xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumxaster Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Chtěl bych se zeptat : Teď mám xko připojený na TV přes scart, chtěl bych si ho připojit do lcd , který má 1680:1050 rozlišení, přes HDMI do DVI.Mám jenom dotaz jjestli tam je znatelný rozdíl v obraze...má to vůbec cenu?:blink: bejt tebou tak do toho jdu okamžitě, budeš valit oči co ten Xbox umí:-) docela tě lituju že si to dotěď hrál v PALu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 OK tak já jdu do toho, díky všem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj. Mohl byste mi někdo prosím doporučit kvalitní LCD televizi pro hraní Xbox360 her? Cena bohužel jen okolo 10000,-. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jakou úhlopříčku? btw kvalitní lcd za 10 000 sorry...ale takové požadavky slyším v práci denně....za kvalitu se platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Nejlépe 66cm může být i třeba do 12000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 být tebou asi bych volil Sharp LC32SB25 tuším, že je ten model.... 82 cm uhlopříčka HD ready a není na tom nejhůř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Díky za radu, ale problém je v tom, že televize s úhlopříčkou nad 66 je už pro mou stěnu (respektive otvor v ní) moc velká. Takže jestli by si tam prosimtě neměl nějakou tu 66 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 zkusím se podívat na HPTronic jestli se ¨z domů dostanu na jejich sklady :) SAMLE26B450 - Televizor Samsung LE26B450, LCD Hlavní vlastnosti * HD Ready (rozlišení 1 366 x 768 * obraz. bodů) * Úhlopříčka obrazovky 66 cm * DNIe+ Engine * Wide Color Enhancer 2 * High Kontrast * 24p Real Movie * Režim Entertainment * Anynet+ (HDMI™-CEC) * 3 vstupy HDMI™ * Otočný podstavec * Příjem DVB-T * Eco Flower * mpeg4 tuner Obraz * Úhlopříčka obrazovky: 66 cm * Rozlišení: 1 366 x 768 * Podsvícení: CCFL * Technologie: DNIe+ Engine * Dynamický kontrast: High Kontrast * Wide Color Enhancer: WCE 2 * 1080 24p Real Movie Zvuk * Sound Effect System: SRS TruSurround HD * Reproduktory: Down Firing (vyzařování dole) * Hudební výkon RMS: 5 W x 2 Funkce * Teletext: 1 000 stránek * Anynet+ (HDMITM-CEC) * Entertainment Mode * Sleep-Timer * Hodiny & časovač zapínání/vypínání * Automatické vyhledávání kanálů * Automatika vypínání * EPG * Automatické přizpůsobení hlasitosti Systém * Digitální TV: DVB-T/-C * Integrovaný tuner Vstupy a výstupy (na boku) * HDMITM 1 * CI slot 1 * Kompozitní (AV) 1 Vstupy a výstupy (vzadu) * HDMI 2 * Servisní 1 * Vstup pro PC ( VGA) 1 * Komponentní vstup (Y/Pb/Pr) 1 * Digitální audio (optický) 1 * Anténní vstup 1 * Audio Out (L/R) 1 * Scart 1 Design * Typ: Piano * Odstín: Černý * Podstavec: High Glossy * Otočný podstavec Spotřeba energie * Napájení: 220-240 V 50 / 60 Hz * Spotřeba energie během provozu (IEC62087): 60 W * Spotřeba energie v klidovém stavu < 0,3 W * Životní prostředí: Eco-Flower Rozměry * Přístroj s podstavcem vxšxh : 49,51 x 66,97 x 21,6 cm * Přístroj bez podstavce vxšxh : 45,5 x 66,97 x 7,53 cm Hmotnost * Přístroj včetně podstavce (kg): 8,4 * Přístroj bez podstavce (kg): 7 Příslušenství * Vesa-Norm: š x v (mm): 200 x 200 * Dálkový ovladač: TM950 * Baterie * Síťový kabel * Návod k obsluze Doporučená MOC s DPH: 13 990 Kč Recyklační poplatek: 200,00 Kč v euronicsu je teď v akci asi za 12500 a je to už solidní model :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Tak díky nakonec jsem ten Samsung našel za poměrně slušnou cenu tady - http://www.elektro-garden.cz/produkt/lcd-televize-samsung-le26b450/ Zítra objednávám, takže díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 obchod neznám, takže to už ti neřeknu a na díky máš příště tlačítko thanks u postu.....jinak za málo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Takže jsem nakonec koupil tenhle monitor. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62397 A je super, můžu vřele doporučit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Také jsem nakonec vybral LCD TV http://www.okcomputers.cz/televizor-sony-kdl46w4000k-lcd/d-72953/ a musim říct že přez HDMI je obraz něco neuvěřitelnýho nikdy bych nevěřil co to HDMI umí - fakt bomba Sony můžu jen doporučit. Původně sem váhal mezi Samsungem a právě Sony, ale nakonec vyhrála cena a úhlopříčka, přeci jenom ty nový Samy sou furt dost drahý. Jinak nejvíc času před výběrem jsem strávil tady http://www.hdtvtest.co.uk/ velice kvalitní recenze na TV a taky tady http://www.tvfreak.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Muzu nejakym zpusobem propojit domaci kino technics ... prislo me skoro na 20l a tedka se doma jen tak poflakuje a pouzivam ho pouze jako vez ale chtel bych ho vyuzit jako 5.1 sound system k x360 doufam ze to nejak pude :) edit: potreboval bych z xka nejakym kabem dostat ten 5.1 a napojit k zesliovaci u dom. kina existuje nejakej kabel kterej vede zvuk z xka :) na zesilovaci u kina mam tyhle vystupy, (vystupy )... 6chanel imput souround , subwofer , AUX , VCR (EXT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by mi šel Xbox360 na monitoru LG flatron l1953tr http://www.sonicvision.cz/cs/lcd-monitory-lcd-tv-plasma-tv/lg-lcd-19-l1953tr-sf-2ms-5000-1-dvi-silver-8146.html a jestli by mi šel tak v jaké kvalitě, vím že můj monitor nemá HDMI ale má DVI-D, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Půjde ti to, koupíš si kabel z HDMI do DVI a zvuk ti půjde přes AV kabel...jen si koupíš redukci z 2x cinch na jacka...jo a nejspíš tam nenarveš oba kabely najednou tak u AV odděláš tu krytku je tu na to návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GMKcz Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Měl bych dotaz: Je velkej rozdíl hrát na HD ready a HD full? Jde mi o to kolik her podporuje HD full rozlišení - nerad bych abych se hnal do full hd lcd a nakonec zjistil, že stačí na většinu her bohatě hd ready. Nejraději bych byl, aby se k tomu vyjádřil někdo kdo viděl rozdíl na vlastní oči. Tipum teoretiku se ale taky nebranim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co se týče her tak ty jsou dělaný v určitym rozlišen, native Full HD hry jsou asi jen 3 jinak tady to najdeš zhruba ve třičtvrtě stranky http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 poté se každá hra upscalinguje. Já měl donedávna HD Ready Acer TV s 1366x768 hnaný z xka VGAčkem, poté co sem nedávno zakoupil a zapojil FullHD Sony a propojil to HDMI kabelem tak takovej obraz bych nevymáčk z Aceru ani za boha, prostě naprosto jinej obraz těch 1080p. Nevim jak bych to popsal takovej ostřejěí obraz, lepší barvy - prostě všechno............ každopádně je to potom taky otázka kvality TV/Monitoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Měl bych dotaz:Je velkej rozdíl hrát na HD ready a HD full? Jde mi o to kolik her podporuje HD full rozlišení - nerad bych abych se hnal do full hd lcd a nakonec zjistil, že stačí na většinu her bohatě hd ready. Nejraději bych byl, aby se k tomu vyjádřil někdo kdo viděl rozdíl na vlastní oči. Tipum teoretiku se ale taky nebranim :-D Tak jsem teda jeden z tech co mohou porovnavat. Doma sem mel Samsunga Monitor/TV HD Ready a tedka sem koupil TV/FULL HD zase Samsunga a musím říct, že rozdíl tam byl. Na Full to bylo proste o kus ostrejsi i lepsi barvy. Nevim jestli to bylo tim, ze cela ta televize je lepsi ale prislo mi, ze proste Full je lepsi :) Takze ja nelituju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Zdar , budu si kupovat tuhle televizi http://www.alza.cz/sencor-slt-3214dvbt-d105779.htm Televize 32" LCD TV SENCOR SLT-3214DVBT. Myslíte že je to dobrá koupě ?? Na technet.idnes.cz to vyhodnotili jako cenove dobrej kompromis. Co vy na to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Asi jak napsali, "kompromis" mluví za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0rf3us Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Z osobní zkušenosti za sebe říkám: Co má na sobě nápis SENCOR, tomu se vyhnout sakra velkým obloukem. Ty neuměj vyrobit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Asi jak napsali, "kompromis" mluví za vše. Co tim myslis ??? Ze se to nevyplati ??? Tak mi navrhnete nejakou televizi ktera by byla dobra ?? 32" je moc ?? Mam to do pokojiku ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Rozhodne samsunga , lg nebo sony . Jinou bych asi nekoupil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Podle mě to nebude moc kvalitní, když se podivám na tu cenu, tak mi přijde moc nízká na to, jaký to "má" parametry. Nevím no, bejt tebou,tak přidám nějakej ten peníz a pořídím LG nebo Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 a sirka ???? Jaka je tak idealni .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.