razziel Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 cus mam 5.1 zapojene v pc ale nejak to nejede jedou pouze 2 repraky nevi nekdo jak to udelat je na to nakej program hledal sem to v option ale tam to neni barvy mam zapojede soumerne tak nvm kde je chyba ...?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 máš vůbec zvukovou kartu s podporou 5.1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 mám podobnej problém.... už se mi to i podařilo nastavit, aby to šlo, ale po reinstalaci systému to zase nejde.... Bohužel jsem si nezapamatoval postup myslím, že je problém s nastavením kodeků... až na to příjdu, tak dám kdyžtak vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 mam 7.1 je integrovana tet na to koukam de vo to jak to nastavit nejlepsi bylo prez nakej program jestly nekdo neco ma tak pls sem dam thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
cus mam 5.1 zapojene v pc ale nejak to nejede jedou pouze 2 repraky nevi nekdo jak to udelat je na to nakej program hledal sem to v option ale tam to neni barvy mam zapojede soumerne tak nvm kde je chyba ...?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts