xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DARK SPIRIT Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 No tak zase taková katastrofa to není...samozřejmě tam je velký rozdíl, ale taky se na tom dá v pohodě hrát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Hrát se na tom dá, to samozřejmě, ale kvalita CRT televize s rozlišením nějakých 512x384 a in-line (čárkované) masky oproti LCD televizi s rozlišením 1920x1080 je nesrovnatelná. Na druhou stranu většina her využívá rozlišení pouze 1280x720, ale to je pořád o hrozně moc víc než má ta TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StormX360 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 nevite jak to je kabel typ - COMPONENT HD AV CABLE MS XBOX 360 je uveden jako max 1080i ale na nejakych shopech a na Aukru atd. jsou kabely X360 COMPONENT popisovany ze umej 1080i/p je to pravda a nebo ne? mam ten origos od MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 nevite jak to je kabel typ - COMPONENT HD AV CABLE MS XBOX 360 je uveden jako max 1080i ale na nejakych shopech a na Aukru atd. jsou kabely X360 COMPONENT popisovany ze umej 1080i/p je to pravda a nebo ne? mam ten origos od MS Nevím, jak to přesně u tohoto kabelu je, ale pokud ho sám máš a máš monitor/TV s rozlišením 1080p, proč to nevyzkoušíš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 No tak zase taková katastrofa to není...samozřejmě tam je velký rozdíl, ale taky se na tom dá v pohodě hrát. :) Neviem aku katastrofu si cakal, ale ako pises, ze je tam velky rozdiel, potom uz aj toto je urcita katastrofa...nemyslis? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ten rozdil je opravdu obrovsky, ja vzdycky placu, kdyz si dotahnu xbox na chatu a zapojim do crtecka....nejhorsi je, ze v tu chvili vubec nemuzu precist vetsinu titulku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Je tu někdo se zkušenostmi s EasyCap? Chci si totiž xko propojit s monitorem u noťase a co jsem koukal na yt tak používali právě tuhle věcičku. Nenašel by se tu člověk který s tím má nějaké zkušenosti? Co bych kromě EasyCapu potřeboval nebo měl vědět co bude potřeba? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Tak je jasne, ze to bude iba v SD rozliseni a zevraj su nejake lagy, takze vraj nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venumfight Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Zdravim , jsem v tomhle celkem panic , když čapnu tenhle monitor http://www.alza.cz/27-samsung-s27a350h-rubinova-cerna-d244975.htm ,potřebuju k tomu ještě něco dalšího (redukce ,atd) aby to šlapalo ? Nebo máte nějakej tip za podobný peníze,jak tv ,tak monitor , díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 HDMI to ma, ale kedze nema repro, tak podla toho, ze co mas za repraky (ake vstupy), ci mas av receiver, domace kino (ake ma vstupy) a ci mas konzolu X360S (s priamym optickym vystupom)...inak je spusta moznosti ako zapojit monitor/TV a zvukove zariadenia. Malo informacii si poskytol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Pokud netrváš na tom, aby to byl monitor s LED podsvícení a stačil by s CCFL, tak bych doporučil něco takového, což je i televize http://www.obchudecek.cz/detail.php?zbozi=V35052_Samsung+P2770HD Jen tak pro srovnání v alze ho mají 500 dráž, http://www.alza.cz/samsung-p2770hd-cerveno-cerny-d147714.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubtag Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 tady přes ten kabel mi půjde vše že jo ? zvuk i obraz ? http://www.bscom.cz/speed-link-xbox-360-scart-s-video-cable_d118338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 tady přes ten kabel mi půjde vše že jo ? zvuk i obraz ? http://www.bscom.cz/speed-link-xbox-360-scart-s-video-cable_d118338 Ano - ale nebude moc kvalitní . Jakou máš TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 pokud nemas nejaky CRT monitor nebo starou telku tak bych do toho urcite nesel, v dnesni dobe je spousta kvalitnejsich moznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Zdravím, řeším takové klasické dilema...a to jestli mít u Xboxu LED LCD a nebo plazmu... Už jsem toho přečetl tolik že mám plnou hlavu. Chci Vám ukázat mezi kterýma 2 TV se rozhoduji, a jestli bude někdo tak hodný a napíše mi názor jakou by si vzal na xbox on, a proč, budu moc rád. Proč jsem zařadil LCD LED 3D? -> Když už tak už, nepotrvá dlouho a i na xbox budou hry v 3D .))) + filmy atd..klasika . Díky předem!! http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pv350/ http://3d-televize.heureka.cz/lg-42lw4500/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pstrosiik Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 3D je už Crysis 2 na Xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Jenomže 3D v Crysis 2 funguje i bez 3D televize, pouze rozděluje obraz na dvě barevné předlohy a s obyčejnými 3D brýlemi vidíš podle mě dost podivný 3D obraz. Spíše dva plošné obrazy které jsou od sebe určitým způsobem odděleny. Co se týče 3D televizí, tak ty levné to dělají na stejném způsobu a není to ten pravý 3D zážitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 pozor, to není levní LCD :-O http://www.alza.cz/42-lg-42lw4500-d233088.htm na alze stojí 20k hhh, jen je potřeba umět hledat, viz heureka...podívej sena ty videa u ní, co LG udělala novou technologii 3D ... Ale to je jedno... Ptal jsem se jakou z těchto 2 TV byste brali VY, a proč... a proč LCD a ne plazmu a naopak?? ;-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Nemam plazmu, ale na inom fore bol poznatok clena na podobne otazky, ze na plazme sa mu vypaloval HUD z hier. Ze na filmy lepsia plazma, ale na hry LCD/LED, kvoli tomu problemu. Tak si zvazit, ze co sa castejsie bude pozerat...ale ved aj na LCD sa da v pohode pozriet film, no nie? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Já Bych taky raději bral LED LCD, než plazmu a to z důvodu spotřeby. Plazma navíc stárne rychleji než LCD. Nevím na jak dlouho tu TV plánuješ, ale například po 5 letech už plazma nemusí mít tak krásný obraz jako když byla nová. Kdežto LCD bude pořád stejné. Vybral bych tu 3D od LG i když LG zrovna není moje oblíbená značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Tak samozřejmě budu na tom koukat i na filmy. Ale jsem více-méně rozhodnutý o tom LED LCD LG 3D, pač právě LG je moje značka. Ten rozdíl v spotřebě je velice znatelný, co jsem koukal. Nevím jaká bývá životnost nových televizí teď, ale budu jí mít dlouho, dokud se nezničí .) Tak že děkuji za názory.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 LED :) Mam ji ted nove na firme a dobr jako :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Linuxíku, * jj souhlas, taky pujdu do té LED LCD od LG :http://3d-televize.heureka.cz/lg-42lw4500/ asi né nadarmo je to TOP3 nej produkt. * koukám že máš všechny 3 konzolky... podle her soudím že nejraději máš Xbox :-) je to tak? co paříš nejvíc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 LoL ja konzolema ziju :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Správně, hh a můžu se zeptat kolik ti je? ;-) jakou máš teda nejoblíbenější gamesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.