xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Littledrem Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Odpovíte mi prosím někdO? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Odpovíte mi prosím někdO? :) ked nemas o tisicku-dve navyse na novy, tak ten monitor je urcite lepsie, ako na CRT cez SCART! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 turnik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 zdarec, může mi někdo poradit s výběrem lcd tv??chtěl bych minimálně 82cm, teď po vánocích jsou nehorázné slevy....jakou značku lcd koupit a full hd nebo stačí na xbox360 jen hd ready??cena do 10 tis. díky za názory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nevadí Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, někoho kdo tomu rozumí a je si 100% jist svojí odpovědí, jestli tento Monitor (http://www.mall.cz/lcd-monitory-znacky/samsung-bx2450l-ls24b5lvfh-en- ) je ideální pro hraní na Xboxu. Resp. Jestli zde uvedený Jas, Kontrast, Odezva, Úhlopříčka je ideál. Ještě jedna maličkost, půjde tímto kabelem ( http://www.mall.cz/hdmi/sony-dlc-hd20hf ) připojit Xbox k výše zmíněnému Monitoru? Předem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, někoho kdo tomu rozumí a je si 100% jist svojí odpovědí, jestli tento Monitor (http://www.mall.cz/lcd-monitory-znacky/samsung-bx2450l-ls24b5lvfh-en- ) je ideální pro hraní na Xboxu. Resp. Jestli zde uvedený Jas, Kontrast, Odezva, Úhlopříčka je ideál. Ještě jedna maličkost, půjde tímto kabelem ( http://www.mall.cz/hdmi/sony-dlc-hd20hf ) připojit Xbox k výše zmíněnému Monitoru? Předem děkuji za odpovědi nechápu, proč je tak drahej. Já si teď koupil tenhle http://www.alza.cz/23-samsung-bx2331-cerny-d191376.htm a jsem naprosto spokojený, stejný výrobce, stejné parametry, jen trochu míň "magických" funkcí (ale ty podstatný tam jsou) a o 0.6 palce menší display (a fakt nevím, jestli toho 1,6 cm udělá nějaký rozdíl), vlastně ten monitor vypadá i uplně stejně, jenom podstavec je jiný. A je to vážně parádní kousek :) Jinak jo, ten kabel co jsi vybral bude fungovat (pokud nemáš první revizi Xboxu bez HDMI portu), ale nechápu, jestli chceš nakupovat z mall.cz, to je děsná zlodějina, takovej HDMI kabel seženeš do stovky, třeba tady http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-1-3-hdmi-m-hdmi-m-zlacene-konektory-2m-d142877.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj, pořídil jsem si nedávno xbox a měl jsem dojem, že nebude zas takový problém se spouštěním her. Jenomže jsem si koupil nejnovější fifu 11 a nelze ji spustit v PAL 50, nýbrž jen 60, ale problém je v tom, že na mé televizi(nebo nevím kde je příčina) v PAL 60 mám černobýlí obraz, prosím tedy o radu jak by šla tato situace vyřešit...moc děkuju :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 To mas aku TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 starší Teslu, asi tak 7 let stará.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Problém bude asi u výrobce TV... Tesla = technicky slabé :cheesygrin: A teď vážně... Jak máš TV propojenou? tím kompozitním kabelem přímo nebo ještě pres tu redukci na SCART? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 mám to přes SCART, vím že je to stará TV, jen jeden "expert" přes konzole a hry obecně mi řekl, že na každé televizi musim na xbox 360 spustit každou hru, je to jen v nastavení, tak mi nad tím trochu zůstal rozum stát když mi to nešlo při spuštění.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Některý starý televize prostě PAL 60 nepoberou. Taky sem si vzal xko na chatu s tim jak si zapařim ale pak sem zjistil že v PAL 60 na tom starym keplu obraz strašně blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nemůže být taky příčina že to konkrétně můj X box 360 Arcade nepobere?? Pal 60 mám namysli.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nemůže být taky příčina že to konkrétně můj X box 360 Arcade nepobere?? Pal 60 mám namysli.. ;) X360 bude vzdy X360, ci je to ta, alebo ta verzia, alebo revizia. Kup si HDTV, LCD monitor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ne to určitě ne, PAL 60 je běžné u většího počtu her, navíc pokud to hra samotná vyžaduje, musí to přeci na XBOXu jít... Pokud máš možnost (jako že tuším že asi ne), tak zkus zapojit přímo jen ten kompozitní video bez redukce. Redukce totiž není převodník signálu a jak tady již bylo řečeno, staré televize si s některými vstupními signály prostě neporadí, ač je signál priveden na vstup, který ta televize má. Je např. možné že televize vidí jen luma složku z toho SCARTu a už ne třeba chroma a obraz je pak černobílý. Jinak si zkus pohrát s nastavením, např. pokud má televize možnost nastavit typ vstupního signálu, např. na s-video nebo SVHS teoreticky by to mohlo pomoci... Má televize nějaké jiné obrazové vstupy něž ten SCART? kompozitní analog. signál je totiž ten nejhorší, který vůbec může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 a pak nebudu mít problém s ničím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepesevca Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nemá jiné vstupy...dozvědlěl jsem se dokonce že je ještě starší...no nic, zřejmě můj problém vyřeší tedy koupě nové LCD TV nebo monitoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 a pak nebudu mít problém s ničím? Pokud reaguješ na trezzora, tak pokud si koupíš LCD nebo HDTV s HDMI vstupem, pojede ti vše bez problému, HDMI má dnes každá HDTV a co se LCD monitorů týče, tam to chce minimálně DVI, což je vlastně to samé ale bez zvuku, ten se pak musí vyvést zvlášť ale dost LCD má i HDMI vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jedině me napadá skusit xko připojit scartkou třeba do videa a z toho to táhnout do TV ale jestly to bude fungovat nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 turnik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 zdravím co říkáte na tuhle lcd tv?? http://www.electroworld.cz/product/tv-dvd-video/televizory/plasmove-tv/42PJ350/106cm-plasma-televizor-lg-42pj350 bude to stačit na xbox360??jake je největší rozlišení u xbox her??je lepší koupit full hd lcd nebo stačí na hraní hd ready......díky za názory k téhle tv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 radši bych koupil Full HD, některé hry a skoro všechny Arcade Hry jsou v 1080p, navíc je to taky do budoucna lepší, HD ready už přestává být in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Je pravda, ze momentalne mu na X360 staci aj HD Ready, aj ked HD Ready je panel s 1366x768, ale aj 1024x768, co je pripad LG 42PJ350. Zalezi, ci TV kupuje iba na nejake 3 roky a ci iba na X360. Hry maju skutocnych vacsinou 720p (aj XBLA) a tu bud 0xAA, 2xAA, 4xAA (Antialiasing) http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 turnik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 tak druhá možnost je ještě taková http://www.euronics.cz/katalog-zbozi/elektronika/lcd-televizory/lcd-televizor-lg-42ld450.html ale u té první se mi líbí kontrast a 600 hz....která z nich je lepší??budu to kupovat kvuli xboxu ale i na nějaký ten film se kouknu....někde sem četl že moc her na xbox není ve full hd takže stačí asi i hd ready? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 turnik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 poradi mi nekdo ktera z nich je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valentino Rossi Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 radši bych koupil Full HD, některé hry a skoro všechny Arcade Hry jsou v 1080p, navíc je to taky do budoucna lepší, HD ready už přestává být in Slova pána odborníka,jde vidět že jsi mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Slova pána odborníka,jde vidět že jsi mimo. a jde vidět, že ty máš asi nějakej mindrák, když tvoje jediná reakce tady je tady pro to, aby jsi se pokusil někoho shodit a ani se nepokusíš poradit ;) možná není tolik skutečných Full HD her na Xbox, ale pořád některý jsou, tak proč by je hrát v HD ready, když to jde líp. A hlavně je to i investice do budoucna, může k tomu napíchnout BluRay přehrávač a užít si pořádně filmy, nebo digitální televizi, která taky umí vysílat ve Full HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.