fotky, tam SCART kabel není, a redukce taky ne, ale já jsem jí tam měl. Takže jak říkám, počej si na odpověd ještě někoho jinýho, jestli jí měl nebo ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a budu tam mit všechnu na připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=xbox+av+kabel když koupím tenhle kabel a nebo lépe místo AV hdmi do xka a do monitoru klasický VGA a připojím ho k monitoru a tam nastavím rozlišení HD ready pojede to skutečně v 720P a nebo to bude jenom 420p jako u CRT Tv.... jedná se o to že sem dostal od kámoše starší CRT monitor od Dell a nechám ho na chatě i s PC a občas bych tam chtěl vzít Xko a zahrát si třeba hokej v coopu s kámošema :D a rád bych věděl jestli to pojede i na CRT monitoru v tak vysokém rozlišení jako u Plazmy co mam doma Thks :D Popřípadě existuje jiný kabel jak propojit xbox s monitorem zatím jen CRT který bude na chalupě audi sem vyřešil připojením HIfi věži která umí pracovat i jako domácí kino :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a budu tam mit všechnu na připojení Nějak to upřesni, nevim co chceš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 měl jsem tim namisly jestli v krabici budu mít vše co potře buju k pripojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 měl jsem tim namisly jestli v krabici budu mít vše co potře buju k pripojeni Jasně že tam budeš mít všechno co potřebuješ k připojení , jen si myslím to že k Arcade verzy nedávaj HDMI kabel ale klasickou a zakladní VGA kabel ... takže jediny co musíš dokoupit pokud máš HD televizy tak kabel HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 no le ja nemam hd tv jenom klasickou TV TO ASI NIC NEMUSIM DOKUPOVAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 no le ja nemam hd tv jenom klasickou TV TO ASI NIC NEMUSIM DOKUPOVAT Ne nemusíš nic dokupovat je tam všechno to aby jsi mohl zapojit a hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a jakou by to vubec mnelo kvalitu u tech normalnich televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 měl jsem tim namisly jestli v krabici budu mít vše co potře buju k pripojeni Záleží na tom jakej máš vstup u TV ... http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=xbox+av+kabel když koupím tenhle kabel a nebo lépe místo AV hdmi do xka a do monitoru klasický VGA a připojím ho k monitoru a tam nastavím rozlišení HD ready pojede to skutečně v 720P a nebo to bude jenom 420p jako u CRT Tv.... jedná se o to že sem dostal od kámoše starší CRT monitor od Dell a nechám ho na chatě i s PC a občas bych tam chtěl vzít Xko a zahrát si třeba hokej v coopu s kámošema :D a rád bych věděl jestli to pojede i na CRT monitoru v tak vysokém rozlišení jako u Plazmy co mam doma Thks :D Popřípadě existuje jiný kabel jak propojit xbox s monitorem zatím jen CRT který bude na chalupě audi sem vyřešil připojením HIfi věži která umí pracovat i jako domácí kino :D Přečet jsem si to 15x, ale pořád to nechápu :D. Jakej vstup má ten CRT monitor? Rozlišení bude podle toho, jaký má ten CRT monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja mam vstup pro cinche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Tak co řešíš? Několikrát jsem ti psal, že v balení arcade je kabel VA - 3 cinche, takže kabel co potřebuješ už budeš mit v balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david12520 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 jj diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Záleží na tom jakej máš vstup u TV ... Přečet jsem si to 15x' date=' ale pořád to nechápu :D. Jakej vstup má ten CRT monitor? Rozlišení bude podle toho, jaký má ten CRT monitor.[/quote'] Nejde mě op vstup na monitoru ale na xko ... u xka je tam je HDMI port a klasický VGA a mě jde o to zda li se de sehnat kabel kde by byl vystup z xka veden přes HDMI portu a vstup do monitoru klasicky , u monitoru nemam HDMI vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crackhead Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 No a jakej vstup mas u monitoru..? Pokud "klasicky" ma znamenat DVI tak napr. tady mas kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 No a jakej vstup mas u monitoru..? Pokud "klasicky" ma znamenat DVI tak napr. tady mas kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221 Ten mě je k ničemu nemá audio výstup proto bych měl jen obraz ale ne zvuk ... přes klasiku co sem postnul vejš jede hra i ve Full HD rozlišení http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=xbox+av+kabel na tomhle kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Nejde mě op vstup na monitoru ale na xko ... u xka je tam je HDMI port a klasický VGA a mě jde o to zda li se de sehnat kabel kde by byl vystup z xka veden přes HDMI portu a vstup do monitoru klasicky , u monitoru nemam HDMI vstup Po prve: Konzola ma vystup HDMI, to nie je vstup...takisto ma vystup "xbox port" do ktoreho pichnes AV cinch kabel, VGA kabel, komponentny kabel, alebo zvukovy adapter pre externy zvuk. Aky je to klasicky vstup do monitora? VGA? Tak mas predsa kabel VGA s 2xcinch audio, ktore pichnes do externeho audio zariadenia. http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360vgahdcable/ Ani ja nerozumiem, ze o co ti vlastne ide... EDIT: Fenix napisal: "a rád bych věděl jestli to pojede i na CRT monitoru v tak vysokém rozlišení jako u Plazmy co mam doma Thks :D " No ja neviem...keby to pisal 10 rocny fagan, ale 23 rocny! Logicky: ako mozes porovnavat stary analogovy CRT monitor, obrazovka 4:3 s Plazmou, co mas doma prepojenu HDMI kablom????? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Po prve: Konzola ma vystup HDMI, to nie je vstup...takisto ma vystup "xbox port" do ktoreho pichnes AV cinch kabel, VGA kabel, komponentny kabel, alebo zvukovy adapter pre externy zvuk.Aky je to klasicky vstup do monitora? VGA? Tak mas predsa kabel VGA s 2xcinch audio, ktore pichnes do externeho audio zariadenia. http://www.xbox.com/cs-CZ/hardware/x/xbox360vgahdcable/ Ani ja nerozumiem, ze o co ti vlastne ide... EDIT: Fenix napisal: "a rád bych věděl jestli to pojede i na CRT monitoru v tak vysokém rozlišení jako u Plazmy co mam doma Thks :D " No ja neviem...keby to pisal 10 rocny fagan, ale 23 rocny! Logicky: ako mozes porovnavat stary analogovy CRT monitor, obrazovka 4:3 s Plazmou, co mas doma prepojenu HDMI kablom????? :D :D :D Nejdřiv se nauč číst pak něco piš , nikdo se neptal na tvůj názor a nic neporovnávám ... Za prví : vím že xko má Vystup na HDMI a mam to tam i napsaný citace u xka je tam je HDMI port a klasický VGA a mě jde o to zda li se de sehnat kabel kde by byl vystup z xka veden přes HDMI portu a vstup do monitoru klasicky takže tam chybu nemam za druhý : nic nikde neporovnávám a kde si přišel na to že je ten monitor 10let starej je to monitor od dell 22palců z roku 2007 s maximálnimím rozlišením 1600x1200 což je v přinejmenším v rozlišení víc jak HD READY , rozlišení :D neříkam že je to stejné jako u LCD kde jsou jiné kontrasty a i jinak pojaté barvy ale na chatu to bohatě stačí ... ZA 3 : asi normální kabel kterej vede do monitoru tím mam na mysli DSUP vstup , prostě kabelem kterej vede do monitoru , to je logický že je to vstup ... Nevím kolik ti je ale Asi do první třídy nechodíš a za to že neumíš pořádně číst já bohužel nemužu ... a nikdo se neptal na tvůj názor v tomto podání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.