kokotkeke Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Slovo tusim...to je velmi malo....xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 kzb.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 nové obrázky,vypadá to celkem dost jako naruto chronicles na ps2 http://media.psp.ign.com/media/143/14345402/imgs_1.html graficky to vypadá fakt pěkně,uvidíme ještě video http://e3.gamespot.com/video/6211162/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Tak sem brouzdal po youtube a našel sem tohle http://www.youtube.com/watch?v=zeRKaGK_x7Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Hmmm. Vypadá to líp než sem čekal. Předpokládal sem že to bude něco jako Ninja Destiny na NDS, ale ono je to v 3D prostoru. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 mně se to teda na tý hrací bedně vůbec nelíbilo... snad to ten menší display PSP dorovná... pro mě každopádně naruto na psp je nejlepší multi bojovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joint55 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Ježiš ja už to chcuuuu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasha Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 ja osobne naruta zboznuju je to nej manga (nebo co to je) ale jelikoz mam psp 3000 a chickhen blbne a v kramech uz zadnyho naruta na psp nemaj takze hold budu cekat na tudle pecku snad vyjde i u nas v evrope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Urcite si to teda zahraju (jsem velkej fanda Naruta), ale bojim se ze tahle 3D inovace takovy skvely bojovce jen uskodi. KDyby se jen drzeli toho co se jim povedlo u Heroes =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 no já jen doufám že to po naké době nebude jen stereotipní mlatička pořád se stejnýma banditama sem tam nějakej ten boss.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 no já jen doufám že to po naké době nebude jen stereotipní mlatička pořád se stejnýma banditama sem tam nějakej ten boss....no já myslim že nějak takhle to bude + ještě nějaký mini mise se skákáním/sbíráním apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 nějaký nový obrázky http://pspupdates.qj.net/More-awesomeness-Naruto-Shippuden-Legends-Akatsuki-Rising-screenshots/pg/49/aid/132713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef sobola Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Hele a kdyby to tak mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Hele a kdyby to tak mohlo bytněkdy září-říjen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 někdy září-říjen doufam co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 jsou nějaký nový obrázky kdo by se chtěl mrknout :) http://media.psp.ign.com/media/143/14345402/imgs_1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Naruto nějak nesleduji a v polovině věcí nevím vo co go :D , ale jak tu o tom tak všichni básníte tak si to asi taky stáhnu :D... Doufám, že to rychle uteče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Jsem fanda , doufam že budu moc použít stínové klonování se sexy technikou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ja se bojim o ty vedlejsi silny postavy z NUNH2, jako Jiraya, Tsunade, Sarutobi.... protože v Shipuudenu už třeba Sarutobi dejchá na kytky zespoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 urcite tam nebude podla man kedze to ma ist podla prvej serie naruto shippuuden takze tam bude dost postav chybat mozno ho daju ako special po vyhrati hry maximalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigo5 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 hned si to stahnu.ja mam NUNH1,NUNH2,NUNS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 už to vyšlo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 fak uz aby tahle gameska vysla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 už to vyšlo jo ? začátkem října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 thx jsem celkem zvědav jak to dopadne Naruto v herní podobě mě nikdy neoslovil i když jsem fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.