Xbox360man Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Čus nahrával jsem v cod 4 prikazem /record ale nevim kam se to ulozilo poradi mi nekdo ? EDIT tak uz jsem to nasel ale je to v naky divny aplikaci me to pise neznama aplikace jde to nakou previst ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ja toto hraju 5h denně:),je to nejspis zde: main/demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Čus nahrával jsem v cod 4 prikazem /record ale nevim kam se to ulozilo poradi mi nekdo ?EDIT tak uz jsem to nasel ale je to v naky divny aplikaci me to pise neznama aplikace jde to nakou previst ?? das do google *.'NAZEVKONCOVKYDEMA' to '*.AVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Koncovka je asi DM_1 fakt nic jinyho tam nevidim :-( a program HUPS :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Koncovka je asi DM_1 fakt nic jinyho tam nevidim :-( a program HUPS :-( DM_1 je název ne? jaky mas Windows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 a neni to nahodou tak ze to prehrajes jenom ve hre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Foto : http://file.qip.ru/file/85888939/27d2d1ad/vfvfvfvfvfv.html enemy a nevis jak bych to tam prehral ?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 skus zmenit koncovku na .avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Dik to pomohlo ale stejne to nejde prehrat stejne se mi zda ze to je hrozne mala velikost na video jesli enemy nemel pravdu jesli to nejde supustit jen ve hre. Me by bylo jedno v cem se to spusti chci si udelat cod 4 movie a mam tam dobra fragy tak je z toho nako potrebuju dostat poradte pls :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 To demíčko pustíš ve hře. Dej otevřít v programu a zvolit ,,CoD4 MP'' ono se ti to samo spustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Zkousel jsem to ale pise to neni platna aplikace tipu win32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Bože můj.Koncovka je asi .Dm_1.Pokud si to video chceš jenom přehrát dej v cod 4 MP menu /demo a nazev dema.Jestli to chces na avi tak to vůbec.Trvalo by to hodně dlouho.Record se používá na fragmovie a na zpětné přehrání ve hře.Na AVI je třeba fraps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 pořiď si seismovision. V tom se to pouští. Nebo možná by stačilo dát do konzole "/playdemo název_dema ", ale tam ti to nepude zrychlovat ani zpomalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Musis si stahnout CoD player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Musis si stahnout CoD player codplayer = seismovision -> http://www.quakeunity.com/file=2581 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Uz to mam . Vsem diky za rady LOCK PLZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.