xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 nazdar lidi..mam pripojenej xbox k LCD televizi SONY BRAVIA KLD-32D2600 pomoci hdmi kabelu..LCD je HD ready, tudiz by mela podporovat rozliseni 1080i..kdyz ale tohle nastaveni vyberu v XBOXU, je to proste hruza, takovy rozmazany, des..v nastaveni televize mi to pise, ze zadny HDMI zarizeni neni pripojeno..v cem je chyba?..co udelat aby mi jelo xko spravne pri nastaveni 1080i..mimochodem kdyz jsem zapinal xbox predtim, psalo mi to na televizi rozliseni 1360x768..diky za odpovedi v xboxu si muzes nastavit v jakym rozliseni chces aby si to hral. Ale pokud mas propojeny xbox s hdmi a v pc taky hdmi tak by ti to melo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Čus podruhé, chtěl sem se ještě zeptat kdybych si koupil tento kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49754 Mohl bych něak xbox propojit s tímto monitorem? http://www.seznamzbozi.cz/monitory-c3126/lg/l226wtq-p14532015/#popis-produktu . Nejsou v něm repráčky takže bych musel něak připojit reprobedny.A když by to nešlo propojit hdmi tak jesli by nešlo propojit s něákym horšim rozlišenim.Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ne nepujde , hdmi tvuj monitor nema , ale ma dvi a tam je kvalita stejna . Navic tvoje reseni je zbytecne drahe . Kup tenhle kabel : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221 A zvuk propoj podle tohoto navodu : http://console-forum.net/showthread.php?t=42229 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 v xboxu si muzes nastavit v jakym rozliseni chces aby si to hral. Ale pokud mas propojeny xbox s hdmi a v pc taky hdmi tak by ti to melo fungovat. Proc bych to mel mit propojeny s PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ahoj mužete te mi někdo doporučit kvalitní hdmi-hdmi kabel za dobrou cenu. Nebo bude lepší jít do origo hdmi kablu od Microsoftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Proc bych to mel mit propojeny s PC? sorry :D, myslel jsem v televizi hdmi ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ahoj mužete te mi někdo doporučit kvalitní hdmi-hdmi kabel za dobrou cenu. Nebo bude lepší jít do origo hdmi kablu od Microsoftu ? Zrovna dneska jsem objednával toto. Vypada docela kvalitne...stineny, pozlaceny. Pokud ti stačí 1,8m, tak myslim že bude v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Zrovna dneska jsem objednával toto. Vypada docela kvalitne...stineny, pozlaceny.Pokud ti stačí 1,8m, tak myslim že bude v pohodě.. Jo určitě delka by stačila i 1m tak mi prosím napiš až ti dojde a vyzkoušiš ho stačí PM. EDIT: Jo a ještě jedna otázečka mam xko pripojeny AV to VGA do monitoru bude vidět nějaký rozdíl pokud tam zapojim HDMI to HDMI kabl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Pokud tvůj monitor zvládá Full HD, tak u některejch her ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Jo určitě delka by stačila i 1m tak mi prosím napiš až ti dojde a vyzkoušiš ho stačí PM.EDIT: Jo a ještě jedna otázečka mam xko pripojeny AV to VGA do monitoru bude vidět nějaký rozdíl pokud tam zapojim HDMI to HDMI kabl ? Jo určitě dám vědět, akorát teď nemám TV, během týdne by měla být. A ještě k tomu HDMI, já když jsem hrál na monitoru (22" LG, 1680x1050), tak jsem měl nějakej obyč kabel za 150 (konkrétně tohle) a všechno v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Semtam Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jaké máte ohlasy na tento monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62397 Vím, že Piggy si ho koupil a dokonce jej chválil, ale přesto bych se chtěl zeptat, zda-li když jej propojím pomocí HDMI tak mi na tom půjde i zvuk. Nikde jsem totiž nenašel, že by monitor mě vestavěné (integrované) reproduktory. Všem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Repráky to nemá, nebo alespoň jsem je nenašel. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jaké máte ohlasy na tento monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62397Vím, že Piggy si ho koupil a dokonce jej chválil, ale přesto bych se chtěl zeptat, zda-li když jej propojím pomocí HDMI tak mi na tom půjde i zvuk. Nikde jsem totiž nenašel, že by monitor mě vestavěné (integrované) reproduktory. Všem díky za odpovědi zalistuj o stranu zpet . Tam jsem na to odpovidal uz .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Semtam Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Díky za reakce, teď jesm na Datartu našel že přý to má repráky, no neva. Tak měli byste nějaké jiné návrhy na jiné LCDčka nebo TV, ale moc peníz do toho vrážet nechci, rád si nechám poradit, abych to propojil s HDMI a tím to padlo, a šlo vše tak jak má včetně zvuku Piggy takže ty to máš přes HDMI a ještě přes ten další kábl máš zvuk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jelikož jsem si teď nedavno taky koupil monitor tak dopručím Samsung 2494HS 24" http://www.alza.cz/23-6-lcd-samsung-2494hs-cerny-black-d108423.htm vestavene repro Full HD sem spokojen.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Čau chci si koupit kabel hdmi to dvi (mám lcd monitor kterej ma vga a dvi) ale nevim jestli půjde i zvuk....popřípadě jak získat ještě zvuk.díky prosim o rychlou radu za chvíli chci jít do města..... Edit: prosim fakt to spěchá.jo a ještě jedna otázka jak připojím repraky k xboxu nebo k monitoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Hledám tenhle kabel, abych si mohl připojit noťas najednou s xkem na repráky. V zahraničí jsem ho našel, ale po ČR eshopech vůbec. Kdyby někdo věděl, tak budu moc vděčnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tenhle se mi zda jako blbost :) Jak to mas zapojeny ? Nepomohla by ti treba tahle redukce ? http://www.1m.cz/detail/8650/sluchatkova-rozdvojka-jack-3,5-mm-stereo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Ta je, když chci mít do ntb zapojený třeba sluchadla a repráky najednou. Ale já mám obyč repráky 2.1 s 3.5 mm jackem samcem, takže bych potřeboval kabel 1 samici na jedný straně a na druhý 2 samce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Dalo by se to i s tim co mam vyse , plus bys koupil jeste jack spojku :) http://www.helkon.cz/detail/elektroinstalacni-material/spojky/spojka-jack-3-5mm-2x-zdirka.html Moznosti je mnoho , prolez si nejaky kvalitni shop s timto zbozi a urcite na neco prijdes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak jasný, ale to utratím navíc za spojku a ještě za 2 propojovací kablíky. :) Kdybych sehnal tenhle kabel, co jsem postoval, tak by to bylo nejjednodušší. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Ahoj lidi koupil jsem si xko a uz nemam prachy tak chci zatim neakou levnou variantu nasel jsem: plochá obrazovka SONY Trinitron 0,26 nadstandardní OSD menu: - korekce soudkovitosti i její vyvážení - korekce lichoběžníku i rotace - jas i kontrast jednotlivých R G B složek - moare korekce - doladitelná H i V konvergence - ZOOM cca 200% - nezávislé doladění H konvergence Top & Bot! - homogenizaci barev v rozích snímkové frekvence: - 1280 * 1024 / 100 Hz, 1600 * 1200 / 87 Hz vstupy pro 2 počítače DSUB & 5xBNC za 2000Kc +postovne no a chci se zeptat co vse potrebuju na propojeni toho monitoru do xka a jeste jak resit zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Podle toho cos napsal to má D-SUB, takže by mělo stačit tohle, s tím že zvuk vytáhneš přes ty dva cinche (stereo).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 ok a jeste s kvalitou obrazu bude to neak spatne?nebo to bude jak na CRT telce?a jeste asi by se dal sehnat neaky levnejsi kabel bude mezi tim rozdil v kvalite? Edit: co treba tenhle?http://www.nejnizsi-ceny.cz/videohry/xbox-prislusenstvi/vga-hd-av-kabel-pro-xbox-360/ nebo to musi byt od microsoftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 U d-sub kablu bych urcite volil original , vim ze tu dost lidi melo u neoriginalu dost spatny obraz . Napr. tzv. duchy v obraze a nebo rozmazany obraz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže žádné nové topicy, na vše co je v nadpisu se ptát zde...v opačném případě červená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
231
65
44
32
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12
29
kvě 26
22
srp 24
16
úno 28
15
Top Posters For This Question
trezzor 231 posts
piggy 65 posts
<^KeNnY^> 44 posts
Ravendhi 32 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 12 2009
29 posts
kvě 26 2010
22 posts
srp 24 2010
16 posts
úno 28 2010
15 posts
1 324 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.