pigi96 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 cwa nevite nekdo jak pouzit ty zbrane co si koupim viidel jsem hodne videii kde to slo tak se chci zeptat jestli nekdo nevi jak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 cwa nevite nekdo jak pouzit ty zbrane co si koupim viidel jsem hodne videii kde to slo tak se chci zeptat jestli nekdo nevi jak ;) http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken6/system_special.php Ne vsechny se daj pouzivat. Myslim ty co jsou v hre, napr mece. Ty co jsou na seznamu by mely jit vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ja myslel namackani toho komba ne vypisy zbrani ;) nevim co je b+1+2+4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 je tam: postava - Kombo(jak se s ni utoci) - nazev zbrane - cena - dmg - range - vlastnost b+1+2+4 je to namackani :D tzn b=dozadu 1+2=oba udery a 4=kop, to vse najednou :D takhle se pisou komba snad vsude :D jestli jsem to nepopletl tak defaultne je (pokud mas custom / prehazene tlacitka tak si to budes muset doparovat sam :D): 1 ctverec uder LP 2 trojuhelnik uder RP 3 krizek kop LK 4 kolecko kop RK -------------------- u - up b - back f - forward d - down atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan333 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Nevim jestli to v nem je ale nejak mi tam chybi nejaky veci treba tekken dojo vubec tam neni a jeste sem nekde cetl ze by tam mel bejt mod ze bojujete proti jednotkam tekken force nebo tak neco, a nejaky veci mam proste nevim co s nima treba vlasy furt mi to tam neco mele s nastavenim nebo co a proste to nejde jo a nevite jak si vydelat hodne penez nejak mi prijde ze ten custom je trochu drahej na to ze za dohranej story za jakoukoliv postavu dostanu 10 000:cry: diky za odpovedi a souhrnem tekken 6 je o dost horsi jak tekken DF pribehy v 6 jsou nejaky odflaknuty a nejak me ani nebavili:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 to force je jen na konzolich a ne na handlu a s tema pribehama mas pravdu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Sice kdyz dohrajete Arkadu tak dostanete bonus 1,000,000 ale nwm jestli to je jen poprve nb pokazde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jn ale kdyz hrajes Ghost tak za kazdej vyssi lvl dostanes 1-7m a za Tekken GOD je myslim dokonce 20M :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jn ale kdyz hrajes Ghost tak za kazdej vyssi lvl dostanes 1-7m a za Tekken GOD je myslim dokonce 20M :lol: Jako za jakej lvl???Myslis ty xxx kyu atd..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Správně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Správně.... :cheesygrin: tak to to mam asi nejak porouchane... udelal jsem s kingem z 9kyu na 4kyu a maximalne se mi tam parkrat obevila Ruleta nb co to bylo... jinak zadny penize jsem nedostal:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 :cheesygrin: tak to to mam asi nejak porouchane... udelal jsem s kingem z 9kyu na 4kyu a maximalne se mi tam parkrat obevila Ruleta nb co to bylo... jinak zadny penize jsem nedostal:cry: to je treba z 4 dan na mentora :D jako z vyssiho lvl pak je to az treba z jugg cosi nebéo co to je na fujin :D atd proste mezi 6 lvl :D:D:D nebo kolik to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 to je treba z 4 dan na mentora :D jako z vyssiho lvl pak je to az treba z jugg cosi nebéo co to je na fujin :D atd proste mezi 6 lvl :D:D:D nebo kolik to je ahááá :lol: to jsem nevedel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak jak v tekken DR sem mel z 6 postavamy DIVINE FIST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 v Tekken DR som mal s Fengom najvyššiu hodnosť .. Teraz v T6 mám Juggernaut .. a tie peniaze za hodnosti .. ja som dostla 1M keď som išiel z 1kyu na 1dan .. inak nič .. akurát keď vyhrám ranking match , dostanem 30 000 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jn ale kdyz hrajes Ghost tak za kazdej vyssi lvl dostanes 1-7m a za Tekken GOD je myslim dokonce 20M :lol: JJ. S Asukou mam 36 mil a nevim co s nima xD v Tekken DR som mal s Fengom najvyššiu hodnosť ..Teraz v T6 mám Juggernaut .. a tie peniaze za hodnosti .. ja som dostla 1M keď som išiel z 1kyu na 1dan .. inak nič .. akurát keď vyhrám ranking match , dostanem 30 000 .. Ty odmeny nejsou za kazdej rank, ale tusima za kazdou skupinu hodnosti. Vetsinou to poznas podle barev ^^ Noob -> Kyu -> Dan-> Modra -> Zelena -> Zluta -> Oranz -> Cervena -> Modra/Zelena -> Modra/Cervena -> Tekken God (Bila/Zluta) ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Hái .. ako urobiť aby som počas hry vytiahol kladivo alebo také dačo ? Lebo videl som napr. Marduka , Lawa ale aj veľa iných ako to urobili . ako sa to dá ? dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Koukni na todle urcite ti to pomuze jako me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Hái .. ako urobiť aby som počas hry vytiahol kladivo alebo také dačo ?Lebo videl som napr. Marduka , Lawa ale aj veľa iných ako to urobili . ako sa to dá ? dik :) stejna otazka i odpoved na predchozi strance :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ja ani nevědel že v tekenovi jsou zbraně....ty musim nejjak ziskat nebo uz je mam a jak je mam použít stačí zmačknout ty kombinace z videa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ja ani nevědel že v tekenovi jsou zbraně....ty musim nejjak ziskat nebo uz je mam a jak je mam použít stačí zmačknout ty kombinace z videa.... ty si koupis v profile- customize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 jj nic vic ;) a kladivo (to velky) ma to kazdej se pouziva <-+[]+X+O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 thanx Shiddo .. btw už som Conqueror .. a za povýšenie na Vanquisher som dostal 5M :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 jj nic vic ;) a kladivo (to velky) ma to kazdej se pouziva <-+[]+X+O a jak se mačkaj ty kombinace......to musim všechno najednou a nebo postupně namačkat......a když se mi teda povede to kombo tak udělam utok tou zbrani joo u všech postav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 a jak se mačkaj ty kombinace......to musim všechno najednou a nebo postupně namačkat......a když se mi teda povede to kombo tak udělam utok tou zbrani joo u všech postav... Všetko naraz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.