MAD_CATZ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Zdar, mam menší problém, pořád mě prozvání jedno číslo a já nevim kdo to je :D. Neřekne mi někdo, jak by jsem mohl zjistit vlastníka toho telefoního čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 google :D, zeptat se známých atd. ... jinak žádná databáze tel. čísel mobilů se jmény není, takže máš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 ale tak když si zavola na 1188 tak tam maj databazi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 ale tak když si zavola na 1188 tak tam maj databazi ne? tjn ale to je drahy...:D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Neni to nahodou jenom na pevne linky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 ale tak když si zavola na 1188 tak tam maj databazi ne? max u pevných linek.. pokud jde o mobil tak těžko.... SIM kartu si dneska může koupit každej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Neni to nahodou jenom na pevne linky? "Kdyz potrebujete jakakoliv cisla, volejte 11 88 :-D" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 google :D, zeptat se známých atd. ... jinak žádná databáze tel. čísel mobilů se jmény není, takže máš smůlu google jsem zkoušel, ale vyjely samý nesmysli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 napiš mu, vo co mu jde, kdo to je a co chce ne? Těch pár kaček na smsku snad máš ne? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 napiš mu, vo co mu jde, kdo to je a co chce ne? Těch pár kaček na smsku snad máš ne? ;) Už jsem zkoušel, zase tak blbej nejsem :D Neodpovídá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 No tak mu zkus zavolat z jinýho čísla (třeba od mamky, nebo tak), a jakmile to zvedne stačí říct ,,Kdo je u telefonu?'' :D Co já vím, třeba to zabere a hned zjistíš jméno. edit:* nebo zkus zavolat anonymně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jak řiká nothinQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 No tak mu zkus zavolat z jinýho čísla (třeba od mamky, nebo tak), a jakmile to zvedne stačí říct ,,Kdo je u telefonu?'' :D Co já vím, třeba to zabere a hned zjistíš jméno.edit:* nebo zkus zavolat anonymně. Nojo to mě nenapdalo :) :idea: OK, vyzkoušim a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Můžeš to zkusit u Operátora podle toho, od jakého operátora mobilní číslo je. Tam ti mohou říct, ale jen jestli má volající "paušál".. jinak to nezjistíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 A nebude jednodušší nastavit přesměrování toho čísla například na infolinku operátora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Neco podobnho jsem jednou resil. "schoval" jsem svoje cislo aby se mu zobrazil "skryte cislo" a predstavil jsem se jako porucik Vomacka s tim, ze mame toto tel. cislo nahlasene jako kradene, zda-li by mi mohl sdelit jmeno a r.c. na kontrolu udaju s operatorem... Skocil mi na to vocas a pak nastal tezkej SMS bombing.. I takhle se to da resit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Tvl tak to musel bejt dobrej idi*t jestli ti skocil na takovouhle pi*ovinu. Btw: zkus ho z ICQ poradne zbombit smskama :), nebo mu nakecat ze ses nejaka rostenka, a zeptat se ho na jmeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 to se mi stalo jednou ze mne takhle nekdo furt prozvanel a tak sem mu to oplacel a prozvanel ho temer furt kdyz sem mohl a pak dal pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.