Gh0sT-1nF Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Zítra 28.4.ve 21:00 na LIVE. Přidejte si mě do přátel na LIVE kdo chce hrát (viz. GT v podpisu). Pak se dohodnem co dáme jestli Free Run nebo nějakou Co-op misi ve 4 (Bomb da Base 2, apod...) romeno : k tematu , kdo nechce hrat at blbe nekeca ! to romeno: Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Proč ne, aspoň bude sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 škoda ,ale až si koupim golda tak taky zapaříme , jen si musim sehnat eště ten wifi přijímač... btw nepříde vám ta hra nějak dlouhá ? já sem vyhrad tu banku a mam 50 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 škoda ,ale až si koupim golda tak taky zapaříme , jen si musim sehnat eště ten wifi přijímač... btw nepříde vám ta hra nějak dlouhá ? já sem vyhrad tu banku a mam 50 % Příběhová linie končí snad v 68% nebo tak nějak zbytek sou skoky, holuby, apod ... jinak až budeš mít gold tak tě rádi uvítáme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 j, ten multiplayer koukám je good , hlavně ty civilisti tam ... btw řekněte mi jak hra skončí, slyšel sem že si mam vybrat jestli Romana nebo Kate ... jednoznacne bratrance holku už mam xD.. za jedno jsou prý prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jo ja bych mozna prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Vojta, co myslíš že bysme sehnali pár lidí ještě na LIVE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Mohl bych se přidat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 no hraje se?asi ne, při takovemto počtu co? nj, tak jak vidim tak ne.... aha, tak jak vidim tak už jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Tak co chlapi, dáme dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobánek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Ja bych rad na 100% prisel ale horsi to je stim ze mi nejde pripojit xbox na net...delam test a pise u IP adressy Failed :-( tak nevim cim by to bylo.. myslim ze to bude tim ze nemam verejnou ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Já bych se klidně přidal xD Dneska sem hrál poprvé multi na Xku a no....x'D Nejsem sice žádnej expert ale pokud bych mohl tak bych se připojil....Ale dneska bych nedal asi až zítra a pak mi to už je jedno ;) Kdyžtak řekněte jestli můžu a já bych si vás přidal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Já bych se klidně přidal xD Dneska sem hrál poprvé multi na Xku a no....x'D Nejsem sice žádnej expert ale pokud bych mohl tak bych se připojil....Ale dneska bych nedal asi až zítra a pak mi to už je jedno ;) Kdyžtak řekněte jestli můžu a já bych si vás přidal :) Omlouvam se ze sem neprisel nemohl jsem skola a tak no:D mozna kdyz bude nejake datum prijdu uvidim jinak heck pridej si me na X xD SennpuCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Tak se dohodněme na datumu a času ... je mi jedno kdy, ale určitě bych dal něco po 9 večer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Dnes od 22:00 bych měl být volnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Dneska bych klidně dal od 9....Už jsem sivás všechny přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Dneska bych dal 100% ale tak v 10 nebo ja nevim je hokej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 JJ, přesně je hokej a až to skončí, tak se taky přidám :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Pokud se mi nebudou zavírat oči tak taky x'D Ale nic neslibuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 JJ, přesně je hokej a až to skončí, tak se taky přidám :wohow: Jen kvůli němu sem volnej až v +- 10, jinak bych mohl celej večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 OK, tak semnou počítejte po hokeji x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 hej co takhle zítra večer zase dáme, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Jasně, tedkon sem "nemocnej" tak počítej semnou. V kolik se sejdem na LIVE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Možná tak normálně kolem osmý jako vždycky asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.