KARySTAL Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Ahoj všichni, už na začátku, když jsme společně s Troyem začli dělat xboxy, tak jsem si řekl: "bylo by fajn se ještě víc zviditelnit a udělat web". Donutil jsem se a skutečně web vytvořil. Většinu práce na něm jsem odvedl já, ale Troy mi taky pomohl, s grafickým návrhem. URL na web je http://dancers.iluzia.cz/x360/ Web jsem napsal proto, protože když někdo přijde sem na forum, a hledá flash v okolí liberce chci, aby se podíval knám na web, a dočetl se, jak to všechno probíhá, a kam má napsat při případném zájmu. Guestbook dodělám snad do konce tohoto víkendu, takže jestli chcete napsat někdo komentář k našemu webu, dříve než bude guestbook funkční prosím napište to sem. Dík K&T poznámka: guestbook na mojí stránce je v provozu, můžete tam psát vaše poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoVe159 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Stránka NENALEZENA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Pekná stránka , to čierne NOT FOUND je úplne pekne spravené. Thumbs up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Chytrej člověk by se možná podíval na datum prvního příspěvku....ale asi zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.