evzen Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Zdravím!!!Dnes sem si vyreklamoval svoje PSP a hned sem si koupil WHITE a má to FW 2.6!!!!Pleas dá se nějak hacknout na tu 2.72 sb nebo jak toje???A kdyžtak kde najdu návody prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Zdravím!!!Dnes sem si vyreklamoval svoje PSP a hned sem si koupil WHITE a má to FW 2.6!!!!Pleas dá se nějak hacknout na tu 2.72 sb nebo jak toje???A kdyžtak kde najdu návody prosím Se koukni do topicku PRO ZAČÁTEČNÍKY , tam by to mělo bejt... Myslim že to de jenom pomocí GTA:LCS..Ale nvm to jistě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Březen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 No tak náhodou GTA LCS zrovna mám,tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Kdybys používal tlačítko HLEDEJ ( od čeho tam asi je.. na parádu ) Stačí jít na 2.8 a pak down.... Víc v topicu pro začátečníky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Ja taky downgradoval pomocí GTA:LCS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Musíš mít GTA s Updatem 2.0 pokud máš opatchovany tak to nejde,ale ty máš FW 2.6 to stačí jít na fw 2.71/8 a pak down.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Březen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 jo a jak se dostanu na 2.8???sem už nějakje utahanej tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Ježiš mě přijde jak dybys nečet ty minulý příspěvky :-/ http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Březen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 5eknu ti to takhle,PSP mám od 1.9.2005 a dneska sem si koupil bílí a nesledoval sem toto forum už hodně dlouho!!!A prostě nevím a nechce se mi to hledat :D jinak díky za ochotu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Hele musím k downgrade z 2.60 na 1.5 mít ty věci z 1.5 nebo jse to dá downgradovat i nějak jinak???? :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Psal sem ti PM... ozvi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 jo díky,takže to bez těch 1,5 věciček nedám!!! :shock: ale jinak GT LCS mám 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Jj, to ani nebudeš potřebovat, protože když máš 2.6, tak uděláme up na 2.71 a z toho jednoduše a bez GTA DG na 1.5 :wink: Prostě až přídeš tak dej vědět :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no taky to zalezi na tom jestli mas desku TA-082 nebo ne aby sis to nebrick http://www.psp-hacks.com/file/755 tady mas full DG jen psp pripojis a vono ti to tam da samo vsechny soubory naviguje te to a je to udelany pro totalni lamy nebo lenochy takze si ymslim ze to zvladnes i ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 5eknu ti to takhle,PSP mám od 1.9.2005 a dneska sem si koupil bílí a nesledoval sem toto forum už hodně dlouho!!!A prostě nevím a nechce se mi to hledat :D jinak díky za ochotu :wink: jo chlapce to mas celkem blby, asi hledat budes muset, pac nikdo to za tebe neudela... kdyz chces mit jinej FW tak se snaz... my se tu z tebe asi nepo*erem :) jinak vsecko to je v topicu pro zacatecniky...[schild=13 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]HLEDEJ![/schild] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 saphiron hrajes WoW:BC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.