Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken 6 bude na PSP

sysasysa

Recommended Posts

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

cwa nevite nekdo jak pouzit ty zbrane co si koupim viidel jsem hodne videii kde to slo tak se chci zeptat jestli nekdo nevi jak ;)

http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken6/system_special.php

Ne vsechny se daj pouzivat. Myslim ty co jsou v hre, napr mece. Ty co jsou na seznamu by mely jit vsechny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam:

postava - Kombo(jak se s ni utoci) - nazev zbrane - cena - dmg - range - vlastnost

b+1+2+4 je to namackani :D tzn b=dozadu 1+2=oba udery a 4=kop, to vse najednou :D

takhle se pisou komba snad vsude :D

jestli jsem to nepopletl tak defaultne je (pokud mas custom / prehazene tlacitka tak si to budes muset doparovat sam :D):

1 ctverec uder LP

2 trojuhelnik uder RP

3 krizek kop LK

4 kolecko kop RK

--------------------

u - up

b - back

f - forward

d - down atd. :D

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli to v nem je ale nejak mi tam chybi nejaky veci treba tekken dojo vubec tam neni a jeste sem nekde cetl ze by tam mel bejt mod ze bojujete proti jednotkam tekken force nebo tak neco, a nejaky veci mam proste nevim co s nima treba vlasy furt mi to tam neco mele s nastavenim nebo co a proste to nejde jo a nevite jak si vydelat hodne penez nejak mi prijde ze ten custom je trochu drahej na to ze za dohranej story za jakoukoliv postavu dostanu 10 000:cry: diky za odpovedi a souhrnem tekken 6 je o dost horsi jak tekken DF pribehy v 6 jsou nejaky odflaknuty a nejak me ani nebavili:?

Odkaz ke komentáři

:cheesygrin: tak to to mam asi nejak porouchane... udelal jsem s kingem z 9kyu na 4kyu a maximalne se mi tam parkrat obevila Ruleta nb co to bylo... jinak zadny penize jsem nedostal:cry:

to je treba z 4 dan na mentora :D jako z vyssiho lvl pak je to az treba z jugg cosi nebéo co to je na fujin :D atd proste mezi 6 lvl :D:D:D nebo kolik to je

Odkaz ke komentáři

jn ale kdyz hrajes Ghost tak za kazdej vyssi lvl dostanes 1-7m a za Tekken GOD je myslim dokonce 20M :lol:

JJ. S Asukou mam 36 mil a nevim co s nima xD

v Tekken DR som mal s Fengom najvyššiu hodnosť ..

Teraz v T6 mám Juggernaut ..

a tie peniaze za hodnosti .. ja som dostla 1M keď som išiel z 1kyu na 1dan .. inak nič .. akurát keď vyhrám ranking match , dostanem 30 000 ..

Ty odmeny nejsou za kazdej rank, ale tusima za kazdou skupinu hodnosti. Vetsinou to poznas podle barev ^^

Noob -> Kyu -> Dan-> Modra -> Zelena -> Zluta -> Oranz -> Cervena -> Modra/Zelena -> Modra/Cervena -> Tekken God (Bila/Zluta) ^^

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu