†mefistos† Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 no a navíc.. zkusím ti to popsat... když ty máš udělaný nějaký Q a tvůj kamoš ne tak to můžeš udělat znovu sním....a navíc ... battle arena... prostě vs mode.... jen tam běhá pár zmrdu a je tam jedno dělo...ale zdá se mě že když hraješ ten multiplayer tak je to težši protože nemůžem dat s kamošem bossa ;) aha.. no jakyho bossa? dohral si to? ja uz mam lvl 50 tak bych snad bosse na 4 "Shu" mohl dat:D tam neni moznost hrat multiplayer pres net? EDIT: napis mi na icq 259376060.. pokecame o tom.. uz du z forka... -> Napiste mi vsichni co to hrajete na icq a do duvodu autorizace dejte nazev ty hry.. at vim o koho jde.. dik vsem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 mefistos: dobra prace :thumbup:emosss: skus pozret na dealextreme.com myslim ze raz som od nich objednaval presne to iste co ty potrebujes -predny panel tlacidiel nenasel jsem to tam:( kolik si platil za panel? a kolik za pstovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 poštovný je zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 emosss: trochu som tam pozeral a presne to co potrebujes je tam dostupne len pre 1000 a 3000 tak asi pre tvoje psp tam nie je a ina stranka ma nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 tak mam nove poznatky... zkousel sme hru s cao pi.. a je NEJLEPSI.. s tim long sworf a dash do strank.. nema konkurence:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 tak mam nove poznatky... zkousel sme hru s cao pi.. a je NEJLEPSI.. s tim long sworf a dash do strank.. nema konkurence:D ale jo má... jak sem ti psal na ciq.. že je brutal s tím longem... je to ano ... ale nevyhofa je že musiš být 'skoro' ve stejne rovine jako cil na který miříš ... btw: sry za hrubky piču to v nestrřízlivím stawu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 emosss: trochu som tam pozeral a presne to co potrebujes je tam dostupne len pre 1000 a 3000 tak asi pre tvoje psp tam nie je a ina stranka ma nenapada :( ale uz sem obednal id ice takze pohoda, sice ne novej dil ale verim mu se mrte tesim az tuhle hru zaparim...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 nemá nekdo na predaj hru dynasty warriors strikeforce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 mno takze updatnul sem psp na 5.00 m-33 vsechno facha ale nefungujou mi tedka PSX hry..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Musíš si stáhnout popsloader. Na fóru to tady je včetně návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Musíš si stáhnout popsloader. Na fóru to tady je včetně návodu. ten mam predtim na verzi 3.80 mi fungoval.......spusti se to na chvilku a pak se ta hra vypne hodi to hlasku a hoy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 sry za takovou divnou otýzku ale jakou postavu by ste mi doporucili? nejlepe velky poskozeni ale i troksu tu rychlsot utoku ....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 @Aresik: Musíš si tam dát verzi pro 5.00. Pak při spuštění PSX hry drž R a vyber pops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 sry za takovou divnou otýzku ale jakou postavu by ste mi doporucili?nejlepe velky poskozeni ale i troksu tu rychlsot utoku ....:bash: cao pi, s nim je to az na par subojov uplna lahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 @Aresik: Musíš si tam dát verzi pro 5.00. Pak při spuštění PSX hry drž R a vyber pops. delam pak mi to napise -the game could not be started ( 800200e5 )......a nic vic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 delam pak mi to napise -the game could not be started ( 800200e5 )......a nic vic :( sry ze vam do toho skacu.. ale od toho tenhle topic neni.... TO STALKER: taky doporucuju cao pi.. je nejlepsi podle me. .nebo LU BU ale tenje otevrenej az pozdejiL:D ten je este lepsi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 fuck of lubu :P je to zmrd a jak si mě psal na icq že v chapter 6 je moc q tak měl si rech :D uplně ty celkem psycho. A dělám to samé co děláš ty.... scháním všechny legendy karty atd.... a pořád mě to baví..... ale.... tekken nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 já vim že jeto trapný jo ale jak je ten třetí Boss ten mystic jak ma okolo sebe dalsi 2 mystici vubec nejde zabit porad me schazuje na zem pls o radu nebo taktiku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 já vim že jeto trapný jo ale jak je ten třetí Boss ten mystic jak ma okolo sebe dalsi 2 mystici vubec nejde zabit porad me schazuje na zempls o radu nebo taktiku..... pomůže ti fury armor (orb) nebo si v obchodě kup trusty armor, ale ten je jen na malý čas a můžeš jich mít max 5 u sebe.... slouží to k tomu mu aby si nedostal knock back nebo jak se tomu nadává.. prostě tě nezhodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 hele poradne tu hru este nemam zmaklou jak se tam pouzivaj nejake skilly treba na tom videiu strilel se spearu :D jedu greatsword. a zasekl sem se u mise kdy mam dobit nakou branu al uprostred brany stojí tak 20 metrova potvora menuje se nak bixi cosi..nevím jak to mam zabít poradte(: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 hele poradne tu hru este nemam zmaklou jak se tam pouzivaj nejake skilly treba na tom videiu strilel se spearu :D jedu greatsword. a zasekl sem se u mise kdy mam dobit nakou branu al uprostred brany stojí tak 20 metrova potvora menuje se nak bixi cosi..nevím jak to mam zabít poradte(: je to celkem psycho kolo.... bud si vem longsword na něho a orb na létaní... nvm ted jak se jmenuje a jen se vznášej před ním a dávat ho, ale problém je ten že tam je ještě lu bu. nebo prní zabi lubuho a potom bixi. a nebo to dej ve dvou jak sem to dal já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ja som bixieho dal tak ze som zobral cane postavil som sa napravo od neho tam som bol chraneny pred ohnom aj pred jeho labami, jedine comu som sa musel vyhybat boli tie blesky co strielal z rohov.. a pomaly pomaly som ho dal. chce to hlavne trpezlivost lebo tento level je dost tazky. nezabudni zavriet vsetky brany aby sa ti neplietli pod nohy ti vlci a takisto zabi kazdeho officiera a bixieho si nechaj nakoniec. takto som to presiel ja je mozne ze to nie je najlepsia technika ale aspon nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xryan Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 je to tezke este me napadlo jestli nejde dat do druhe ruky luk a pomalu ho rozstrilet lukem.. orb litani? to ani nevim ze je ja mam fire orb akorat poradne se vtech orbech este nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 je to tezke este me napadlo jestli nejde dat do druhe ruky luk a pomalu ho rozstrilet lukem.. orb litani? to ani nevim ze je ja mam fire orb akorat poradne se vtech orbech este nevyznam není to orb je to v academy... a máš utoho napsaného zase nvm cosik floating ..... nebo máš na to letaní i jakýsi ring teda pokud si dobře vzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 nemá niekdo napredaj Dynasty Warriors:Strikeforce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.