Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde se mi přihlásit na mail

oboda7

Otázka

Jak už z názvu vyplívá,nmůžu se příhlásit na mail na seznamu,na atlasu to normal de a na ostatní účty taky viz. console forum, zkoušel sem to v mozzile,opeře i v exploreru. Help!

TOHLE MI TO VŽDY NAPÍŠE KDYŽ SE CHCI PŘIHLÁSIT

thum_1463349fbeb31b2319.jpg

EDIT:jestli sem to dal do špatné sekce tak se omlouvám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
To bude avastem taky jsem ho měl, skus ho odinstalovat ale to ti nepujde se připojit (mě to nešlo), a nebo skus třeba Norton (je na pár dní ale prozatim)
to je divny vsechno de,krome mailu, a kdyz sem mel avast tak mi taky maim fakcil,ale skusim to no
Odkaz ke komentáři

• 0
Me drive taky ale ted ne no nevim, delalo mi to uplne stejny vsechno slo ale meil ne (v Internet explorelu email sel, v opere ani firefoxu ne)
tak sem to skusil,de to bez antiviru(myslim net) ale nejde se porat prihlasit:cry:chjo uz nevim
Odkaz ke komentáři

• 0

No, každopádně to je internetovým připjením (dělá to i vlastníkům internetu přes T-Mobile). Být tebou bych prostě pár dní počkal, případně napsal správci té sítě.

A jako dočasný řešení se připoj k mailu třeba z mobilu a nastav si přposílání mailů někam jinam.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu