sysasysa Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Namco Bandai potvrdilo Tekken 6 na PSP. Zdroj: http://psp.ign.com/articles/977/977050p1.html Screeny: http://media.psp.ign.com/media/143/14345009/imgs_1.html Co si o tom myslíte a jak moc se těšíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Já si myslím, že to bude totální nářez a že si to hned po vydání koupím, protoze jsem velkej fanda tekkenu. Doufám, že to bude mít uspech:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Sohlasím s Need4sem.Další z Must Buy titulů v tomhle roce pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Moc se tesim hlavne na nove postavy. Podle me Tekken nemuze zklamat, ale kdo vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Podle mně to taktéž bude bezceler a bude to trhat rekordy v prodeji. Podle mně tekken je nej hra na psp a snad noví díl nezklame......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Stejnak to většina z Vás stáhne :lol: ... jinak ke hře,pokud to teda vyjde,tak budu fakt rád,předchozí díl byl vynikajcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Teda Tekken mě moc nechytl, ale zase o hru víc, tohle vypadá na super rok pro PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 jj bude dobrej rok psp her a vypada to dobre a snad to bude aj dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Super tekken 6 uz se tesim....Bude to narez ne zadny kresleny blbosti (bleach,guilty gear....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 hah jak tak koukam tak to pojede na tom samym enginu jako Dark Ressurection - akorat novej nazev a par novejch postav - chach :lol: to Negto : bezceler = bestseller ? :lol: lamo jo :D Ja hlavne doufam ze tam pridaj nejaky novy a poradny mody,at to neni jen o bezmyslenkovym mlaceni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 tekken ale je o bezmyslenkovym mlaceni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 skvělá zpráva, že by psp opravdu vstalo z mrtvých? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 j One-Real má pravdu tedka nejak se na PSP zapomnělo moc tech her teď nevychází ale na toho Tekkena se těším to bude prča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Ja doufam, ze na stejnym enginu to nebude.. Uvital bych tam mod, kterej byl u predeslejch dilu, byl sji sam a propletal jsi se ruznyma mistnostma a kolem bylo hafo ninju.. Nwm jak se ten mod jmenoval. Zkuste zavzpominat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 jo, tesim sa :) tekken ale je o bezmyslenkovym mlaceni :D TEKKEN JE O SKILLU! NAPIS SI TO NACELO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Super tekken 6 uz se tesim....Bude to narez ne zadny kresleny blbosti (bleach,guilty gear....) Guilty Gear rulezzz XD Každopadně víc než na Tekken (na který se samozřejmě těším) se těším na Soul Calibrum, který byl take oznámen pro psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Super tekken 6 uz se tesim....Bude to narez ne zadny kresleny blbosti (bleach,guilty gear....) je vidět, že si ty hry vůbec nehrál...zrovna Bleach je dost kvalitní bojovka ;) tekken ale je o bezmyslenkovym mlaceni :D hah...ty si snad nikdy Tekkena nehrál...kdybys hrál bezmyšlenkovitě, tak se ve hře moc daleko nedostaneš... hodně záleží na taktice, kombech,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 podle me je to dost o kombech ... ten co se nauci "ultimatni" komba ma skoro vzdy navrch ... o taktice mi vice prijde disidia ale je to hlavne kazdeho nazor jinak to rozhodne zkusim nevipada to nejhure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 no rozhodně se tešim ale uvidíme jak budou vypadat nový postavy doufám že ne všechny jako tohle ZDROJ IGN.COM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je vidět, že si ty hry vůbec nehrál...zrovna Bleach je dost kvalitní bojovka ;)Prave ze jsem je hral zda se mi to jako pekna blbost je to na me moc kresleny a neprehledny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Který si hrál?? Ony sou totiž dvě serie Bleach na PSP. Jedno je klasická bojovka 1v1 a to druhý je taková plošinovka kde kosíš tuny nepřátel. Osobně sem teda Bleach na PSP nehrál, protože je jap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 já hral ty bleach ve stilu tekkena cca. 5 dilu a upa supa to je pěkná grafika,dabing i komba ''gtasuga tenshou '' !! :) jinak tenhle tekken bude podle mě good gameska akorát žádný novinky se moc asi konat nebudou ae nejvíc se těšim na naruto shippuuden na psp tOM: ten mod se jmenuje tekken force Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 mohli by vratit Tekken Ball :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 už je to v předprodeji na http://www.esubagames.eu/produkty/psp-sony/hry/tekken-6 ale doufám že cena ještě klesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Taky se na to tesim... rozhodne vyzkousim obe verze jak pro psp tak i chystanou verzi pro xbox a ps3.....ale jestli to bude stejne dobry jako 1 tak at uz to vyjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.