SEMRY Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Odkaz mluví za vše http://ksiltovkazakapesnyodmamy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jj mě se líbí jak jdou takový ti borci po chodníku drží se za koule, maj širokej krok z takových lidí nemůžu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 to je pekny ***** ten web je to o nicem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 to je pekny ***** ten web je to o nicem já si náhodou myslim že to je docela sranda (a v něčem dost výstižný)... hádal bych správně kdybych řekl že ty patříš k nim, že? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 musim říct, že ta stránka je výstižná a dobrá...zvlášt u některejch věcí jsem se moc pobavil )(třeba ty mimikry :lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 gangstas je crips a bloods ne normalni hip hoperi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Já osobně bych tenhle topic locknul,smazal cokoliv poněvadž se to tu za chvíli rozroste v epochální hádku ,,Hip-hoperů´´ a těch ,,Normálních´´,jinak abych jen nekritizoval ten web mluví o velké části populace 12-15 možná starších zcela pravdivě,ale zase ne ůplně o všech hip-hoperech taky ne,najdou se mezi nima i ,,normální´´ lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Když už jsme u toho http://www.s-k-s.wz.cz/ :lol: xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Když už jsme u toho http://www.s-k-s.wz.cz/ :lol: xD Nejlepši to je když si to pčetete popořadě :D Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Když už jsme u toho http://www.s-k-s.wz.cz/ :lol: xD srry za OT ale tohleje fakt narez:D:D:D:D:D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ta stranka mluvi pravdu ptze Big Emo Niggas foreva:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: smeju se jim ptze sou tak blby a nepochopej samy kde je hranice mezi demenci a norm. uvazovanim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ta stranka mluvi pravdu ptze Big Emo Niggas foreva:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: smeju se jim ptze sou tak blby a nepochopej samy kde je hranice mezi demenci a norm. uvazovanim :D ty ses emak? nejak jsem nepochopil tvuj prispevek. Jinak: muj nazor na celkovej hip hop je taky ze: maly rozmazleny bohaty deti, kteri si hrajou na machry ale porad dostavaji na drzky, serou na skolu, seropu na vsechno, sou hnusny na holky. Mi normalni je za 10 let budeme potlavat jak prave kopaji prikopy aby mi normalni mely cistou vodu, plyn atd. verim ze jednou mi nakej tezkej hoper bude mejt auto na benzince. jinak tohle neni na vsechny hopery, sou i normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ty ses emak? nejak jsem nepochopil tvuj prispevek. Jinak:muj nazor na celkovej hip hop je taky ze: maly rozmazleny bohaty deti, kteri si hrajou na machry ale porad dostavaji na drzky, serou na skolu, seropu na vsechno, sou hnusny na holky. Mi normalni je za 10 let budeme potlavat jak prave kopaji prikopy aby mi normalni mely cistou vodu, plyn atd. verim ze jednou mi nakej tezkej hoper bude mejt auto na benzince. jinak tohle neni na vsechny hopery, sou i normalni. Je videt ze si jeste nikde nebyl...zabednenej doma..pred svetem..male decko u pc...dost kapel zaclo tak rikajici zo stoky hore) takze zadna bohata decka:roll: Oni si na machry hrat nemusi.. sam posloucham rap a ziju hip hopem (jen to neprehanim)... Do drzky fakt kámo nedostávaaam :D... Seru leda na tebe a na svou holku jsem jedine hodnej)))... Nekomentuji jak otresne pises... By ses divil co Rap Bizz vynese)) A pak jedou jen obchody))) a ono to stale klape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Je videt ze si jeste nikde nebyl...zabednenej doma..pred svetem..male decko u pc...dost kapel zaclo tak rikajici zo stoky hore) takze zadna bohata decka:roll: Oni si na machry hrat nemusi.. sam posloucham rap a ziju hip hopem (jen to neprehanim)... Do drzky fakt kámo nedostávaaam :D... Seru leda na tebe a na svou holku jsem jedine hodnej)))... Nekomentuji jak otresne pises... By ses divil co Rap Bizz vynese)) A pak jedou jen obchody))) a ono to stale klape... Rofl: "Do drzky fakt kámo nedostávaaam" smejuse to je jediny co muuzu rict :D Nedostavam do drzky ale mama me doma bije kdyz si neuklidim pokoj asi tak "brácho" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Je videt ze si jeste nikde nebyl...zabednenej doma..pred svetem..male decko u pc...dost kapel zaclo tak rikajici zo stoky hore) takze zadna bohata decka:roll: Oni si na machry hrat nemusi.. sam posloucham rap a ziju hip hopem (jen to neprehanim)... Do drzky fakt kámo nedostávaaam :D... Seru leda na tebe a na svou holku jsem jedine hodnej)))... Nekomentuji jak otresne pises... By ses divil co Rap Bizz vynese)) A pak jedou jen obchody))) a ono to stale klape... psal sem o 10-15 letejch fakanech. Kluci ktery se tim zivej neodsuzuju... nwm proc sem seres moje pismo, doma zabednenej fakt nejsem a u pc hodku dene a to tady na forum. Kdyz vidis 14 letyho fakana jak ma kalhoty u kolen, ksiltofku na krivo a rve na svoji mladou hej pico pod sem tak mi nerikej ze by si ho nezmlatil. Obchody jedou jen kuli detem... kdyby teens neposlouchali a neoblikaly se do HH tak tyhle netovy shopy zkrachujou. Jinak pisnicka nesnasim hip-hop presne vystihuje muj nazor na tenhle styl. schvalne si ji pust... Nej prdel je ze sama pisnicka je delana do hopu Edit: myslim tyhle typky:http://libimseti.cz/Mara.ss?uid= ta pisnicka:D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hele tam u toho Mara.ss-e kouknete do Friends>a tam je fotka jak sedej u grafitti, podivejte se na to gesto...ty musej bejt uplne vymasteny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 psal sem o 10-15 letejch fakanech. Kluci ktery se tim zivej neodsuzuju... nwm proc sem seres moje pismo, doma zabednenej fakt nejsem a u pc hodku dene a to tady na forum. Kdyz vidis 14 letyho fakana jak ma kalhoty u kolen, ksiltofku na krivo a rve na svoji mladou hej pico pod sem tak mi nerikej ze by si ho nezmlatil. Obchody jedou jen kuli detem... kdyby teens neposlouchali a neoblikaly se do HH tak tyhle netovy shopy zkrachujou.Jinak pisnicka nesnasim hip-hop presne vystihuje muj nazor na tenhle styl. schvalne si ji pust... Nej prdel je ze sama pisnicka je delana do hopu Edit: myslim tyhle typky:http://libimseti.cz/Mara.ss?uid= ta pisnicka:D: Jezisi tak sem neser pozery a neodsuzuj hnedka kazdyho.... je to uplne o necim jinym..ty lidi spojuje tolik veci a spolecnejch vlastnosti.. neni pravda ze kazdej vypada tak jak si ho popsal.. no a co? Zijeme ve 21. Stoleti muzu si nosit co chci nechci se zaradit do stada chci si oblikat co se mi libi projevit kreativitu... nepochopis... jsou horsi lidi :D.. Nemuseji byt ani obleceni jako hip hoperi a muzou byt takhle hnusni na holku.. a mit horsi hadry)... Obchody pojedou kvuli vsem prosim tebe.. takovej extremni nazor zkus se na to prosim te podivat z jinehoo uhlu..jako intelektual... Rofl: "Do drzky fakt kámo nedostávaaam" smejuse to je jediny co muuzu rict :D Nedostavam do drzky ale mama me doma bije kdyz si neuklidim pokoj asi tak "brácho" :D Jezisi kdo tu mluvil o tvoji mame??? :D... Je mi to jedno nezajimej se sam se nazajimam..do drzky nedostavam nenecham na sebe sahnout.. nechci si uspinit ty drahy hadry)))...A nemusim se pytat na penazky od maminky))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ty tady mluvis o tom ze kazdej neni stejnej a co kdyz ti ted reknu ze sem EMO ( to je přiklad :D ) tak zacnes rikat omg to sou curaci co se rezou pritom vis hovno takže asi tak každej da přece na 1. pohled a 1. co vidim u tehlech niggas kids je to ze to sou zasrany curaci co neumej nic jinyho nez se drbat na koulich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Jezisi tak sem neser pozery a neodsuzuj hnedka kazdyho.... je to uplne o necim jinym..ty lidi spojuje tolik veci a spolecnejch vlastnosti.. neni pravda ze kazdej vypada tak jak si ho popsal.. no a co? Zijeme ve 21. Stoleti muzu si nosit co chci nechci se zaradit do stada chci si oblikat co se mi libi projevit kreativitu... nepochopis... jsou horsi lidi :D.. Nemuseji byt ani obleceni jako hip hoperi a muzou byt takhle hnusni na holku.. a mit horsi hadry)... Obchody pojedou kvuli vsem prosim tebe.. takovej extremni nazor zkus se na to prosim te podivat z jinehoo uhlu..jako intelektual... No prave jak v 21. stoleti poznas pozera? nebudu chodit za kazdym fakanem aby mi rekl ze posloucha 50 centa... kdyz se zeptam pulku hoperu esli vedej o cem ty jejich tezky pisnicky jsou tak reknou ze nevedej... a sou i dementi ketry nerozumnej pisnickam i v nasem krasne tezkym rodnym jazyce... emari se chtej taky odlisit... to sem pisu jen tak ne ze bych tady chtel resit hip hop vs emo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hele tam u toho Mara.ss-e kouknete do Friends>a tam je fotka jak sedej u grafitti, podivejte se na to gesto...ty musej bejt uplne vymasteny :D tjn. fakt takovyhle deti mlatit na potkani... ale nejvetsi prdel bude az pudou hoperi proti emakum... ti rikam nejvetsi bitka. naky huligans budou hovno o proti temhle stranam. a rikam vam jednou se to stane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 No prave jak v 21. stoleti poznas pozera? nebudu chodit za kazdym fakanem aby mi rekl ze posloucha 50 centa... kdyz se zeptam pulku hoperu esli vedej o cem ty jejich tezky pisnicky jsou tak reknou ze nevedej... a sou i dementi ketry nerozumnej pisnickam i v nasem krasne tezkym rodnym jazyce... emari se chtej taky odlisit... to sem pisu jen tak ne ze bych tady chtel resit hip hop vs emo... Hm jak ho poznas? zacnes s nim mluvit a zajimat se o neho??? Jinak to nejde... jestli ti to vadi tak si ho nevsimej..jinak si s nim promluv... hm musis taky vedet jak se jich zeptat.. tvuj postoj jasne rika ze Hip hop zavrhujes.. tak se nediv ze te mit radi nebudou nevim co za komplexy si lecis... a jsou i dementi co neumeji psat... a nemusis resit Hip hop vs Emo..jakou to ma logiku:roll: A spojitost...:roll: Abstraktni... Ty tady mluvis o tom ze kazdej neni stejnej a co kdyz ti ted reknu ze sem EMO ( to je přiklad :D ) tak zacnes rikat omg to sou curaci co se rezou pritom vis hovno takže asi tak každej da přece na 1. pohleda 1. co vidim u tehlech niggas kids je to ze to sou zasrany curaci co neumej nic jinyho nez se drbat na koulich Hm to ti nereknu uz predtim jsem napsal ze se na t omusis kouknout z pohledu intelektualniho z vice uhlu..neodsuzuji lidi jen podle toho jaky vyznavaji styl.. jde o to jestli jsi "EMO" nebo EMO ;))... Jde o tebe jak se budes vyznacovat.. myslim ze sam o sobe taky nebudes rikat ze jsi emo :roll: Pokud se nepriradis do te skupiny nactiletejch... posloucham Rap a taky si nemyslim ze jsem Hip Hoper..ten kdo si to mysli posloucha 50 centa a nosi cepici jak misa od hajzlu ) a nesir prosim kolem sebe tolik Hate))) a nenadavej to bych fakt nechtel)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Hm jak ho poznas? zacnes s nim mluvit a zajimat se o neho??? Jinak to nejde... jestli ti to vadi tak si ho nevsimej..jinak si s nim promluv... hm musis taky vedet jak se jich zeptat.. tvuj postoj jasne rika ze Hip hop zavrhujes.. tak se nediv ze te mit radi nebudou nevim co za komplexy si lecis... a jsou i dementi co neumeji psat... a nemusis resit Hip hop vs Emo..jakou to ma logiku:roll: A spojitost...:roll: Abstraktni... poradne si precti muj prispevek nahore a odpovis si sam na otazku proc resim emo vs hop... uz to nechci resit zacina to byt osobni. zadny komplexy si neresim, a kdybych mnel zjistovat kdo je pozer a kdo ne tak mam praci do konce ziwota, proto radsi kdyz vidim zhulenyho 14. letyho cur*ka jak rve na holky a machruje tak ho radim do hopu, rapu, gangstaru a tech vasich dalsich podskupin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 no jak koukám na vaši diskuzi, tak to tady radši lockneme (jinak jak už jsem několikrát psal.. idioti se najdou mezi všema a na nějakým "cool" stylu vůbec nezáleží...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts