xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 to ani tak o vzdialenosti nie je (5m), ale o rychlosti toho kabla! Nejaky kvalitny high speed aj 15m by nemal byt problem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 On má délku kabelu 15m, ne 5m. Pokud jsi se tedy nepřeklepl a nezapomněl napsat jedničku. Nejde o rychlost kabelu, ta je víceméně pořád stejná, jde o útlum použitých vodičů. Tedy odpor celkové délky kabelu, který snižuje sílu signálu. Takže na druhý konec nedorazí všechny pakety s informací o obrazu a tak se obraz "rozpadá". Kvalitní nízko útlumové kabely jsou při takových vzdálenostech velice drahé a i tak je vzdálenost 15m víceméně hraniční pro kvalitu přenosu. Nejlevnější řešení je použití toho repeateru, který signál zesílí a tak je možno ho přenést na mnohem větší vzdálenosti, někde kolem 50m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikeq Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 (upraveno) Tak za tuhle odbornou odpověď moc děkuji, poučné. Koupím repeater jen by mě zajímalo kam ho mám vlastně připojit když u něj píšou nazapojovat přímo u zdroje signálu. takže bych to viděl na 5 m hdmi z xboxu na konec kabelu repeater a pak to poslat po tom 10 metrovém mám 10ti metrový kabel ne 15ti ale je to určitě o té délce, ten xbox to prostě nezvládne na takovou dálku. Tady je znovu odkaz http://www.alza.cz/hdmi-v1-4-hdmi-m-hdmi-m-zlacene-konektory-stineny-ethernet-10m-d170642.htm . ještě doplním že jsem na tuhle vzdálenost dostal maximálně 1080i což je fakt hrozné. Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem Mikeq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 No ono 1080i není až tak hrozné, ale jde o to, že je to prokládaný režim a to pro oči není moc příjemné. Co se týče toho zapojení, udělal bych to přesně jak píšeš 10m repeater a 5m. Podle mě ale budeš muset k němu připojit externí zdroj, ale třeba to bude fungovat dobře i bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavia440 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Čus, chystám se koupit nějakej new monitor jak k pc, tak aby sem na něm mohl hrát i z xka nebo ps3. Rád bych kdyby ste mi mohli doporučit nějaký aktualní s cenou max kolem 5-6k. Díky za každý návrh :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Čus, chystám se koupit nějakej new monitor jak k pc, tak aby sem na něm mohl hrát i z xka nebo ps3. Rád bych kdyby ste mi mohli doporučit nějaký aktualní s cenou max kolem 5-6k.Díky za každý návrh :). tak to si aj sam vies pozriet...vyber aj s HDMI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikeq Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Čus, chystám se koupit nějakej new monitor jak k pc, tak aby sem na něm mohl hrát i z xka nebo ps3. Rád bych kdyby ste mi mohli doporučit nějaký aktualní s cenou max kolem 5-6k.Díky za každý návrh :). Já jsem koupil 3D monitor LG D2342 na Alze za nějakých 4200 kč, 3D je pasivní technologie ale jede mi na tom úplně všechno xbox 3D i pc hry ve 3D, je full hd, obraz úplně v pohodě pokud nejsi nějak náročný na monitory, jsem docela vášnivý hráč a často hraju a mám rád super vyhlazování a takové hovadinky, ale bohatě mi stačí tenhle a ke všemu je i 3D s brýlemi, je na něm trošku vidět řádkování ale pokud od toho nesedíš 20 cm, nic nepoznáš. Jediná nevýhoda u pasivní technoligie 3D u tohohle monitoru je že přicházíš o poloviční rozlišení obrazu u PC neva tam to vyladíš zvýšením textur na max a pak je obraz perfekt, u xboxu už je to horší tam přijdeš fakt o polovinu už tak nižšího rozlišení a musíš od toho sedět dost daleko aby se ti ty kostičky spojili :), ale to je jen 3D jinak jako klasickej monitor bohatě postačí a pojede Ti na tom i xbox pěkně, pokud to budeš chtít zapojit obojí najednou doporučuji nějaký se dvěmi konektory HDMI to je strašná výhoda, jinak musíš potom přrepojovat a nebo použít redukce a tam už zase přicházíš o zvuk když to pojede přes redukci třeba na VGA nabo DVI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 zdravíčko, starouš dotáhl fullHD smart tv od panasonicu nevim přesně tip.. inu chtěl jsem připojit přez toto http://cdn.overclock.net/2/2a/2aaab156_XBOX360VGACABLE.jpeg a zvuk sice jde ale obraz ne... musí se někde něco nastavit? U kamaráda na samsungu to šlo hned ale nevyřešil jsem tam zvuk a tady mi to nejde přesně naopak :D neví někdo? HDMI bohužel dotáhnu až během tejdne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gennes Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Zdravím všechny .Chci si pořídit na vánoce Xbox 360 s kinect a mám tv Samsung LE40B530P7W.Je to cca 103 cm úhlopříčka .LCD s HD ready. Nebudu mít problém se zapojením přes HDMi ???Co vy na to ??? Mám obavy s kompatibilitou.Poraďte prosím.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikeq Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Přez HDMI to 100% půjde, jen musíš potom třeba přenastavit něco xboxu, ale většinou si to vše nastaví samo. Popřípadě nastav ručně rozlišení obrazovky, to tam bude v nabídce console setings video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gennes Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Přez HDMI to 100% půjde, jen musíš potom třeba přenastavit něco xboxu, ale většinou si to vše nastaví samo. Popřípadě nastav ručně rozlišení obrazovky, to tam bude v nabídce console setings video Ok díky móc.Jdu si to objednat :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vodny Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Moc jsem to tu nepročítal je tu toho mraky ale nechce se mi zakládat nové vlákno kvůli zbytečnosti. Má někdo zkušenost, jaký je rozdíl v kvalitě obrazu mezi Kompozitní AV a RGB Scart Druhá varianta je prý kvalitnější ale má to vůbec smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) Tak poprosil bych o radu, jaký televizor nebo monitor koupit? Mé požadavky FULL HD, HDMI, 3,5mm jack na sluchátka, velikost 27" - 32", dobrý obraz abych neviděl jenom kostičky ;) Cenový limit 8 000,-, pokud by šlo za méně tak bych byl jenom rád. Kdyžtak napište v čem je ta televize dobrá apod. Koukám po této, ale lepší jsou osobní zkušenosti no ;) Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem skiz- u suck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Tak poprosil bych o radu, jaký televizor nebo monitor koupit? Mé požadavky FULL HD, HDMI, 3,5mm jack na sluchátka, velikost 27" - 32", dobrý obraz abych neviděl jenom kostičky ;) Cenový limit 8 000,-, pokud by šlo za méně tak bych byl jenom rád. Kdyžtak napište v čem je ta televize dobrá apod. Kupoval jsem kamarádovi tuto a za ty penize je to fakt paráda, za 7500 dostanes 99cm uhlopricku a full hd rozlisení.. Luxusně se na tom hraje! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Sencor nebrat, ten Samsung je mnohem kvalitnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vodny Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Sencor nebrat, ten Samsung je mnohem kvalitnější. Též souhlasím i když mám se setoboxy od Sencoru dobré zkušenosti. Ale než samsung lepší rozhodně nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Sorry, ale pročítat celé téma, abych se dověděl odpověď je na dlouho, takže.. Plánuju pořídit xbox a k tomu i novou TV. Nějaké tipy? Například "čím větší, tím lepší" apod.? Budu sedět asi 2-3m od TV, uvažuju o 40", nejspíše samsunga, ale o dané TV se bavit nechci, HDMI konektor mají už všechny, tu si vyberu sám. Zajímá mě úhlopříčka a případně věci, na které by jste si po zkušenostech dali pozor, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 42" na tu vzádelnost stačí ideálně.. Já mám Panasonica ( http://www.alza.cz/42-panasonic-viera-tx-l42e5e-d312503.htm ) a jsem spokojen :) na normální TV nečumim, přez HDMI je obraz krásnej.. jen škoda horšího zvuku ale to se dá vyřešit reprákama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 právě uvažuju o téhle, říkáš, že menší nebrat jo?:) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400040000001LH9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Myslim si že chybu neuděláš :-) jsou to dva palce (6 cm +-?) takže nic drastickýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 potom ještě tahle dopadla v dtestu hodně dobře, takže spíše ta.. http://www.dtest.cz/test/lg-42ls570s/19047 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Vypadá taky dobře no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 macikcz mohl by jsi mi prosím tě říct, jak v dTestu dopadla tahle TV? [h=1]Samsung UE32EH5000[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macikcz Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 (upraveno) Samsung UE32EH5000 HODNOCENÍ KVALITY dobře (62 %) obraz dobře (60 %) zvuk uspokojivě (53 %) tunery a připojení uspokojivě (54 %) speciální funkce dobře (70 %) obsluha dobře (64 %) spotřeba elektrické energie velmi dobře (100 %) Upraveno Prosinec 6, 2012 uživatelem macikcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 birkof360 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Mam dotaz ohledně LCD TV http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricky/philips-42pfl3605h kterou vlastním Jak na ní pojede xbox? poradi si s fulhd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.