Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 připojení a výběr TV či monitorů

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Tak co? uz si si to poriesil z tych navodov od zoombika?

Ked mas VGA vstup do monitora, tak si kup VGA kabel pre X360.

Tento monitor mas? http://uk.shopping.com/Hyundai-ImageQuest-Q770-17-in/info

EDIT: ako som tu uz spominal, pri takejto diskusii sa to bude tahat na niekolko prispevkov

Bratm, ked ten monitor ma iba VGA, tak si musis kupit iba VGA kabel pre X360. To je prva vec!

Druha vec je ta, ze ten VGA kabel ma pre zvuk stereo cinche - cerveny, biely. D-SUB je prenos iba videa, takze preto tie cinche

Po tretie: ak ma ten stary monitor ako vystup kabel VGA (napevno v monitore), tak si musis medzi tento kabel a VGA kabel od konzoly este dokupit VGA spojku (logicky ). Na zvuk pouzijes tie stereo cinche do zariadenia, ktore ten zvuk "vypudia" cez reproduktory. A predpokladam, ze ten monitor nema vlastne reproduktory, takze nam nie je jasne, ze z coho budes mat zvuk, kedze si nam to este doteraz neoznamil, aby sme ti aj s tym mohli pomoct

(takze sa mi plnia moje dohady o dlhosiahlom korespondovani )

A vlastne kolko mas rokov?

Nebude lepsie to nechat na otca, alebo znameho, ako si tu dopisovat, pretoze nie si schopny nam napisat presne informacie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

tak uz ho mam doma zapojeny sam chtel jsem jen vedet jak to je na simce si jeste musim koupit redukci ale jeste sem ji nenasel to same potrebuju na monitor abych ho mohl zappojit a uzit si zatim nez koupim televizi ted uz jen potrebuju najit nekoho kdo me zasveti ale to sem nepatri ale do jineho tematu tudiz dekuji za pomoc odpoved jsem dostal

Odkaz ke komentáři

• 0
tyfusyt: tak uz ho mam doma zapojeny sam chtel jsem jen vedet jak to je na simce si jeste musim koupit redukci ale jeste sem ji nenasel to same potrebuju na monitor abych ho mohl zappojit a uzit si zatim nez koupim televizi ted uz jen potrebuju najit nekoho kdo me zasveti ale to sem nepatri ale do jineho tematu tudiz dekuji za pomoc odpoved jsem dostal

Kamo, ja ti nic nerozumiem. Pises jednu myslienku cez druhu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

http://interlink.tsbohemia.cz/monitor-asus-ve247h-24-led-1920x1080-10m-1-2ms-vga-dvi-hdmi-repro_d118622.html

Hodi se tento monitor na xbox aj na koukani filmu pri propojeni s notasem ? ( je to dobra znacka :D ? )

Jaka je treba idealni uhlopricka monitoru .

Nebo by ste mi doporucily jiny ?

Na televizu nejakou poradnou ani nemam a natahnuty kabel na TV singnal ani v pokoji nemam

Odkaz ke komentáři

• 0

Značka je relativně dobrá, pro hraní her i sledování filmů se samozřejmě hodí, jen záleží z jaké vzdálenosti se na něj hodláš dívat. 24" je tak pro 50-60 cm od obrazovky, takže na pohodlí gauče nebo postele to moc není, nic by jsi u těch her neviděl, na filmy to není takový problém.

Odkaz ke komentáři

• 0

Este zas se zeptat ohledne monitoru je velky rozdil mezi 2ms a 5ms odezvou a v jasu jeden ma 250 a druhy 300 zas velky znatelny rozdil nebo zanedbatelne .. ( je lepsi met vetsi jas nebo menis ? )

Penize uz sem sehnal tet jen se rozhodnout a ten co sem tu psal ten asus VE247H sem cetl ze ma velky ghosting pri psani ve wordu ale nekde rikaj ze to u her neni poznat druzi rikaj ze jde ..

Odkaz ke komentáři

• 0

rozdíl v odezvě 2 ms nebo 5 ms a jasu 250 cd nebo 300 cd není skoro žádný, nehledě na to, že ty parametry jsou stejně zavádějící a věř tomu, že ten monitor nemá v reálu ani těch 5 ani 2 ms. U těch levnějších obrazovek je to naprosto normální, nicméně skoro každý dnes nový prodávaný monitor je dostačující, jako jiný důležitý parametr bych viděl ještě kontrastní poměr a asi bych chtěl určitě i HDMI vstup. Ghosting by neměl dělat žádný monitor, pokud je přopojen digitálně na HDMI nebo DVI a nastavený na nativní rozlišení displaye...

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže ten Asus VE247H je dost dobrý ? nebo dat o 400 vic a vzit VE248H

Odezvu maj oba 2ms GTG , uhlopricka taky stejna 24¨, kontrastni pomer taky 10000000 :1 , repro maj , HDMi vstupy taky , rozliseni stejne Full HD akorat v cem jsou rozdilne jsou v cene a v jasu ten 247 ma 300cd/m2 a ten 248 ma 250cd/m2 ,

[h=1][/h]

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže ten Asus VE247H je dost dobrý ? nebo dat o 400 vic a vzit VE248H

Odezvu maj oba 2ms GTG , uhlopricka taky stejna 24¨, kontrastni pomer taky 10000000 :1 , repro maj , HDMi vstupy taky , rozliseni stejne Full HD akorat v cem jsou rozdilne jsou v cene a v jasu ten 247 ma 300cd/m2 a ten 248 ma 250cd/m2 ,

Rozdíl ve kvalitě zobrazování nebude dle mého názoru žádný, divil bych se, kdyby v tom nebyl prakticky stejný display. Jako drobnou výhodu u toho nevnějšího modelu bych viděl jen vstup analog VGA D-sub (pokud ho vůbec potřebuješ, např. starší počítač) a audio výstup 3,5 mm jack (přivedeš přes HDMI zvuk do monitoru a do výstupu zapojíš kvalitnější repro)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja ten monitor budu pouzivat jen na xbox nebo na notas a v obou je HDMi .. repro uz mam vyresene pouziju co mam k notasu a napojim to pres redukce na xko protoze ten repro v monitoru bude stat podle me za houby .

Nekde sem docetl ze je v tom rozdil v uhlopricce o 0,4¨ ten 47 ma 23,6¨ a ten 48 24¨

Odkaz ke komentáři

• 0

Omlouvám se, nejsem si jistý, jestli se to tu už někde řešilo. Můj problém je takovýto - chtěl bych napojit xbox360 přes kabel hdmi-dvi na dataprojektor a zvuk vytáhnout přes ten druhý kabel s cinchema na konci (takhle už mám delší dobu napojený PS3, všechno v pohodě funguje). Jenže na tom cinchovém kabelu je na té straně co se strká do Xbox360 zábrana, aby nešel zároveň zapojit i HDMI kabel - řešil jste někdo tento problém?

Odkaz ke komentáři

• 0

To nie je zabrana, len ten konektor je hrubsi - ten AV kabel nie je urceny spolu s HDMI, ale da sa pouzit namiesto kupovania zvukoveho adaptera, ktory je uzsi aby sa dal pripojit k HDMI.

Av kabel mas rozlusknut

zvukovy adapter http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=4504

balene spolu s HDMI od Microsoftu http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=4338

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu