Heck Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Zdravím. Při brouzdání na aukru jsem narazil na tenhle přehrávač, no a protože teďka nějakej scháním tak se Vás chci zeptat na vaše názory. Pokud ho někdo máte tak mi pls řekněte jakej je. Jde o tento model Je to dotykáč, má foťák, dobrou paměť ale je to China, tak mě zajímá, jak je to s funkčností atd. atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 co na to řícet je to china 0 kvalita kvalita mp3 taky asi nebude zadna slava ale pokud BY TO STALO 2000 mozna bych do toho sel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Dá se tam sehnat za 1000,- xD.....Ale bojim se toho, že když to je china, tak že ten displej za chvíli odejde....A stou kvalitou mp3 to taky nebude slavný jak řikáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Zdravím. Při brouzdání na aukru jsem narazil na tenhle přehrávač, no a protože teďka nějakej scháním tak se Vás chci zeptat na vaše názory. Pokud ho někdo máte tak mi pls řekněte jakej je. Jde o tento model Je to dotykáč, má foťák, dobrou paměť ale je to China, tak mě zajímá, jak je to s funkčností atd. atd. Díky nevim kde si vzal ze to ma fotak...ten to fakt nema....display hned neodejde jak rikas ale je to tlakovej takze zadny podobny iphonu...a mp3...kdyz si vezmes dobry sluchatka tak to hraje lip jak ipod touch(mam tenhle prehravac i ipod touch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Tak to nevím kterej máš, ale u těch starších modelů je napsanej foťák 1.3Mpx a u těch novějších 2Mpx. Ale to je jedno.....Takže když to budu chtít ovládat prstem, tak to nepůjde vůbec nebo budu muset zatlačit? Potom, jak dlouho už ho máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Tak to nevím kterej máš, ale u těch starších modelů je napsanej foťák 1.3Mpx a u těch novějších 2Mpx. Ale to je jedno.....Takže když to budu chtít ovládat prstem, tak to nepůjde vůbec nebo budu muset zatlačit? Potom, jak dlouho už ho máš? hele tenhle prehravac co mas na fotce fotak nema zadnej ani nejakej novej nebo starej model(spletli si mozna obrazek)jako prstem to das v pohode ale neni to tak jednoduchy jako u ipodu/iphonu ale zase to muzes ovladat stylusem...mam ho asi cca rok ale je starsi...a display je uz trochu jetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 A porucha teda nebyla žádná? Docela se tam bojím ty poruchovosti....btw: o ten foťák mi nejde...Od toho mám mobil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hele tenhle prehravac co mas na fotce fotak nema zadnej ani nejakej novej nebo starej model(spletli si mozna obrazek)jako prstem to das v pohode ale neni to tak jednoduchy jako u ipodu/iphonu ale zase to muzes ovladat stylusem...mam ho asi cca rok ale je starsi...a display je uz trochu jetej jak kterej typ ma fotak, tak nebud chytrej (: http://aukro.cz/item617259654_novinka_mp4_s_2_0_fotakem_nove_menu_vyprodej.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jak kterej typ ma fotak, tak nebud chytrej (:http://aukro.cz/item617259654_novinka_mp4_s_2_0_fotakem_nove_menu_vyprodej.html uz sem se omluvil..neznam tyhle typy v tomhle china shopu fakt nejedu..kdyz sem to kupoval ja tak verze s fotakem jeste nebyla...tak sry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 nic moc z toho necekej... je to proste cihla co se vyrabi z toho nej nej levnejsiho co se da sehnat. Jestli chces prehravac jen na hudbu tak si kup nejakej znackovej. Pokud chces i neco jinyho jako na fotky a tak a chces za to dat co nejmin tak tohle no.... Ale obraz ani kvalita nic moc.. A hlavne nezalezi kolik ma megapixelu fotak ale co ma za chip... A priznejte si samy. Kolikrat jste neco fotili mobilem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Jde mi právě jenom o hudbu popřípadě filmy. Co by jste doporučovali tak do 2k? Nejradši bych chtěl něco podobnýho iPodu, aukro je toho taky plný ale zase je to china no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ja bych do toho nesel nema to plno funkci ...napr app store apodobne takze za me urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 nic moc z toho necekej... je to proste cihla co se vyrabi z toho nej nej levnejsiho co se da sehnat. Jestli chces prehravac jen na hudbu tak si kup nejakej znackovej. Pokud chces i neco jinyho jako na fotky a tak a chces za to dat co nejmin tak tohle no.... Ale obraz ani kvalita nic moc..A hlavne nezalezi kolik ma megapixelu fotak ale co ma za chip... A priznejte si samy. Kolikrat jste neco fotili mobilem??? fotim skoro porad(ale mam N95) ja bych do toho nesel nema to plno funkci ...napr app store apodobne takze za me urcite ne no tak ani to mit nemuze tohle neni sciphone nebo ani kopie iphonu...je to tzv. mp4 player jinak na hubdu krom ipodu tak bych doporucoval mp3/4 prehravace emgeton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 fotim skoro porad(ale mam N95)no tak ani to mit nemuze tohle neni sciphone nebo ani kopie iphonu...je to tzv. mp4 player jinak na hubdu krom ipodu tak bych doporucoval mp3/4 prehravace emgeton Tohle melo byt mireno na pocet MP :) Samozrejme kdyz by si nekdo poridil mobil napr s 7 MP tak to nebude mit jen tak na prilezitostne fotky :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Takže jakou mp4 by jste mi doporučily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Sam jsem byl spokojenej s iriverem, takze ti doporucuju, ikdyz nemam, tak http://www.mp3-prehravace.com/detail/iriver/iriver-lplayer-2gb-black-mpeg4-mp3-fm/ A na tyhle strance si urcite neco najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Teď jsem na aukru vydražil 30GB iPod Video takže prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.