xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vincenzooo Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) Viz. 18.12. Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Vincenzooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vincenzooo Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 (upraveno) Chci se zeptat, mám v plánu si pořídit tento monitor Dell UltraSharp U2713HM , jak na něm bude vypadat obraz z xboxu? Jde o to rozlišení 2560x1440, monitor chci v první řadě na práci...Roztáhne se obraz na úkor kvality? Nebo budou černé okraje? Děkuji za názor. Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem Vincenzooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Mam dotaz ohledně LCD TV http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricky/philips-42pfl3605h kterou vlastním Jak na ní pojede xbox? poradi si s fulhd mám taky 107cm LED LCD od LG fullHD a Xko na tom jede uplně v pohodě... tak že s FullHD si rozhodně poradí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Mam dotaz ohledně LCD TV http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricky/philips-42pfl3605h kterou vlastním Jak na ní pojede xbox? poradi si s fulhd Zvlastna otazka...ten telkac ma FullHD panel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Chci se zeptat, mám v plánu si pořídit tento monitor Dell UltraSharp U2713HM , jak na něm bude vypadat obraz z xboxu? Jde o to rozlišení 2560x1440, monitor chci v první řadě na práci...Roztáhne se obraz na úkor kvality? Nebo budou černé okraje? Děkuji za názor. X360 take rozlisenie hadam ani neponuka (max.1080p), takze bude zalezat na monitore, ake ma moznosti formatov obrazu. Ci to budes mat roztiahnute na celu obrazovku, alebo okolo obrazu cierne plochy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vincenzooo Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 A nemá s tím někdo zkušenost? Já si myslím, že by měl být obraz normálně roztáhnutý...jde mi o to, jestli se pak na to bude dát dívat..jestli nebude špatná kvalita. Nenašel by se někdo z x360 + monitor 2560x1440? Byl bych vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oow Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Ahoj, jsem úplný laik, tak možná můj dotaz bude pro někoho hloupý. Koupili jsme s manželem xbox na inzerát, asi čtyři roky starý. Než jsme ho zaplatili, převedli nám ho a fungoval. Doma jsme ho zapojili přes HDMI a obraz jde jen asi na třetině televize a zbytek jsou čáry. Máme LG 42PX2RV. Hledala jsem na netu a všude píšou, že přes HDMI kabel se všechno nastaví samo. V manuálu k televizi jsem vyčetla "Jestliže zdrojové zařízení podporuje Auto HDMI, automaticky bude výstupní rozlišení upraveno zdrojovým zařízením na hodnotu 640x480p. Pokud se tak nestane upravte rozlišení manuálně." V nastavení xboxu jsem našla asi šest možností rozlišení, ale tohle tam není. Prosím poradil by někdo, jak to zapojit, aby to fungovalo? Děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oow Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Ahoj, jsem úplný laik, tak možná můj dotaz bude pro někoho hloupý. Koupili jsme s manželem xbox na inzerát, asi čtyři roky starý. Než jsme ho zaplatili, převedli nám ho a fungoval. Doma jsme ho zapojili přes HDMI a obraz jde jen asi na třetině televize a zbytek jsou čáry. Máme LG 42PX2RV. Hledala jsem na netu a všude píšou, že přes HDMI kabel se všechno nastaví samo. V manuálu k televizi jsem vyčetla "Jestliže zdrojové zařízení podporuje Auto HDMI, automaticky bude výstupní rozlišení upraveno zdrojovým zařízením na hodnotu 640x480p. Pokud se tak nestane upravte rozlišení manuálně." V nastavení xboxu jsem našla asi šest možností rozlišení, ale tohle tam není. Prosím poradil by někdo, jak to zapojit, aby to fungovalo? Děkuji Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem oow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Aspon obycajnym AV kablom dodavanym ku konzole (+ redukcia na SCART, ak TV nema kompozitny vstup - zlty cinch) ste to skusali? Pretoze takato chyba obrazu hlasi bliziaci sa RROD, resp chybu E74, co znamena kaput konzoly. Zial, take stare X360 so starsimi reviziami (ako napr.Falcon a starsie), su nachylne na RROD, E74. Od revizie Jasper je to uz lepsie.... Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oow Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zkoušeli jsme to na půjčeném monitoru a tam to jde bez problému. I jsme odpojili satelit a DVD a žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Vyzkoušej v xoboxu nastavit rozlišení 720p. Televize vypadá jako starší kousek, může mít problémy se zobrazováním přes HDMI a vzhledem k tomu, že na půjčeném monitoru to šlo, tak je problém v ní a ne v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 senseicz Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) Cus, mám takový problém sháním TV k mýmu xboxu 360 (maximální cena 9,500,- a min. uhlopricka 94cm). Mám teď takový problém už jsem měl jednu TV objednanou , ale pak sem se dozvedel od známého, ať si nekupuju 50hz TV, že se mi nějaké hry budou/můžou sekat (jako assasin creed apod.), ale ať si koupím 100Hz. Tak potřebuju poradit kdo s tím máte zkušenosti jinak dopředu říkám že sem spíš na hry jako LOTR, Naruto, závodní, Sportovní... Co byste doporučili 50hz/100hz (hledám celý den a 100Hz s 37" + se do 10k těžce shání :D) http://led-televize.heureka.cz/philips-40pfl3107h/recenze/ http://led-televize.heureka.cz/lg-42ls3400/recenze/ Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem senseicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) Cus, mám takový problém sháním TV k mýmu xboxu 360 (maximální cena 9,500,- a min. uhlopricka 94cm). Mám teď takový problém už jsem měl jednu TV objednanou , ale pak sem se dozvedel od známého, ať si nekupuju 50hz TV, že se mi nějaké hry budou/můžou sekat (jako assasin creed apod.), ale ať si koupím 100Hz. Tak potřebuju poradit kdo s tím máte zkušenosti jinak dopředu říkám že sem spíš na hry jako LOTR, Naruto, závodní, Sportovní... Co byste doporučili 50hz/100hz (hledám celý den a 100Hz s 37" + se do 10k těžce shání :D) http://led-televize.heureka.cz/philips-40pfl3107h/recenze/http://led-televize.heureka.cz/lg-42ls3400/recenze/ 50 Hz TV LCD maju uvadzane pri PC rozliseniach 60Hz...takze tak, aj toto je potrebne si vsimnut, nie iba pocuvat znameho :D PC/ herne konzoly ti idu na 60 Hz, aj keby si mal na TV 800 Hz. Tie vyssie Hz su dobre na sledovanie napr. sportovych prenosov atd. Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Ahoj. Chtěl bych si do pokoje pořídit nějakou televizi, samozřejmě zde píšu protože na tom budu hrát xbox. Mohli by jste mi nějakou telku doporučit? Nechci nic přehnaně drahýho, tak max do 10 tisíc. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 zalezi, aka ma byt velka...z akej vzdialenosti sa bude na nu pozerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Do 10.000,- si dovolim tvrdit, ze je to uplne jedno. Mela by byt hlavne fullHD, aspon 2 hdmi a to je asi vse :) Plazmu za tyhle penize nesezenes a pokud ano, tak to bude shit s 1024x720 rozlisenim takze LED je jasna volba. Velikost 32" min. a znacka... no tady do ty ceny je to asi fakt vsechno stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 (upraveno) Přesně nějakou televizi bys neporadil? Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem STEALZOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodzgame Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Zdravim, chci si poridit novou TV, nejlepe LED o velikosti 40"-42"(102-107cm) na hrani Xboxu a sledovani filmu a serialu ve full hd kvalite, zajimaly by me nazory na urcite TV s cenou v rozmezi 11 - 15 000, cim levnejsi bude tim samozrejme lepe, ale kdyz uz do toho jdu tak bych si za kvalitu priplatil, 3D bych vyzkousel, ale nvm jestli to je nejaka velka bomba takze mi na nem zas tolik nezalezi, smart tv bych bral pokud jsou nejake zajimave funkce ci dobra podpora internetu, pripojim si ji i k PC takze se chci aji dozvedet jestli mi smart tv vubec k necemu bude, kdyz bude pripojena na "smart" PC :D, jen u netu napr ze bych nemusel mit zbytecne zaple PC, predem si vazim jakychkoliv rad i kdyz jsem to napsal tak kostrbate, ze nvm jestli se nekdo vyzna v tom co vlastne chci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Libro Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Zdary, možná se to tu někde řešilo ale nic sem nenašel...mám problem s tim že když zapnu xko, v televizi přepnu na HDMI tak to nenačte hned obraz, napíše to jen že neni signal...musim restartovat xko, nebo televizi, někdy i víckrat, aby se to chytlo a obraz naskočil...čim to muže být?děla to na 3 ruznejch kabelech...xbox mam s RGH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Mám jenom takový dotaz, mám TV Thomson 30LB120S4 a připojenou k Xboxu přes klasický cinch kabel . Teď jsem zakoupil kabel pro zapojení do VGA portu s redukcí . Jaký bude výsledek - bude to lepší ????? Podle toho co jsem našel tak jo. Musí se něco nastavovat v konzoli ????? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 (upraveno) Zdary, možná se to tu někde řešilo ale nic sem nenašel...mám problem s tim že když zapnu xko, v televizi přepnu na HDMI tak to nenačte hned obraz, napíše to jen že neni signal...musim restartovat xko, nebo televizi, někdy i víckrat, aby se to chytlo a obraz naskočil...čim to muže být?děla to na 3 ruznejch kabelech...xbox mam s RGH... -------------------------------------------------------------------------------- To je normální když máš RGH. Bohužel se ta konzole prostě pouští dýl... nemusíš restartovat xbox, jen čekej a ono to najede. : Teď mám xbox přes domácí kino, a obraz najede hned. Upraveno Červen 1, 2013 uživatelem STEALZOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Co myslíte Monitor s 120Hz Benq XL2420T nebo tv se sedačkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Certas Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Čau chci si koupit xbox a nevim jestli mi to pojede na naší telce http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky+pro+spot%C5%99ebitele/Ploch%C3%A9+televizory+Viera/Plazma+TV+-+stare/TX-P42S20/specifications/3477420/index.html Dík Certas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Čau chci si koupit xbox a nevim jestli mi to pojede na naší telce http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky+pro+spot%C5%99ebitele/Ploch%C3%A9+televizory+Viera/Plazma+TV+-+stare/TX-P42S20/specifications/3477420/index.htmlDík Certas Pojede ti to na všem pokud tam máš hdmi, cinch nebo SCART Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Certas Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Pojede ti to na všem pokud tam máš hdmi, cinch nebo SCART Vim že mám HDMI ale toho ostatního jsem si tam nevšim. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
črv 23
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
črv 23 2009
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.