xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pigwick Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 takže když bych chtěl přehazovat tak mi bude stačit toto? http://www.gamestation.cz/xbox-360-kabely/vga-hd-av-kabel-s-optickym-vystupem.htm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 takže když bych chtěl přehazovat tak mi bude stačit toto? http://www.gamestation.cz/xbox-360-kabely/vga-hd-av-kabel-s-optickym-vystupem.htm :D Ano, na konzolu potrebujes VGA kabel pre X360 a ten je na odkaze, co si dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ahoj mám TV od LG http://interlink.tsbohemia.cz/lg-lcd-tv-32ld420-82-cm-32-full-hd-dvb-t-mpeg4-2-x-hdmi-scart_d100490.html jakej kabel koupit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Každopádně HDMI - HDMI . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 tak mi posli link na nejak prodejnu prosím aspon vubec nevím kde to mám koupit ... díky .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 V každém obchodě s počítači . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitipitipa Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Prosím jaký HD monitor na XBOX 360 abych na něm mohl používat PC se starým vstupem(ale mam i redukci na DVI). Xbox má i HDMI výstup. Díky A nebo alespoň co má takový monitor mít.(jaké max rozlišení, doba odezvy a zda widescreen ? ) Co třeba ten ? -> http://lcd-monitory.heureka.cz/lg-w2261vp/specifikace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Prosím jaký HD monitor na XBOX 360 abych na něm mohl používat PC se starým vstupem(ale mam i redukci na DVI). Xbox má i HDMI výstup. DíkyA nebo alespoň co má takový monitor mít.(jaké max rozlišení, doba odezvy a zda widescreen ? ) Co třeba ten ? -> http://lcd-monitory.heureka.cz/lg-w2261vp/specifikace/ Jasne, ze moze byt...ma aj HDMI, tak konzolu pripojis HDMI kablom. Ale kedze nema repro (aj tak by ten zvuk nebol najlepsi), tak na reprozostavu, domace kino atd. pouzijes AV kabel, co je v baleni X360. Z neho pouzijes audio cinche (cerveny a biely) a podla potreby este redukciu a spojku. Navod rozlusknutia, aby sa vosiel popri HDMI: Ak mas X360Slim a zariadenie na zvuk s optickym vstupom, tak mozes pouzit rovno z konzoly aj opticky kabel (toslink-toslink) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Dokáže někdo prosím napsat nějaký tip na televizi (uhlopříčka 94-102 cm), která bude vhodná k Xboxu (vzhledem k odezvě) a bude mít hezké podání barev ? Líbí se mi ta LG 42LE5300 jen nevím jestli neudělám chybu..TV budu samozřejmě používat hlavně pro sledování TV (hlavně sport), bohužel signál bude z UPC (SD)...Pozorovací vzdálenost 2.5 - 3m.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj lidi, snad tu budu něco platnej.... před necelým měsícem jsem koupil FULL HD TV od SAMSUNGU LE37C550. Dlouho jsem řešil, jestli bude nebo nebude input lag a další blbosti. Tuhle telku mám a mohu ji DOPORUČIT. Pařím Bad Company 2, Call of Duty a s žádným input lagem jsem se nesetkal. Také mám Guitar Hero a vše v pořádku. Snad jsem pomohl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj lidi, snad tu budu něco platnej.... před necelým měsícem jsem koupil FULL HD TV od SAMSUNGU LE37C550. Dlouho jsem řešil, jestli bude nebo nebude input lag a další blbosti. Tuhle telku mám a mohu ji DOPORUČIT. Pařím Bad Company 2, Call of Duty a s žádným input lagem jsem se nesetkal. Také mám Guitar Hero a vše v pořádku. Snad jsem pomohl. :-) Také jsem o této TV uvažoval, akorát mě zarazilo že na webu výrobce v parametrech mají obnovovací frequenci napsanou 50 Hz, jak to tedy je, když paříš na xboxu tak to to jede normálně na 60 Hz? Respektive, šlape ti to normálně na 1080p rozlišení? Link na stránku s TV: http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE37C550J1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification Edit: tak nic, už jsem si to našel, 1080p by mělo jet i na 50 Hz :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj lidi, snad tu budu něco platnej.... před necelým měsícem jsem koupil FULL HD TV od SAMSUNGU LE37C550. Dlouho jsem řešil, jestli bude nebo nebude input lag a další blbosti. Tuhle telku mám a mohu ji DOPORUČIT. Pařím Bad Company 2, Call of Duty a s žádným input lagem jsem se nesetkal. Také mám Guitar Hero a vše v pořádku. Snad jsem pomohl. :-) Ahoj, jasně, jede to i na 50HZ, akorát já nemám na xku ještě HDMI konektor (jsem ze starý gardy :-D), ale jinak velké procento her stejně jede v 720p, tak bych řekl, že je to jedno :-) Jinak jsem tuto TV kupoval na mall.cz + osobní odběr, takže můžu doporučit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 framer Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Zdravím, chystám se koupit xbox a mám dotaz, jestli mi půjde také na starší televizi s frekvencí 60 Hz, zatím nemám na novou tak abych nekupoval zbytečně díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Půjde, pokud na ní máš minimálně SCART... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Zdravím, chystám se koupit xbox a mám dotaz, jestli mi půjde také na starší televizi s frekvencí 60 Hz, zatím nemám na novou tak abych nekupoval zbytečně díky:) Určitě půjde. Buď to připojíš přes SCART nebo přes cinche :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Pls poradte nekdo TV nebo monitor do 3500 :( bohuzel vic penez nemam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Pls poradte nekdo TV nebo monitor do 3500 :( bohuzel vic penez nemam xD http://www.alza.cz/philips-244e1sb-d143596.htm http://www.alza.cz/lg-flatron-w2261vp-pf-d122263.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdavím, Chci koupit televizor a mám rozpočet něco okolo 13tisíc maximálně. Jediný požadavky co mam je aby byla Full HD a měla 37-42 palců. Chci jí používat hlavně pro připojování Xboxu a taky na zapojování notebooku přes HDMI a samozřejmě na sledování TV :D . Nemůžu se ale rozhodnou kterou koupit jestli LED,LCD, nebo Plasmu a která je lepší pro moje požadavky :D jakou by jste mi doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Za 13tis. toho vela nenavyberas, 37" LED vobec, iba ak BAZAR za 12.588 http://www.alza.cz/37-samsung-ue37c5000-d202298.htm ...takze napr. za 12.990 http://www.alza.cz/40-samsung-le40c550-d161869.htm atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdavím,Chci koupit televizor a mám rozpočet něco okolo 13tisíc maximálně. Jediný požadavky co mam je aby byla Full HD a měla 37-42 palců. Chci jí používat hlavně pro připojování Xboxu a taky na zapojování notebooku přes HDMI a samozřejmě na sledování TV :D . Nemůžu se ale rozhodnou kterou koupit jestli LED,LCD, nebo Plasmu a která je lepší pro moje požadavky :D jakou by jste mi doporučili? nebo tato: http://www.cybex.cz/Audio-a-Video/Televize/Televize-Sony-KDL-40BX400-LCD/produkt=860376484/kategorie=18565/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Zdavím,Chci koupit televizor a mám rozpočet něco okolo 13tisíc maximálně. Jediný požadavky co mam je aby byla Full HD a měla 37-42 palců. Chci jí používat hlavně pro připojování Xboxu a taky na zapojování notebooku přes HDMI a samozřejmě na sledování TV :D . Nemůžu se ale rozhodnou kterou koupit jestli LED,LCD, nebo Plasmu a která je lepší pro moje požadavky :D jakou by jste mi doporučili? Za 12.000,- CZK jsem koupil na mall.cz tuto: SAMSUNG LE37C550. FULL HD TV :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valentino Rossi Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Za 11600 kup tu plazmu vieru co mam v podpisu,barvy a obraz jsou lepší než LCD ve stejné ceně jednoznačně.hodně lidí říká že na xku lepší obraz neviděli než na plazmě vieře,na full hd se vyser,od dvou metru sledovanosti oko nepozná rozdíl.přečtěte si tady ten nový článek z živě.cz kdo chce koupit telku.je to tam dobře napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valentino Rossi Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 www.avmania.e15.cz/Titulni-strana/Kupujeme-televizor-plazma-nebo-LCD/sc-21-sr-1-a-605/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Za 11600 kup tu plazmu vieru co mam v podpisu,barvy a obraz jsou lepší než LCD ve stejné ceně jednoznačně.hodně lidí říká že na xku lepší obraz neviděli než na plazmě vieře,na full hd se vyser,od dvou metru sledovanosti oko nepozná rozdíl.přečtěte si tady ten nový článek z živě.cz kdo chce koupit telku.je to tam dobře napsané Tos mu moc neporadil kdyz si chce propojit pc s televizi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valentino Rossi Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Asi neumíš číst,chce to hlavně na xko,pak sledování tv a taky na notas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.