Schiz Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Cau dneska sem po dlouhe dobe zapl xko hral sem asi 1h a sek a musel sem ho vypnout rikam si mozna to bude hrou tak se si dal jinou a tak po dalsi h to stejni proste zmrzne newite nedko cim to muze byt? thx za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Prehriva se , reklamace... Nebo sepodivej jestli nemas ucpany vetraci otvory a jestli ma xko dostatek mista na chlazeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mel sem skoro stejny problem... mel sem xbox postaveny vertikalne... stacilo ho polozit a od ty doby ani jeden sek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mel sem skoro stejny problem... mel sem xbox postaveny vertikalne... stacilo ho polozit a od ty doby ani jeden sek Ja ho mam prave polozenej bude to spiz ze mam malo mista za vetrakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 zkus to xko prejel vysavacem, vetraky a diry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Nebo ho dej na stojáka a polož ho třeba vedle TV na stůl nebo na zem vedle stolku na TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Nebo ho dej na stojáka a polož ho třeba vedle TV na stůl nebo na zem vedle stolku na TV... Na zem právě ne, nasával by hodně prach a to je špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Já mám xbox nastojáka viz foto. A vzádu tam mám prostor takovejch 20cm http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/e244aebc/abcd0001.jpg Problémy jsem dosud neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Na stojaka to pomohlo vsem thx za rady a kdyztak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Schiz
Cau dneska sem po dlouhe dobe zapl xko hral sem asi 1h a sek a musel sem ho vypnout rikam si mozna to bude hrou tak se si dal jinou a tak po dalsi h to stejni proste zmrzne newite nedko cim to muze byt?
thx za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts