shika6110 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jhoooooj ja hlavne duuufam ze tam bude zo shippudenu : shikamaru , itachi , a sasuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 omg senpu...jsem si cetl info ktere bylo zverejneno na psp zone....tak drz tlamu ty lamicko...pro ty lamivejsi jako ty...pspzone.sk a dej citaj vic.... Ukaz mi kde je na pspzone.sk napsan ze je infrastructure a ze je tam Sasuke takove typany jako ty miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 je tam ad-hoc a ze tam bude sasuke sem nikdy nezarucoval...v to jen doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Sasuke tam bude...bude tam vice jak 10 postav...coz znamena zee po pribehu dalsi zakladni postavy....slysel sem i ...ze tam budou vsechny postavy z heroes 2 na psp....uvidime...sasuke tam ale bude na 100% a pak odpoved eriku tam bude multiplayer ale uz se nebudu hadat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jo ale to jsem psal přáním....ze to chci...jako ze tam musi byt na 100%...a ten multiplayermas popsany na pspzone...nejaky novy CO2 mod a pak ze hrac muze hrat se trema a tak delat spolecna jutsu...ja se taky nechci hadat..ty jsi me napadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jo ale to jsem psal přáním....ze to chci...jako ze tam musi byt na 100%...a ten multiplayermas popsany na pspzone...nejaky novy CO2 mod a pak ze hrac muze hrat se trema a tak delat spolecna jutsu...ja se taky nechci hadat..ty jsi me napadl Oznamovací věta se teda liší od přací:dozey:,ikdyž já si to taky přeju,tak sennpík má pravdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ???............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ???................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 spolecne Jutsu neni spatny napad....ja se nejvic tesim az vyjde .... asi tak 4..5..kde uz bude Konan a Pein...nebo Hidan...vim ze tohle nepatri k tematu ale nebylo by spatny kdyby udelali i hru Hellsing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 je mi jasný, že tam bude multiplayer, oc by ot bylo za hru bez toho, ale o Infrastructure silně pochybuju ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 o infrastricture nikdo nemluvil...ja jen rek ze tam bude adhoc multiplayer a ten tam zacal neco motat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tak v tom případě jsi diodement (dvojdtej dement) protože já jsem tam psal, že už se těšim na mulťák, kterej samozřejmě bude.... a ty mi řekneš, že mulťák bude... ptal jsem se na INFRASTRUCTURE, na nic jinýho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 kokoteke tys mi rek ze sasuke tam bude určo pak : co-op neznamena prez net ale jen prez wi.fi ajutsu ve trech ty budou na jednom psp ze ho treba chytnes pak zmacknes treba klavesu pro zmenu postavy atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jezis ty jutsu sem rikla ze tam asi budou...a hlavne ze doufam ze tam budou...o sasukem sem rikal ze doufam zre tam bude...viz 1 stranka debaty...a multiplayer sem rikal ten co-op nebo jak to je a rekl jsem ze tam bude urcite jen adhoc...v tom pripade si dvojitej dement ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ok my vsichni sme cetli a videli to samý takze my sme dementi a ty si v tom případě co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jutsu o 3 postavách? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Řikej te si co chcete ale tato hra bude náářez:psp::psp: PS:Už se těším:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ma pravdu...nema cenu se hadat...radsi uz vam nebudu nic rikat ab vse bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 njn..ajn...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shika6110 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ludze co myslite bude tam shikamaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 njn..ajn...xD SPAM ludze co myslite bude tam shikamaru to tedka nikdo nemuze vedet, postavy na screenu tam budou, ale zbytek urcite neukazou... takze otazka tohodle typu je jako: Prejede me zitra auto?... chapej... doufej a treba tam bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ludze co myslite bude tam shikamaru vsak vsetci vedia ze to bude podla prvej serie a v prvej serie shikamaru sa objavyl iba vo 2. dieli a to je vsetko dost pochybuju ze tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mno jestli je to podle pribehovy linky tak by tam mohli byt i stare postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 kez by-.-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 shikamaru tam tusim bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.