emosss Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ahoj, tahle hra me dostala sice ji mam v eng ale super, dost me zaujala i velka hromada soundtracku z tolika zemi sveta. Chlapci z EA sports se ukazaly. Asi nejlepsi pisnicka: Jinak chci se zeptat Vy kdo ji mate v CZ, Dub je asi porad eng co? diky jinak hraju za Banik:) esli ma nekdo zajem dame zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Hele ja mam origo...pujde to dat match?napis pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 taky mam fifu v eng ale stejne je to bomba hraju manager mode za sochaux a be a pro za Samira Nasriho.....jinak na vystavě E3 se ma představit fifa10 už se moc těším.....:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Hele ja mam origo...pujde to dat match?napis pm ja nevim, no melo by to jit ne? ted koukam do menu hry (mam iso) a v multiplayer je infrastructure a ad hoc mod... takze musime asi pres net na nakym serveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 emosss: Fifa hrát ISO/CSO proti UMD nejde... zkoušel jsem to a nespustíš to, začne se to načítat a pak to spadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 emosss: Fifa hrát ISO/CSO proti UMD nejde...zkoušel jsem to a nespustíš to, začne se to načítat a pak to spadne.. ani pres nakej server? takze vsichni kdo chteli hrat pres net musi mit UMD nebo oba ISO?myslim mod infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Myslim že ne, zkoušel sem to hrát několikrát a nespustilo, pak jsem se tady ptal na foru a bylo mi řečeno, že EA hry hrát ISO/CSO proti UMD hrát nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Myslim že ne, zkoušel sem to hrát několikrát a nespustilo, pak jsem se tady ptal na foru a bylo mi řečeno, že EA hry hrát ISO/CSO proti UMD hrát nejdou.. a ea hry iso vs iso jdou?:blink::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Myslim že ne, zkoušel sem to hrát několikrát a nespustilo, pak jsem se tady ptal na foru a bylo mi řečeno, že EA hry hrát ISO/CSO proti UMD hrát nejdou.. tak to je divný , pokud si dobře vzpomínám tak s kámošem jsme hráli fifu street 2. on s UMD a já ISO a vše šlo bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 dexter: já to mám odzkoušený jen u fify, ale bylo mi tady řečeno že je to u víc EA her emosss: jj iso vs iso jde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ok hledam nekoho kdo by zaparil...:) musi mi ISO!!!:D jinak hledam ceskou verzi ale riplou. anebo nekoho kdo umi vytahnout tu cz a dat ji do mi ryply verze a exste tacz verze ma v sobe i cz dubing? to asi ne co?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 @emosss: CZ Dub Fifa neni. Zatim. @Dexter: To ti šlo protože to bylo Adhoc. V Infra to blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.