HighBinder Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli má iphone někde v nastavení ekvalizér nemůžu to nikde najít a do sluchátek to nehraje vubec basy díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jj má přímo v nastavení a pak ipod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 a má to i ipod touch 2g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 a má to i ipod touch 2g? má to i iPod touch ;) Settings > iPod > EQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HighBinder Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 a ještě se zeptam když mam JB iphone jak tam mam nahrat nejaky aplikace nevíte ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Pripojis sa k wifi, alebo si mozno pripojeny na net cez operatora, spusti aplikaciu cydia a cez to rovno instalujes, je to podobne ako appstore :cheesygrin:. Pozri si FAQ tu na fore, tam je vsetko, aj ako si dat cracknute aplikacie atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HighBinder Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 a ještě jedna otázečka mám v nokii aplikaci která posílá sms přez internet takze se plati jenom pripojení to asi do iphonu nedam co když to je v jave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 ne nedas... ale skus iphonesms.php5.cz .. je to tiez zadarmo pre cz operatorov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 snad neva kdyz se zeptam..mam ipod touch 1g a kdyz dam v EQ BASS tak mi vubec nestihaj sluchatka(od applu)..nejaky levnejsi co by stihaly?a hraly dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jestli myslíš, že když dáš bass EQ a začne ti ve sluchátkách chrčet basy tím, že jsou přebuřené, tak to nespravíš žádnými sluchátky. ten bass EQ mají totiž špatně udělaný. já to řešila tak, že jsem snižovala v programu u všech písniček hlasitost, je to celkem dost pracné, pak už jsem mohla používat bass EQ a bylo to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jestli myslíš, že když dáš bass EQ a začne ti ve sluchátkách chrčet basy tím, že jsou přebuřené, tak to nespravíš žádnými sluchátky. ten bass EQ mají totiž špatně udělaný. já to řešila tak, že jsem snižovala v programu u všech písniček hlasitost, je to celkem dost pracné, pak už jsem mohla používat bass EQ a bylo to v pohodě. jo aha..tak to je dost shit(mel sem rokr e1 a ten to mel taky..a hadej kdo na tom delal...apple dokonce to melo itunes)tak nic no...tak dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.